LLM a vállalati pénzügyekben

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Tanfolyam összefoglaló

A vállalati pénzügyekre vonatkozó ismeretek elengedhetetlenek az ügyvédek, bankárok és finanszírozók számára, akik szakmai készségeket kívánnak fejleszteni a vállalati adománygyűjtésben, az üzletszerkezetekben és a tranzakciók kezelésében. Ez a kurzus fokozott képzettséget nyújt a szakemberek számára, akik technikailag igényes és dinamikus globális iparágban dolgoznak vagy terveznek dolgozni. Felkérheti mind a közelmúltbeli diplomásokat, mind a szakembereket, akik különböző munkaterületeket vesznek figyelembe, beleértve a jogot, a befektetési banki tevékenységet, a vállalati pénzügyeket, a magántőkét, az értékpapírokat, a befektetéseket, a pénzügyi szabályozást, az állami szerveket és a nemzetközi pénzügyi hatóságokat.

A tanfolyam szerkezete

Az alábbi modulok jelzik, hogy mit fog tanulni ebben a kurzusban.

Az opciós modulokat akkor ajánljuk, ha a pénzügyi ágazatra szakosodni kíván. Ha kiválasztja a disszertációt, akkor négy opciómodult kell kiválasztania. Ha a projektet választja, öt opciós modult kell választania.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az opciós modulok a hallgatói igények és a személyzet rendelkezésre állásának függvénye, ezért nem minden modul kerül ugyanabban a tanévben.Core modulok

 • Értekezés
 • Befektetési banki elvek és gyakorlatok
 • A vállalati pénzügy jogi vonatkozásai
Opcionális modulok
 • Nemzetközi banki törvény és rendelet
 • Nemzetközi projektfinanszírozási törvény
 • Iszlám pénzügyek és értékpapírosítás
 • Pénzmosás és vállalati csalás
 • Más posztgraduális jogtanfolyamok moduljai

Belépési követelmények

Szüksége lesz egy jó másodosztályú (vagy nem brit egyenértékű) második osztályú kitüntetésekre, amelyek átlagosan 55 százalékos vagy annál magasabbak a törvényben vagy egy kapcsolódó témában. Azt is figyelembe vesszük, hogy a pályázók nem rendelkeznek szabványos képesítéssel, de jelentős szakmai vagy vezetői tapasztalattal rendelkeznek egy adott területen.

Ha az első nyelved nem angol, akkor IELTS-pontszámra lesz szükség 6,5-re, mindegyik komponensnél 6,0 vagy azzal egyenértékű.

Az egyetem előzetes nyári programokat kínál, ha a kurzus megkezdése előtt javítania kell angol nyelvét.

KarrierKarrier

Ez a kurzus akkor hasznos lesz, ha a vállalati pénzügyek bármelyikének tudományágában kíván dolgozni, beleértve a könyvelést, a vállalati banki tevékenységet, a vállalati pénzügyeket, a vállalati jogot, a befektetési banki tevékenységet, a magántőke-befektetéseket és a kockázati tőkét. kapcsolódó területeken.Karrierfejlesztési központ

A Karrierfejlesztési Központunkat most a 2017-es Nemzeti Alapképzési Foglalkoztatási Díjban a legjobb egyetemi karrierszolgáltatásra választottuk ki.

A világ több mint 3000 munkáltatói hálózatának és tapasztalt karrier-tanácsadóknak köszönhetően itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek.

2015 és 16 között több mint 1500 diáknak segítettünk munkaköröket találni számos szektorban, 250 munkáltató pedig 14 egyetemi készségen és karrier-vásáron vett részt.

Mint Westminster diák, a tanulmányai alatt és a diplomát követően is hozzáférhetsz szolgáltatásainkhoz.

Mi segíthetünk neked:

 • találja meg a tanfolyamhoz kapcsolódó munkahelyeket,
 • találni részmunkaidős / nyaralási, elhelyezési és diplomás munkát, beleértve az önkéntes tapasztalatokat is,
 • nemzetközi lehetőségeket talál a foglalkoztathatóságának fokozására,
 • hatékonyan értékesítheti magát a munkáltatókkal,
 • jobb önéletrajzokat és jelentkezési lapokat írjon,
 • az interjú és a vállalati készségek fejlesztése,
 • karrierjét a karrier tanácsadóinkkal tervezzük,
 • Találkozzon a munkáltatókkal és fedezze fel karrierlehetőségeit a munkáltatói vásárokon, a szakmai előadásokon és a hálózati eseményeken egész évben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Tovább

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Kevesebb