LLM a nemzetközi kereskedelmi jogban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Tanfolyam összefoglaló

Ez a kurzus kiegyensúlyozza a legmodernebb és legmodernebb jogi képzést a kortárs perspektívával. Szakterületeink a mai legfontosabb üzleti és jogi kihívásokkal foglalkoznak, beleértve a nemzetközi kapcsolatok kereskedelmi kapcsolatait, az elektronikus kereskedelem szerepét és hatását, valamint a nemzetközi kereskedelmi jog fokozatos harmonizációját.

Ez a Mester nem pusztán arról szól, hogy mit tanít az osztályteremben, hanem a globalizáció és a nemzetközi kereskedelem mai világában is. Ez az oka annak, hogy az LLM az erős tudományos dimenzió mellett koncentrált, valós-orientált jogi oktatást is biztosít.

A kurzus lehetőséget nyújt arra, hogy erős tudományos és gyakorlati készségeket fejlesszen ki egy igen versenyképes és intellektuálisan kielégítő jogterületen. Ideális azoknak, akik kereskedelmi jogból, nemzetközi üzleti, irányítási vagy közgazdasági háttérből származnak. Lehetősége lesz arra, hogy felfedezze saját ötleteit, szerezzen ismereteket, és támogató környezetben fokozza az átruházható készségeket. A látogatói előadók erős programját, kiváló online anyagokat és tanulási erőforrásokat, kiváló minőségű oktatást és professzionális és gyakorlati összpontosítást fog kapni egy erős kutatási profilú osztályban.

A tanfolyam szerkezete

Az alábbi modulok jelzik, hogy mit fog tanulni ebben a kurzusban.

A nemzetközi kereskedelmi jog hallgatói a teljes nappali tagozatos tanulmányok szemeszterében egy szabadon választható LLM modult is vehetnek (vagy két részben részidõben) bármely más kurzusról, olyan területeken, mint a vitarendezés, a vállalati pénzügyek, a nemzetközi jog és a szórakoztató jog.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az opciós modulok a hallgatói igények és a személyzet rendelkezésre állásának függvénye, ezért nem minden modul nyújtható egyetlen tanévben.Core modulok

 • Értekezés
 • Alapítványok a nemzetközi kereskedelmi jogban
Opcionális modulok
 • Áruszállítás
 • Vállalati társadalmi felelősségvállalási kérdések a vállalkozás és a jog területén
 • Nemzetközi adózási törvény
 • Nemzetközi értékesítési törvény
 • Az elektronikus kereskedelem jogi vonatkozásai
 • Multinacionális társaságok és közvetlen befektetések
 • Szellemi tulajdon
 • Nemzetközi gazdasági jog
 • Nemzetközi banki törvény és rendelet

Belépési követelmények

Általában elvárható, hogy jó második osztályú (vagy azzal egyenértékű) jogi vagy felsőfokú nem jogi diplomával rendelkezzen, amely bizonyított jogi érdekeltséggel rendelkezik (ez a támogató nyilatkozaton keresztül lehetséges).

Szabványos képesítések nélkül is számítanak, feltéve, hogy megfelelően motiváltak arra, hogy hatékonyan tanulhassanak a mesterképzésen és / vagy jelentős mennyiségű releváns tapasztalattal rendelkeztek.

Ha az első nyelved nem angol, akkor IELTS-pontszámra lesz szükség 6,5-re, mindegyik komponensnél 6,0 vagy azzal egyenértékű.

KarrierKarrier

Modális hallgatónk tovább folytatja (vagy visszatér) szakmai jogi karrierjére az Egyesült Királyságban vagy a tengerentúli ügyvédi irodában, gyakran a polgári jogi joghatóságban, kölcsönhatásba lépve az angol közjoggal olyan területeken, mint a hajózási vagy értékesítési viták. Más hallgatók továbbtanulnak, hogy ügyvédet vagy ügyvédet szerezzenek az Egyesült Királyságban vagy külföldön.

A Nemzetközi Kereskedelmi Jog LLM szakképzettsége a diplomások számára is jogi kapcsolatot biztosít a kis- és középvállalkozásokban, különösen azokban, akik részt vesznek a transznacionális áruk és szolgáltatások nyújtásában. Az összekötő szerepkörben a diplomás munkavállaló informálisan értékelheti a jogi kockázatot, és tanácsot adhat és jogi tanácsot adhat a szakemberekről cégük nevében.Karrierfejlesztési központ

A Karrierfejlesztési Központunkat most a 2017-es Nemzeti Alapképzési Foglalkoztatási Díjban a legjobb egyetemi karrierszolgáltatásra választottuk ki.

A világ több mint 3000 munkáltatói hálózatának és tapasztalt karrier-tanácsadóknak köszönhetően itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek.

2015 és 16 között több mint 1500 diáknak segítettünk munkaköröket találni számos szektorban, 250 munkáltató pedig 14 egyetemi készségen és karrier-vásáron vett részt.

Mint Westminster diák, a tanulmányai alatt és a diplomát követően is hozzáférhetsz szolgáltatásainkhoz.

Mi segíthetünk neked:

 • találja meg a tanfolyamhoz kapcsolódó munkahelyeket,
 • találni részmunkaidős / nyaralási, elhelyezési és diplomás munkát, beleértve az önkéntes tapasztalatokat is,
 • nemzetközi lehetőségeket talál a foglalkoztathatóságának fokozására,
 • hatékonyan értékesítheti magát a munkáltatókkal,
 • jobb önéletrajzokat és jelentkezési lapokat írjon,
 • az interjú és a vállalati készségek fejlesztése,
 • karrierjét a karrier tanácsadóinkkal tervezzük,
 • Találkozzon a munkáltatókkal és fedezze fel karrierlehetőségeit a munkáltatói vásárokon, a szakmai előadásokon és a hálózati eseményeken egész évben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Tovább

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Kevesebb