Azok számára, akik mélyrehatóbb megértést keresnek a büntető igazságszolgáltatással kapcsolatos egyre inkább globális struktúrákról, valamint a büntető igazságszolgáltatási struktúrákkal szembeni finomabb kérdésekről, ez a kurzus egyedülálló tanulási lehetőséget kínál, és kiváló választás azok számára, akik jogi lehetőségeket keresnek szerte a világon.

Ez az Pathway a Birmingham Law School kutatási erősségeire támaszkodik a nemzetközi jog, a nemzetközi humanitárius jog, a büntetőjog és az igazságszolgáltatás, valamint az emberi jogok terén, lehetővé téve a diákok számára, hogy a vonatkozó nemzetközi jog témakörének széles körében fejlesszék szakértelmüket.

A nemzetközi, transznacionális és európai büntetőjog és igazságszolgáltatás moduljait több nemzeti gyökerező szakterülettel és emberi jogi modulok széles skálájával is tanulmányozhatja. A régóta elkötelezett terrorizmusellenes moduljaink, valamint azok, akik konkrét elméleti vagy gyakorlati büntető igazságszolgáltatási kérdésekre összpontosítanak (a helyreállító igazságszolgáltatástól a mentálisan rendezetlen jogsértőkig), valamint a speciális emberi jogi moduljainkkal, egyedülálló lehetőséget kínálunk diákjainknak a széles körű tanulmány és mélyreható specializáció.

Azok számára, akik mélyrehatóbb megértést keresnek a büntető igazságszolgáltatással kapcsolatos egyre inkább globális struktúrákról, valamint a büntető igazságszolgáltatási struktúrákkal szembeni finomabb kérdésekről, ez a kurzus egyedülálló tanulási lehetőséget kínál, és kiváló választás azok számára, akik jogi lehetőségeket keresnek szerte a világon.

Miért kellene ezt a tanfolyamot tanulmányozni?

 • Modulválasztás - az Egyesült Királyságban elérhető LLM modulok egyik legszélesebb skálája
 • Foglalkoztathatóság - ez a program egy ritka szakosodott modulokat biztosít a diplomások számára, akik egyedülállóan képzettek a növekvő nemzetközi munkaerőpiacokon
 • Szakmai kapcsolatok - éves jogdíj, látogatás a vezető cégekbe és azokból

modulok

Egy moduláris programot követ (összesen 180 kredit), amely hat tanított modult tartalmaz (20 kreditenként) és 15 000 szó (60 kredit) értekezését; utóbbit a tanulmányi év végén kell benyújtani. A nemzetközi jogot követõ diákok: a bűnözés, az igazságszolgáltatás és az emberi jogok Pathway a hat modul közül legalább háromat az alábbi listából fog megvizsgálni;

 • A globális bűnözés problémái
 • Emberi jogok és büntető igazságszolgáltatás
 • Nemzetközi és európai jogi válaszok a terrorizmusra
 • Nemzetközi büntetőjog és igazságszolgáltatás
 • Nemzetközi közjog

A hallgatók választhatják a fennmaradó három moduljukat a teljes Birmingham LLM modul listájáról.

Tanulás és tanítás

A Birmingham LLM Pathways úgy tervezték, hogy mélyrehatóan elemezzék a fontos jogi témákat. A modulok mindössze 20 kredit értéket foglalnak magukban, amelyek 10 kétórás szemináriumot tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy jelentős szakértelemmel rendelkezzenek minden jogterületen.

Az LLM kurzus 12 hónapig tart, szeptembertől szeptemberig. Minden LLM Pathways azonos alapstruktúra van:

 • A kurzus I. részében hat 20 kreditmodult vesz igénybe: a rendelkezésre álló tartomány attól függ, hogy milyen Pathway . Az e modulokban végzett értékelés esszé vagy formális vizsga alapján májusban és júniusban van.
 • A kurzus II. Részében kutasson és írjon egy 15 000 szóbeli értekezést egy kiválasztott jogtudományi témában a személyzet felügyelete alatt.

Jog Iskola indukció

A kurzus kezdetekor egy átfogó üdvözlő és indukciós program van, amely segít abban, hogy betekintést nyerjen a Birmingham LLM megértéséhez. Ismerkedjen meg azzal a különböző módokkal, amelyekkel egész évben támogathatjuk Önt annak érdekében, hogy az Ön LLM tanfolyama izgalmas és jutalmazó élmény legyen.

A diákok regisztrálhatnak a modulok érkezés előtt, valamint a tanév elején. Az indukciós folyamat részeként lehetőséget kap arra, hogy többet megtudjon a különböző modulokról, és olyan döntéseket hozhasson, amelyek megfelelnek érdeklődési körének.

Részmunkaidős tanulmány

Az LLM összes Pathways részmunkaidőben vehető igénybe, és két év alatt teljesíthető. Ez a tanulási mód különösen alkalmas olyan barristerek és ügyvédek számára, akik a szakmai gyakorlatot az egyetemi szintű tanulmányokkal kívánják kombinálni, így a folyamat során CPD-pontokat kapnak.

Az LLM részmunkaidős diákjainak órái 9 és 18 óra között vannak ütemezve, és a diákok rendszerint 2-4 órányi órát tartanak minden héten. A díjak ugyanazok, mint a teljes munkaidős tanulmányok esetében, de két év alatt megosztottak.

Az Egyesült Királyságon kívüli hallgatók számára lehetőség nyílik arra, hogy megismerkedjenek az angol jogrendszerrel, mivel ez az alapja a kínált moduloknak. Az Angol Nemzetközi Tanulmányi Egyetem számos támogatást nyújt az angol nyelvtanuláshoz és íráshoz.

Belépési követelmények

A pályázóknak jó tiszteletbeli jogi diplomával vagy egy másik tudományág végzettségével kell rendelkezniük, amelyet a Közös Szakmai Vizsga engedélyével bővítenek.

Nemzetközi diákok

Tudományos követelmények: különféle országokból származó képesítéseket fogadunk el. Az alábbi praktikus útmutatónk segítségével megnézheti, milyen képesítéseket fogadunk el az Ön országából.

Angol nyelvre vonatkozó követelmények: ehhez a kurzushoz IELTS 7.0-t kérünk legalább 6,5-rel bármely sávban, vagy PTE-t 67-ös mind a négy készséghez. Ha felkínálnak egy tanulmányi helyet, és nem felel meg a nyelvi követelményeknek, akkor lehetőséged van beiratkozni az angol nyelvre az akadémiai célú elnökségi kurzusra - ha sikeresen befejezi a kurzust, akkor képes lesz teljesíteni a nyelvet követelmény a nyelvi képesítés megismétlése nélkül.

Az IELTS 7.0, amelynek bármely sávjában legalább 6,5 van, egyenértékű:

 • TOEFL: Összesen 95, legalább 22 sáv bármelyik sávban
 • Angol Pearson Test (PTE): 67 tudományos ismeret mind a négy készségnél
 • Cambridge English (2015-ös vizsgák): Haladó vagy jártasság - legalább 185 teljes pontszám, bármely komponensben legalább 176
Program oktatási nyelve:
 • Angol
University of Birmingham - College of Arts and Law

6 további kurzus University of Birmingham - College of Arts and Law »

Utoljára frissítve Október 18, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
9,250 GBP
évente, teljes munkaidőben, Egyesült Királyság / EU hallgatók. Nemzetközi: 19 170 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date