LLM a nemzetközi kereskedelmi jog és gyakorlat (ONLINE LEARNING)

Általános információk

Program leírás

A program leírása

Ez a program célja, hogy mélyebb megértést nyújtson arról, hogy a nemzetközi kereskedelmi törvény hogyan működik a gyakorlatban, és számos olyan tanfolyamot kínál, amely tükrözi tudományos munkatársaink érdekeit, tapasztalatait és iparágát.

A globalizáció és a technológiai fejlõdés az áruk és szolgáltatások nemzetközi kereskedelmének, a nemzetközi befektetéseknek és a globális pénzügyi piacok fejlesz- tésének számottevõ növekedéséhez vezetett. Ezzel párhuzamosan a nemzetközi kereskedelem világa jelentős növekedést mutatott a kereskedelmi tevékenység szabályozásában nemzeti és nemzetközi szinten, valamint a nemzetközi peres ügyekben és a választottbírósági eljárásokban. Ez az LLM célja, hogy segítsen megérteni azt a nemzetközi környezetet, amelyben az üzleti tevékenység jelenleg működik.

A program a mai nemzetközi kereskedelmet alakító fejlesztésekre adott jogi válaszokra összpontosít, mivel az ügyvédek és az üzleti szakemberek egyre inkább szükségessé teszik a hazai jogon túlmutató megoldásokat, hogy megtalálják a nemzetközi üzleti igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő megoldásokat.

Programszerkezet

Az LLM nemzetközi kereskedelmi törvényt elnyerni

A tanulmányai során lehetőséget kap arra, hogy akár két kurzust is tanulhasson különböző tématerületekről, mint például az információtechnológiai jog, a szellemi tulajdonjog és az orvosi jog.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tanfolyamok adott kurzusai változhatnak.

Tanulási eredmények

Az LLM a nemzetközi kereskedelmi törvény

A tanfolyamok lehetővé teszik, hogy gyakorlati megértsék a jogi kérdésekre vonatkozó konkrét iparágak, piacok, és a kereskedelmi kapcsolatok. Ezenkívül elősegítik az alapul szolgáló témák szélesebb körű és általánosabb megértését, mint például a harmonizáció, a szabályozás és a megfelelés.

A program lehetővé teszi, hogy túlmutasson a vonatkozó törvény technikai tartalmán és kritikusan gondolkodjon az alapjául szolgáló problémákkal és az ellentétes megoldásokkal kapcsolatban. Miután tanulmányozta a programot, akkor nemcsak a jogi kérdésekben fog megismerni, hanem az etikai elveket és a társadalmi és gazdasági összefüggéseket. Itt különös hangsúlyt helyeznek a gazdasági és kereskedelmi környezetre.

Karrierlehetőségek

A jogi egyetem LLM programjainak hallgatók többsége online távoktatással a karrierjük közepén van, és gyakran nemzetközi határokon átnyúlóan dolgoznak. Sokan már kialakulnak a karrierjükben, de szeretnék használni a programot az idővel felhalmozott készségek és ismeretek megszilárdítására.

Az on-line távoktatási programot végző hallgatók számos jogi pályára és kapcsolódó jogterületre haladnak, beleértve a helyi és nemzetközi vállalatok munkáját, a kormányzati jogi osztályokat, más állami intézményeket, nemzetközi szervezeteket és az egyetemeket. A programok egyben ideális platform a fejlett kutatásokhoz.

Egyes diplomások számára a program sikeres befejezése a jelenlegi pozícióikban történő promócióhoz vezet. Mások célja új szakmai irányvonal kialakítása. A program célja, hogy támogassa a diákokat abban az eredményben, amelyre törekszenek, a tudásuk és a törvény megértésén keresztül, de átruházható készségek megszerzésével, és nem utolsó sorban a vezető tudósokkal való kapcsolattartás tapasztalatával és a diákokkal.

Az online távoktatási LLM hallgatók és pályaválasztási igényeik elismerése az egyetemi karrier-szolgáltatás, amely a nemzetközi és a nem-pályaorientáció szempontjából releváns információforrásokat kínál, valamint lehetőséget biztosít az egyéni konzultációra a távoktató diákokkal.

Belépési követelmények

Az Egyesült Királyság 2: 1-es kitüntetése, vagy nemzetközi megfelelője. Az ön végzettségének nem kell a törvény tárgya, de elismert felsőoktatási intézménytől kell származnia.

A pályázat részeként figyelembe veszik a többi képesítést és szakmai tapasztalatot is.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

  • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
  • IELTS: összesen 7,0 (minden egyes modulban legalább 6,5)
  • TOEFL-iBT: összesen 100 (minden egyes modulban legalább 23)
  • PTE (A): összesen 67 (legalább 61 a "kommunikációs készségek" szakaszokban)
  • CAE és CPE: összesen 185 (minden egyes modulban legalább 176)
  • Trinity ISE: ISE III mind a négy komponensen

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Edinburgh Law School angol nyelvvizsga

Az Edinburgh Law School az egyetemi angol nyelvoktatással közösen kifejlesztett egy alternatív angol nyelvvizsgát a pályázóknak az online távoktatási jogi programokra, amelyek a 2017/18-as tanévre való belépéshez szükségesek.

A teszt az egyetem által jelenleg elfogadott angol nyelvvizsga alternatívája, mint például az IELTS, a TOEFL-iBT, a PTE (A), a CAE és a CPE.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a tesztet csak az angol nyelvű követelményeknek való megfelelésre lehet felhasználni a posztgraduális program jogi úton történő bejutásának az online távoktatással az Edinburgh-i Egyetem, az Edinburghi Jogú Iskolán.

Jelentkezési határidők

  • A program kezdete: 2019. január 14
  • Jelentkezési határidő: 2018. november 13

Javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb nyújtsa be a kitöltött kérelmet, különösen akkor, ha finanszírozást igényel, vagy vízumkötelezettséget igényel. A késői alkalmazásokra is számíthatunk, ha rendelkezésre állnak a helyek.

Figyelmesen figyelemmel kísérjük az alkalmazási számokat annak érdekében, hogy képesek legyenek mindazok elhelyezésére, akik fogadnak ajánlatokat. Ezért szükség lehet a program bezárására a közzétett határidőkön belül. Ha ez a helyzet, négyhetes figyelmeztetést teszünk fel.

Hogyan kell alkalmazni

Adjon hivatkozást az alkalmazásával.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Kevesebb
Edinburgh , UK Online + 1 Több Kevesebb