LLM a nemzetközi vitarendezésben (választottbírósági eljárás)

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A Queen Mary University of London nemzetközi vitarendezési programjainak célja, hogy ösztönözzék az ügyvédek új generációját arra, hogy átgondolják a konfliktusok és megoldásuk hagyományos megközelítéseit, és felkészítsék azokat a szükséges eszközökre, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a területen sikeresek legyenek. Összekötik a szilárd elméleti alapokat, széles interdiszciplináris képzést, valamint az egyéni tanulmányi és készségfejlesztési lehetőségeket. Továbbá, dinamikus programjaink célja, hogy mindazokat a kiváló tanulási lehetőségeket kínálja Önnek, amelyeket a campusban szerezhet, a rögzített idők és helyszínek korlátozása nélkül.

A nemzetközi vitarendezés online programjai részmunkaidősen lehetnek Master of Law (LLM), Postgraduate Diploma (PGDip) vagy Postgraduate Certificate (PGCert). A PGDip és a PGCert az LLM program rövidebb verziói. Az LLM-től eltérően nem szükséges a disszertáció befejezése, de mester szintű tartalmat biztosít. A PGDip és a PGCert közötti különbség a szükséges modulok száma (a PGCert rövidebb, mint a PGDip).

Szerkezet

Az LLM a nemzetközi vitarendezésben rendelkezésre áll a részmunkaidős tanulmányok felajánlott két tanévben. Ebben az időben négy tanított modulot és egy 20 000 szóbeli értekezést vállal. Minden egyes modul esetében 30 kredit adódik, és további 60 kreditet kap a disszertációhoz. A diplomás megszerzéséhez teljes 180 kreditet kell szerezned, amely magában foglalja a modulok minden aspektusának kitöltését és az összes vonatkozó megbízás átadását.

modulok

A kereskedelmi választottbíráskodás két fő modulja különösen a diákok számára nyújt részletes nézetet a választottbírósági eljárás során felmerülő összes legfontosabb jogi kérdésről. Ez felkínálja Önt a tudás és a szükséges készségek, hogy kiváló ezen a területen, akár a házon belüli ügyvédek, külső tanácsadók, oktatók vagy választott bírók.

 • Nemzetközi kereskedelmi választottbíráskodás: elmélet és kontextus
 • Nemzetközi Kereskedelmi Választottbíróság: Kiválasztott kérdések
 • Befektetési szerződés választottbíróság
 • Befektetési választottbírósági eljárás: anyagi védelem
 • Értekezés

Belépési követelmények

Ahhoz, hogy jogosult legyen az LLM, a PGDip vagy a PGCert International Dispute Resolution programba való belépéshez, az alábbiak szerint kell rendelkeznie:

Jogi diplomások

 • A programba való belépésre vonatkozó szokásos képesítés legalább egy (2.1) kitüntetéssel (vagy azzal egyenértékű) jogilag elismert, vagy jelentős jogi tartalmú oklevél.
 • Jogosult a 2,2 diplomás jogász diplomások, akik más jogi képesítéssel és / vagy jelentős szakmai jogi tapasztalattal is rendelkeznek.

Nem jogi diplomások

 • Az Egyesült Királyság szakmai testületei által elismert, a közös szakmai vizsga (CPE) vagy a Graduate Diploma in Law (GDL) által elismert nem diplomás végzettségűek, akiknek legalább 2,2 kitüntetéssel diplomázott, akik szintén érdemeket (vagyis 60 százalékot) szereztek.
 • A nem jogtudományi végzettségűek a jogi területen vagy a tanulmányi programjukhoz közvetlenül kapcsolódó területen szerzett jelentős szakmai tapasztalat alapján is mérlegelhetők.

Minden esetben teljes körű online alkalmazás szükséges a tisztességes értékelés és a döntés meghozatalához. Minden egyes kérelmet az érdemeinek és az átfogó jelentkezési dokumentumok megtekintésének tekintünk.

Minden alkalmazáshoz teljes körű és részletes önéletrajz szükséges, és különösen fontos, ha a szakmai tapasztalatot figyelembe kell venni.

Nemzetközi pályázók

A Queen Mary-nál büszkék vagyunk a globális közösségünkre, és régóta üdvözlik a diákokat a világ minden tájáról. Az évek során több ezer nemzetközi diplomásunk folytatta a sikeres pályafutást.

Annak érdekében, hogy a modulokat és a tanítást a lehető legtöbbet hozhassák ki, és hogy lépést tartsanak az online megbeszéléseken, minden pályázónak meg kell felelnie a belépési minimum angol nyelvvizsgára. Biztosítania kell elegendő angol nyelvtudást a szokásos angol követelményeinknek megfelelően. Az IELTS követelmény 7,0, és legalább 7,0 az íróelemben.

Ha még nem érte el a szükséges angol nyelvtudást, folytassa az angol nyelvvizsgát az Ön országában, hogy elérje a szükséges szintet.

Hogyan értékeljük

A Queen Mary Online hallgatójaként kérjük, hogy aktív szerepet játsszon a készségek és ismeretek megszerzésében. A vitafórumok és a csoportos webinárok keverékét használjuk fel, melynek célja, hogy tájékozottan megismerkedjen a meghatározott témák körül.

Minden modul az értékelt feladatokból, egy modul esszéből és a végső értékelésből áll (take-home exam). A folyamatos értékelés növeli a hallgatói-oktatói kapcsolatot, és rendszeres visszajelzést kap a szakértői oktatók. A hallgatók és a kurzusigazgató közvetlenül a kérdésekre és az aggodalmakra is kiterjedhet.

Az LLM-hez szükséges végleges disszertáció részletesebb tanulmányozással és független kutatással foglalkozik egy témával kapcsolatban, amelyet a felügyelővel egyetért.

Hol vezethetnénk

Az LLM diplomások sikeres történeteiből tudjuk, hogy milyen pályafutásról van szó, amely valószínűleg nyitva áll a kurzus sikeres elvégzéséhez. Amint azt elvárnánk, nagy részük a tudásukat közvetlenül ügyvédként, ügyvédként, jogászként, jogi munkatársaként vagy paralegalistákként alkalmazta. Mások olyan területeken dolgoztak, mint pénzügyi és energiaügyi szabályozás, tanácsadás, szabadalmak és védjegyek. Sok tanuló, akik már teljesen képzettek és évek óta gyakorolják magukat, képesek voltak megalapozni pozíciójukat meglévő társaságukon belül, vagy új jogterületre szakosodni. Jelentős számú részt vett a doktoranduszok jogszerzésében, és sikeresen vonzott a projektek finanszírozását a QMUL-on vagy az Egyesült Királyságban vagy a tengerentúlon működő egyéb egyetemeken.

A programunkon keresztül kifejlesztett készségek - az általunk kínált extra tantervű tevékenységekkel kombinálva - lehetővé tették, hogy frissen végzett diplomások az Egyesült Királyságban és világszerte karrierjükre lépjenek olyan cégeknél, mint például:

 • Herbert Smith Freehills
 • Dentons
 • Cubb Biztosítás
 • Nomura
 • Deloite
 • Latham
 • Európai Unió küldöttsége
 • Ofgem
 • Honda
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Queen Mary Online offers four part-time, 100% online programmes delivered by the Queen Mary University of London – a world-leading Russell Group university. Gain access to cutting-edge research, a glo ... Tovább

Queen Mary Online offers four part-time, 100% online programmes delivered by the Queen Mary University of London – a world-leading Russell Group university. Gain access to cutting-edge research, a global community, and world-class teaching that will empower you to make a global impact. By choosing to study online with Queen Mary, you still enjoy the same status and access to exemplary teaching as our campus students. The advantage you have is the flexibility to pursue your future career at a time and intensity suited to your own unique circumstances and without interrupting your income and career progression. Kevesebb