LLM a szellemi tulajdonjogra (ONLINE TANULÁS)

Általános információk

Program leírás

A program leírása

Ez a program lehetővé teszi a szellemi tulajdon (IP) jogok teljes körű megértését.

A program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a fejlett tudás és megértés az IP jog és a politika egy hazai (Egyesült Királyság), regionális (európai) és nemzetközi összefüggésben.

A program kiterjed az összes lényeges IP-jogra, így a szerzői jogokra, a formatervezési mintákra, a védjegyekre és a szabadalmakra vonatkozó anyagi jog, valamint a titoktartás, az átengedés, az adatbázissal kapcsolatos jogok és egyéb IP-védelem. A program foglalkozik az IP-jogot szabályozó nemzetközi szerződésekkel, az IP kereskedelmi forgalomba hozatalával és érvényesítésével kapcsolatos jogi kérdésekkel, valamint számos aktuális jogi és politikai kérdéssel.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szellemi tulajdonjogra vonatkozó LLM egyéves és 20 hónapos tanulmányi időtartama nem lesz elérhető 2018/19-es tanévre való belépéskor.

Programszerkezet

Ahhoz, hogy elnyerjék az LLM szellemi tulajdonra vonatkozó törvényt, hat kurzust kell elvégeznie, amelyek közül négynek IP jogi tanfolyamoknak kell lennie, és egy 10 000 szóbeli értekezésnek a választott időtartam alatt.

A tanulmányai során lehetőséged lesz arra, hogy akár két kurzust is tanulhasson különböző tématerületekről, például az információtechnológiai jogról, az orvosi jogról vagy a nemzetközi kereskedelmi jogról.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tanfolyamok adott kurzusai változhatnak.

Tanulási eredmények

Az oklevél alanyai arra szolgálnak, hogy a szellemi tulajdonhoz fűződő jog alapvető szaktudását, valamint a szellemi tulajdon helyét és szerepét belföldi, regionális és nemzetközi szinten is felkészítsék, amely egy speciális értekezés alapját képezi.

A tanulmányok végére magas szintű ismeretekre lesz szert a szellemi tulajdonra vonatkozó jog területén, a terület problémáinak kifinomult tudatossága és megoldásuk eltérő megközelítése.

Karrierlehetőségek

Az on-line távoktatási programot végző hallgatók számos jogi pályára és kapcsolódó jogterületre haladnak, beleértve a helyi és nemzetközi vállalatok munkáját, a kormányzati jogi osztályokat, más állami intézményeket, nemzetközi szervezeteket és az egyetemeket.

A programok egyben ideális platform a fejlett kutatásokhoz.

Belépési követelmények

Az Egyesült Királyság 2: 1-es kitüntetése, vagy nemzetközi megfelelője. Az ön végzettségének nem kell a törvény tárgya, de elismert felsőoktatási intézménytől kell származnia.

A pályázat részeként figyelembe veszik a többi képesítést és szakmai tapasztalatot is.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

  • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
  • IELTS: összesen 7,0 (minden egyes modulban legalább 6,5)
  • TOEFL-iBT: összesen 100 (minden egyes modulban legalább 23)
  • PTE (A): összesen 67 (legalább 61 a "kommunikációs készségek" szakaszokban)
  • CAE és CPE: összesen 185 (minden egyes modulban legalább 176)
  • Trinity ISE: ISE III mind a négy komponensen

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Edinburgh Law School angol nyelvvizsga

Az Edinburgh Law School az egyetemi angol nyelvoktatással közösen kifejlesztett egy alternatív angol nyelvvizsgát a pályázóknak az online távoktatási jogi programokra, amelyek a 2017/18-as tanévre való belépéshez szükségesek.

A teszt az egyetem által jelenleg elfogadott angol nyelvvizsga alternatívája, mint például az IELTS, a TOEFL-iBT, a PTE (A), a CAE és a CPE.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a tesztet csak az angol nyelvű követelményeknek való megfelelésre lehet felhasználni a posztgraduális program jogi úton történő bejutásának az online távoktatással az Edinburgh-i Egyetem, az Edinburghi Jogú Iskolán.

Jelentkezési határidők

  • A program kezdete: 2019. január 14
  • Jelentkezési határidő: 2018. november 13

Javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb nyújtsa be a kitöltött kérelmet, különösen akkor, ha finanszírozást igényel, vagy vízumkötelezettséget igényel. A késői alkalmazásokra is számíthatunk, ha rendelkezésre állnak a helyek.

Figyelmesen figyelemmel kísérjük az alkalmazási számokat annak érdekében, hogy képesek legyenek mindazok elhelyezésére, akik fogadnak ajánlatokat. Ezért szükség lehet a program bezárására a közzétett határidőkön belül. Ha ez a helyzet, négyhetes figyelmeztetést teszünk fel.

Hogyan kell alkalmazni

Adjon hivatkozást az alkalmazásával.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Kevesebb
Edinburgh , UK Online + 1 Több Kevesebb