LLM a szerződések megfogalmazásában és értelmezésében

Általános információk

Program leírás

Érdekli a tárgyalások, a szerződések elkészítése és végrehajtása? Érdekel-e Önnek a Dél-Afrika élénk kereskedelmi csomópontjában a szerződésjog tanulmányozására vonatkozó ötlet? Szeretne megszerezni a szerződések elkészítéséhez szükséges ismeretek és készségek elsajátítását?

Kereskedelmi légkörben, ahol egyre több törvény írja elő a fogyasztói jogokat, és ahol az egyértelmű nyelv egyre fontosabbá válik, a mai szerződések kidolgozása már nem folytathatja az elválasztott, archaikus és akár illegális kifejezések vágását és beillesztését, ezáltal összecsapva egy szerződés. Inkább a szerződések megfogalmazására és értelmezésére vonatkozó jelenlegi jogszabályok ismerete, valamint a kiváló nyelvismeret jelentik a szerződéseket tárgyaló és tervező ügyvédek által igényelt eszközöket. Valójában a szerződések megfogalmazásának és értelmezésének gyakorlati és elméleti ismerete elengedhetetlen a gyakorló ügyvédek számára.

Az előadás stílusa ebben a programban interaktív. Az osztályok kicsik és a program kizárólag egy olyan hallgatói csoportot szolgál fel, akiknek előnyeik vannak a professzorukkal és a vonatkozó jogi terület szakértőivel szoros kapcsolatokban. A programot két év alatt mutatják be. Az első évben a hallgatók hetente egy órát tartanak. Az első év első félévében az osztály a szerződések értelmezésével foglalkozik. Az első év második féléve a joggal és a nyelvvel foglalkozik. Szükség esetén osztályokat lehet megbeszélni szombatonként számos workshop formájában.

A második év első félévét a szerződések kidolgozására fordítják, és hetente egy óra van. A második év második félévében a hallgatók várhatóan befejezik kisebb értekezésüket. A University of Johannesburg remek könyvtárral és elektronikus forrásokkal rendelkezik. Ezek az erőforrások - a heti írási feladatokkal együtt - segítenek a hallgatókat kisebb értekezésük megírásában.

A tanfolyam a következő négy modulból áll:

  • A szerződések értelmezése;
  • Törvény és nyelv;
  • Szerződések kidolgozása; és
  • Kisebb értekezés.

A diploma két év alatt részmunkaidőben vesz részt. Az előadásokra 18 óra után vagy szombaton kerül sor, a napközben dolgozó hallgatók befogadására.

előadók:

A kurzus előadásait Prof. Daleen Millard, Dr. Marieke Roos, Dr. Eesa Fredericks és a vendég előadásokra meghívott szakértők tartják.

Felvételi követelmények:

Általánosságban elmondható, hogy a felvételi minimumkövetelményként a hallgatóknak átlagosan 65% -ot kell elérniük az LLB-fokozatú jogi tantárgyaknál.

ösztöndíjak:

Ösztöndíjak állnak rendelkezésre. Azok a hallgatók, akik diplomájukat két éven belül teljesítik, jogosultak a tandíj visszatérítésére (a regisztrációs díj és az IKT-díj kivételével, és bizonyos feltételek mellett).

Karrierlehetőségek:

A szerződések kidolgozásában és értelmezésében szerzett LLM ismeretekkel és készségekkel rendelkezik a diplomások számára, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiemelkedjenek ezen a komplex és dinamikus területen. A kiváló kidolgozási készség biztosítja az ügyvédek számára az összes szerződés tárgyalásában, megfogalmazásában és végrehajtásában való részvételét, és ez a készség különösen értékes a kereskedelmi gyakorlatban. Azok, akik jogi tanácsadókként vagy közbeszerzéssel foglalkozó kormányzati tisztviselõkként dolgoznak, rájönnek, hogy a szerzõdéselmélet és a gyakorlati készségek kombinációja képessé teszi számukra, hogy kiemelkedjenek saját területén.

A felvételi követelményekkel és a jelentkezési eljárással, valamint a kurzus tartalmával kapcsolatos további információkkal és kérdésekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a karral:

Mrs. P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus
Tel .: 011 559 3843, e-mail: Phaladim@uj.ac.za, web: www.uj.ac.za/law

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb