LLM a nemzetközi gazdasági jogban

Általános információk

Program leírás

A program leírása

A második világháború utáni Bretton Woods rendszer megalakulása óta a nemzetközi gazdasági kapcsolatok rendkívüli fejlődését láttuk a kölcsönös függőség és az integráció irányában. A folyamatról folyó tárgyalások - a gazdasági globalizáció néven ismert - általánosak.

Ez a program célja a nemzetközi gazdasági rendszer intézményeinek, szabályainak és elveinek mélyreható ismerete és kritikai megértése, valamint a világgazdaság globalizációjából eredő legfontosabb jogi és politikai kérdések.

A programszerkezet célja annak biztosítása, hogy a kötelező nemzetközi tanfolyamokon alapos ismeretekkel és kritikus megértéssel lássa el a nemzetközi gazdasági jog alapvető ágait, miközben lehetővé teszi az egyénileg testreszabott választható kurzusokat, a személyes érdeklődésektől és a jövőbeni karrierterveitől függően.

Programszerkezet

A kötelező tanfolyamok ebben a programban biztosítják, hogy alapos ismereteket szerezzen és kritikusan megértse a nemzetközi gazdasági jog központi ágát. A tanfolyamok széles választéka lehetőséget nyújt arra, hogy a programot a saját érdekeiknek és karrierterveiknek megfelelően alakítsa át.

Teljesen 180 kreditet kell elvégeznie - 60 kredit a kötelező értekezésben, a fennmaradó 120 kredit a tanított kurzusokon.

Ezen tanfolyamokon számos tanítási stílust fog tapasztalni, amelyet az Edinburgh Law School tudományos közössége és tapasztalt jogi és ipari szakemberek vezetnek.

Ön várhatóan előre elkészíti a szükséges anyagokat, és megvizsgálja a megvitatásra kerülő kérdéseket, és értékelni fogja az osztályokban való részvételt.

A disszertációhoz olyan felügyelő lesz, akitől útmutatást és támogatást várhat, de az értekezés célja, hogy Ön önállóan tervezzen és végezzen kutatást és elemzést.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az előre nem látható körülmények vagy az egyes kurzusok iránti kereslet hiánya miatt nem tudjuk az összes tanfolyamot olyan módon működtetni, amilyennek a meghirdetettek a tanév kezdetét jelzik.

Tanulási eredmények

Ez a program célja, hogy a nemzetközi gazdasági kapcsolatokra, az ENSZ-re, a Kereskedelmi Világszervezetre, a Világbankkal és a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezettel kapcsolatos, a nemzetközi gazdasági kapcsolatokra vonatkozó jog, intézmények és politika fejlett ismeretét biztosítsa.

Karrierlehetőségek

Ez a program alkalmas szakképzettséggel rendelkező szakemberek számára, akik szakmailag gyakorolni kívánják a nemzetközi jogot, akár ügyvédi irodákban vagy bárban, akár külügyminisztériumok, egyéb kormányzati szervek, nemzetközi szervezetek vagy nem kormányzati szervezetek jogi tanácsadói. Értékes lehet mindazok számára is, akik diplomáciai vagy nemzetközi kapcsolatokat kívánnak kialakítani. A közelmúltban végzett diplomások jelenleg ügyvédek, ügyvédek, ügyvédek, adótanácsadók és jogi elemzők.

Belépési követelmények

Az Egyesült Királyság 2: 1-es díjazása, vagy annak nemzetközi megfelelője, a jog.

A társadalomtudományi tantárgyban egy brit 2: 1-es kitüntetést vagy nemzetközi megfelelőjét is figyelembe lehet venni.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

  • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
  • IELTS: összesen 7,0 (minden egyes modulban legalább 6,5)
  • TOEFL-iBT: összesen 100 (minden egyes modulban legalább 23)
  • PTE (A): összesen 67 (legalább 61 a "kommunikációs készségek" szakaszokban)
  • CAE és CPE: összesen 185 (minden egyes modulban legalább 176)
  • Trinity ISE: ISE III mind a négy komponensen

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Kevesebb
Edinburgh , UK Online + 1 Több Kevesebb