LLM a szórakoztatási törvényben

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Tanfolyam összefoglaló

A szórakozás az élet nagy része világszerte számos formában, mint például a zene, a film, a média, a sport és a művészet. Ez a társadalom, a népi kultúra és a kereskedelem kombinációja, és ezek kölcsönhatása a törvényekkel izgalmas, kortárs kereskedelmi tárgyat képez, eklektikus eredménnyel. Ez egy olyan terület, amelyet a technológiai fejlődés és az üzleti alkalmazkodás mélyen érint. Ez a kurzus nemzetközi szempontból ötvözi a szórakoztatási törvény tudományos elemzését és kereskedelmi gyakorlati elemeit. A szórakoztató törvények sokfélesége lehetővé teszi, hogy számos releváns szakterületet kövessen, amelyek mindegyike a szerződések és a szellemi tulajdon kérdésein alapul.

Ez a kurzus a jogi hátterű diplomásoknak vagy a nem jogi háttérrel rendelkező diplomásoknak megfelel, akik jelentős releváns tapasztalattal rendelkeznek. Sok sikeres nemzetközi diplomát szerzett a világ minden tájáról. Ez lehetőséget ad arra, hogy új ötleteket, gondolatokat és tudományos tapasztalatokat fedezzen fel egy támogató környezetben.

A kurzus célja annak megértése, hogy a szórakoztatóipar kulcsfontosságú területei hogyan működnek, értékeljék a törvény hatását rájuk, és megadják azokat a gyakorlati készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a szórakoztató és médiatörvény pályafutása sikeres legyen.

A tanfolyam szerkezete

Az alábbi modulok jelzik, hogy mit fog tanulni ebben a kurzusban.Core modulok

 • Szellemi tulajdon a szórakoztató üzletágban
 • Posztgraduális disszertáció a szórakoztatási törvényben
 • A Szórakoztatási Vállalkozások kapcsolatának szabályozása
Opcionális modulok
 • Merchandising a szórakoztató üzletben
 • Jog és média: tartalom és ellenőrzés
 • A digitális szórakoztatás és a szociális média joga
 • A szórakoztató üzletág: szabályozás, engedélyezés és események

Belépési követelmények

Meg kell tartani a Honors fokozatot (felső vagy alsó második osztályú díjat, átlagosan 55 százalékos vagy annál nagyobb) a törvényben, vagy olyan szakképzettségi profilt, amely a jogi tanulmányi alkalmasságot mutatja, de az érett pályázókat nem fogjuk figyelembe venni szabványos képesítések, amelyek jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek az adott területen.

Kérjük, forduljon hozzánk bizalmas beszélgetéshez, ha kívül esik a standard kategóriában. Ezt a kurzust nagyon sikeresen befejezték a nem jogi diplomások széles skálája. Ha a törvény nem az első fokozat tárgya, bizonyítékot kell nyújtani a törvényalapú modulokról vagy a vonatkozó tapasztalatokról.

Ha az első nyelved nem angol, akkor IELTS-pontszámra lesz szükség 6,5-re, mindegyik komponensnél 6,0 vagy azzal egyenértékű.

KarrierKarrier

Szórakoztatójogként végzett diplomát követően a szórakoztatóiparban számos szakmában karriert tudsz fejleszteni. Talán ezek közül a legnépszerűbbek a sport, a zene és a média és a kommunikációs jog szerepe. A téma modern élvezetet ad a hagyományos jogtudományoknak, és a munkáltatók jól tiszteletben tartják.Karrierfejlesztési központ

A Karrierfejlesztési Központunkat most a 2017-es Nemzeti Alapképzési Foglalkoztatási Díjban a legjobb egyetemi karrierszolgáltatásra választottuk ki.

A világ több mint 3000 munkáltatói hálózatának és tapasztalt karrier-tanácsadóknak köszönhetően itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek.

2015 és 16 között több mint 1500 diáknak segítettünk munkaköröket találni számos szektorban, 250 munkáltató pedig 14 egyetemi készségen és karrier-vásáron vett részt.

Mint Westminster diák, a tanulmányai alatt és a diplomát követően is hozzáférhetsz szolgáltatásainkhoz.

Mi segíthetünk neked:

 • találja meg a tanfolyamhoz kapcsolódó munkahelyeket,
 • találni részmunkaidős / nyaralási, elhelyezési és diplomás munkát, beleértve az önkéntes tapasztalatokat is,
 • nemzetközi lehetőségeket talál a foglalkoztathatóságának fokozására,
 • hatékonyan értékesítheti magát a munkáltatókkal,
 • jobb önéletrajzokat és jelentkezési lapokat írjon,
 • az interjú és a vállalati készségek fejlesztése,
 • karrierjét a karrier tanácsadóinkkal tervezzük,
 • Találkozzon a munkáltatókkal és fedezze fel karrierlehetőségeit a munkáltatói vásárokon, a szakmai előadásokon és a hálózati eseményeken egész évben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Tovább

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Kevesebb