LLM a nemzetközi társasági és kereskedelmi jogban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Fejlessze globális jogi karriert egy online LLM segítségével a Dickson Poon Jogi Iskolából, a világ egyik vezető jogi iskolájába. A 100% -ban elérhető nemzetközi vállalati és kereskedelmi jog LLM lehetővé teszi, hogy bárki is élvezhesse a King's College London világhírű tanítását. Páratlanul jobban megértheti a rendkívül összetett, kifinomult és dinamikus vállalati és kereskedelmi világot irányító jogterületeket, amelyek egyre inkább globális jellegűek.

Ezt a jogi diplomát online tanítják, ami azt jelenti, hogy előreléphet az oktatásban, anélkül, hogy megszakítaná a munkát vagy más kötelezettségvállalásokat. Az év folyamán hat belépési pont jelentette a tanulást a menetrenddel.

A Nemzetközi Vállalati és Kereskedelmi Jog LLM célja a hallgatók, akik szeretnének karriert folytatni a társasági vagy kereskedelmi jogban. Hasznos lenne azoknak a hallgatóknak, akik a vállalati és a kereskedelmi szektorban kívánnak dolgozni, de nem feltétlenül jogi karrieren belül. A program kitűnő alapot jelentene azoknak a hallgatóknak, akik jogi kutatást terveznek folytatni.

A tantárgy részletei

Az online nemzetközi társasági és kereskedelmi jogi magisztrátus tematikusan felépül a vállalati test életciklusa körül, így alapos megértést nyújt a mai rendkívül összetett és dinamikus globális vállalatról és annak üzleti világáról. A program nagy gyakorlati jelentőséggel bír; felruházza a hallgatókat problémamegoldó készségekkel, képességgel jogi problémák és kérdések kezelésére a gazdasági realitások és a jó üzleti érvek hátterében. A program:

  • Vizsgálja meg a nemzetközi társasági jog kérdéseit, beleértve az egyesülések és felvásárlások szabályozását, a vállalati formát és annak kérdéseit, a vállalati szereplőket és a nemzetközi vállalati pénzügyeket.
  • A vállalati testület által kötött kulcsfontosságú ügyletekre és jogi megállapodásokra összpontosít, beleértve a kereskedelmi, szállítási, pénzügyi, energia- és befektetési ügyleteket.
  • Adjunk bele egy olyan lépést, amikor a „dolgok rosszul”, a hangsúly a vitarendezésre és a vállalati fizetésképtelenségre összpontosít. Magában foglalja a nemzetközi kereskedelmi választottbírósági és nemzetközi vállalati fizetésképtelenséggel kapcsolatos tanfolyamokat.
  • Adjon átfogó jogi alapot és témákat a jogi és kereskedelmi területekre, valamint erősítse meg a program alapját képező globális és transznacionális elképzelést.

Alapja a legfejlettebb jogi gondolkodás, amely a főbb jogrendszerekből és a nemzetközi és transznacionális jogrendszerekből származó tapasztalatokból származik. Ön részesül a The Dickson Poon School of Law úttörő transznacionális jogi perspektívájában a jogi kutatásban és a tanításban.

Első helyen áll az Egyesült Királyságban a kutatási kiválóság (Research Excellence Framework 2014) és a világ 10 legjobb brit iskolája között. Kaphat magának jogi diplomát a King's College Londonban, és fokozhatja karrierlehetőségeit.

Ha szeretne velünk tanulni itt Londonban, a Dickson Poon School of Law számos egyetemi LLM fokozatot is kínál.

Belépési követelmények

A 2: 1-es kitüntető diplomát (vagy tengerentúli egyenértékű) a törvényben, vagy a 70% -os jogi tartalommal rendelkező diplomát, vagy a jogi diplomát.

Ha magas 2: 2-es (azaz 57% -59%) joggal rendelkezik, vagy 70% -os jogi tartalommal, és legalább 3 éves munkatapasztalattal rendelkezik a jogban, a kérelmet figyelembe kell venni.

Szakmai tapasztalat. A pályázóknak, akik nem jogi végzettséggel (azaz pénzügyekkel vagy üzleti tevékenységgel) elérték a 2: 1 vagy annál magasabb szintet, figyelembe veszik ezt a programot, feltéve, hogy legalább 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek (azaz azok, akik törvényben dolgoznak) ügyvéd, vagy gyakorló ügyvédként dolgoznak). Figyelembe vehetők a kivételes jelöltek is, akik jelentős munkatapasztalattal rendelkeznek, és amelyek a joghoz szorosan kapcsolódnak, de természetüknél fogva nem lényegében jogszerűek (pl. Szerződések vezetői).

Karrier kilátások

A King's-nál a világ egyik legversenyképesebb hallgatói testületébe lépsz, és csatlakozhat a diplomások örökségéhez, amelyeket néhány vezető munkaadó keres. A Dickson Poon School of Law-nek erős kapcsolat van a világ vezető jogi cégeivel és nemzetközi munkáltatóival. A King's College London LLM lehetővé teszi, hogy más jogi szakemberekkel együtt tanulhasson világszerte, és növelje karrierlehetőségeit.

A Nemzetközi Vállalati és Kereskedelmi Jog LLM célja a hallgatók, akik szeretnének karriert folytatni a társasági vagy kereskedelmi jogban. Hasznos lenne azoknak a hallgatóknak, akik a vállalati és a kereskedelmi szektorban kívánnak dolgozni, de nem feltétlenül jogi karrieren belül. A program kitűnő alapot jelentene azoknak a hallgatóknak, akik jogi kutatást terveznek folytatni.

A munkám rendkívül elfoglalt. Sokat utazok, és otthon kell töltenem a családommal. Tudtam, hogy ezeket zsonglőrködtem, és valahogy illeszkednünk kell az egyéb kötelezettségvállalások között. Akár otthon vagy munka közben is, bármikor hozzáférhet a kurzushoz. Ezt a kurzust úgy tervezték, hogy illeszkedjen a munkámhoz és a személyes életemhez, ezért választottam.

- Salio, King's Online diák

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Tovább

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Kevesebb