LLM a nemzetközi vállalatirányításban, a pénzügyi szabályozásban és a gazdasági jogban

Általános információk

Program leírás

A tanfolyamról

A Nemzetközi Vállalatirányítás, Pénzügyi Szabályzat és Gazdasági Jog (ICGFREL) LLM egy korszerű szintű program, amely a vállalatirányítást, a pénzügyi szabályozást és a gazdasági jogot nemzetközi és összehasonlító szemszögből vizsgálja, különös tekintettel az európai és az Egyesült Királyság vállalati irányítási szabályozására és gyakorlatára, valamint a nemzetközi intézményi fejlesztések.

A kurzus a londoni egyetem fejlett tanulmányi intézményének intézetén alapul, a londoni egyetemen. Az LLM fokát a nemzetközi vállalati irányításban, a pénzügyi szabályzatban és a gazdasági jogban a londoni egyetem ítéli oda egy szertartáson, amelyet minden évben a szenátusi házban tartanak.

Ez az innovatív LLM program az intézet meglévő kutatási szakértelmére épül a társasági jog, a vállalatirányítás, a nemzetközi gazdasági jog, a pénzügyi szabályozás és a pénzügyi jog területén. Úgy tervezték, hogy felkérje a jogi diplomásokat, valamint azokat, akik más tudományágakból származnak, mint például üzleti tanulmányok, nemzetközi kapcsolatok, pénzügyek és közgazdaságtan, és többet szeretne megtudni a nemzetközi gazdasági kapcsolatok, különösen a nemzetközi pénzügyi piacok és szolgáltatások jogi oldaláról. és fejleszteni kell a vállalatirányítási koncepciók és a pénzügyi szabályozás szerepét a mai globalizált pénzügyi piacokon. Az Intézet egyedülállóan képzett és elhelyezkedik, hogy ezt a tudományos diplomát Londonban, a világ vezető nemzetközi pénzügyi központjában kínálja.

A nemzetközi pénzügyi piacok folyamatosan változó jellege és a globális gazdaság dinamikus szektorához kapcsolódó új kihívások és válságok interdiszciplináris és nemzetközi megközelítést igényelnek. Ezért kínáljuk ezt az LLM-et, amely egyesíti a pénzügyi piacok és szolgáltatások jogait és gazdaságosságát, hogy megfeleljen a jogi és üzleti diplomások igényeinek, akik pénzügyi szolgáltatásokat kívánnak folytatni, és fejleszteni tudásukat és készségeiket ebben a fontos, bonyolult és növekvő területen .

Ki választja ezt a fokozatot?

  • Ügyvédek vagy megfelelőségi tisztviselők, szabályozói vagy döntéshozók, akik szeretnék fokozni tudását és megértését a vállalatirányítás, a pénzügyi jog és a szabályozás és a gazdasági jog területén
  • A jogi diplomások, közgazdász diplomások vagy egy másik szakterületen végzett diplomások, akik pénzügyi és vállalati finanszírozási pályafutást folytatnak jogi és szabályozási szélességgel. A program interdiszciplináris jellege azt jelenti, hogy a pályázóknak nem kell előzetes jogi végzettséggel, sem jogi végzettséggel rendelkezniük
  • Azok, akik szakmai tapasztalattal rendelkeznek a pénzügyi szolgáltatási cégek, ügyvédi irodák vagy vállalatoknál, akik többet szeretnének megtudni arról, hogy a törvény és a szabályozás hogyan befolyásolja a vezetési gyakorlatokat, a vállalatirányítást és az üzleti stratégiát
  • Azok, akik dolgozni kívánnak, vagy már dolgoznak a kormányzati és állami szerveknél, amelyek felelősek a szabályozási törvények, mint például a központi bankok, értékpapír- és tőzsdei jutalékok, valamint a biztosítási szabályozók, gyártásáért, felügyeletéért és végrehajtásáért
  • Azok, akik háttérrel rendelkeznek az üzleti, jogi vagy társadalomtudományi karok egyetemi előadásában, akik fokozni kívánják a vállalati jogot / kormányzást, a pénzügyi jogot / szabályozást vagy a nemzetközi politikai gazdaságot és a nemzetközi gazdasági jogot és szervezeteket.

Előadás és tanítás

A legtöbb tanítást teljes munkaidőben dolgozó tudósok végzik, míg számos választási lehetőséget jogi, szabályozói és vállalati szakemberek fognak tanítani.

A program akadémiai karja a nemzeti és nemzetközi pénzügyi jog és szabályozás, az európai és az Egyesült Királyság gazdasági joga, a vállalatirányítás és a társasági jog és a gyakorlat területén vezető tudósokból áll.

A kar tagjai megjelentek a vezető akadémiai sajtókban és vezető folyóiratokban, köztük az Oxford University Press, a Cambridge University Press és a Lexis-Nexis / Butterworths. A kar tagjai nagy kormányzati jelentéseket is készítettek, és tanácsadóként szolgáltak az Európai Unió Gazdasági és Monetáris Bizottságának és a Lordok Házának a Gazdasági Ügyek Bizottságának.

A tapasztalt szakemberek néhány modult tanítanak, és az egyetemen kívüli kiemelkedő ügyvédek és jogászok fognak vendéglátogatásokat tartani.

Amit a diákok mondanak

"Különösen vonzódtam az ötlet, hogy egy kis posztgraduális intézményben tanultam, amely a világ egyik legjelentősebb intézményéből állt. .” Turner Benedict, 2017 diplomás.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The School of Advanced Study (SAS), University of London brings together 9 internationally-renowned research institutes to form the UK's national centre for the support and promotion of research in th ... Tovább

The School of Advanced Study (SAS), University of London brings together 9 internationally-renowned research institutes to form the UK's national centre for the support and promotion of research in the humanities. Kevesebb