LLM a nemzetközi kereskedelmi választottbírósági eljárásban

Általános információk

Program leírás

A Nemzetközi Kereskedelmi Választottbíráskodás LLM célja, hogy egy erős tudományos alapot, egy kőfejtő gyakorlati tapasztalatot ötvözzen, amelyben minden hallgató tapasztalatot szerez a letartóztatott nemzetközi választottbírósági környezetben, a tárgyalási és közvetítési folyamatok módszeres vizsgálata és gyakorlata, valamint elegendő választási lehetőség a hallgatók számára. képes legyen választani a New York-i vagy kaliforniai vizsgára.

Miért kap egy LLM-et Pepperdine-ből?

Jóváhagyja a NY vagy a CA sávot, miközben az ADR-re összpontosít

A vitarendezés fokozottabb használatával több nemzetközi ügyvéd és bíráló úgy dönt, hogy tárgyalásokra, közvetítésre vagy választottbíráskodásra szakosodott, miközben megfelel a Kaliforniai vagy a New York-i vizsga-vizsga követelményeinek

Executive formátum, amely rugalmas ütemezést kínál

Az egyhetes, két hétvégén és a hagyományos teljes félév formátumban elérhető kurzusok segítségével a szakemberek részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben folytathatják a programot az elfoglalt ütemüknek megfelelő ütemben.

Most kínálja az LLM a JD Transfer programot

A Pepperdine LLM hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a JD Programot a LSAT (Law School Admission Test, LSAT) bevonása nélkül átszállóként alkalmazzák.

Nyári jogi angol képzési program

Ez a négyhetes képzési program célja, hogy erősítse a jogi beszédet, hallgatást, olvasási és írás képességeket a nem anyanyelvi beszélők számára, és júliusban négy hétig találkozik.

Díjnyertes vitarendezési oktatás

Amellett, hogy US News

Fordítsd az elméletet a gyakorlatba

Gyakoroljon gyakorlati tapasztalatot tárgyalási, közvetítési és döntési tanulással. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a klinikai és externship programokon keresztül fejlesszék készségeiket, amelyek valós eseteket közvetítenek.

A legtágabb vitarendezési tanterv

A Pepperdine a legszélesebb körű tananyagot kínálja több mint 50 különböző vitarendezési kurzussal a Tanúsítvány, Mesterek és LLM számára a Vitarendezési Programokban, beleértve számos vitarendezési klinikát és externships-et.

ösztöndíjak

Az oktatáshoz való hozzáférés iránti elkötelezettségének köszönhetően a Straus Intézet hagyományosan nagylelkű ösztöndíjakat kínált a hallgatóknak érdemeik és szükségleteik alapján, és büszkék vagyunk arra, hogy 2019-ig továbbra is ösztöndíjakat kínálunk. további dokumentáció szükséges. Ezen túlmenően a Straus Intézet tanévenként egy teljes tandíj ösztöndíjat kínál.

A világ legnagyobb konfliktuskezelési könyvtára

A Pepperdine az American Arbitration Association könyvtár és információs központ gyűjteményének otthona. Az 1954-ben alapított AAA könyvtár a konfliktusokkal foglalkozó anyagok legnagyobb gyűjteménye, több mint 24 000 címvel.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law ... Tovább

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law career the way no other school can by exploring our unique attributes. Kevesebb