LLM a nemzetközi gazdasági jogban (LL.M.)

Általános információk

Program leírás

Ránézésre

 • Megbízott fokozatok: Jogtudományi fokozat (LL.M.) a Lüneburgi Leuphana Egyetemen és a Glasgowi Egyetemen vagy a Nyugat-Indiai Egyetemen.
 • Alkalmazási idő: április 1 - június 1. A nemzetközi gazdasági jog tanulmányi programjának meghosszabbított határideje augusztus 31-ig.
 • A program típusa: tematikus jelentősége
 • Kezdés dátuma: Minden téli időszakban, októberben
 • Terjedelem: 120 EC ECTS szerint
 • Időtartam: 4 félév
 • Angol nyelv
 • Helyszín: Lüneburg és Glasgow vagy Bridgetown
 • Hozzájárulás: évente: 720 EUR * a Lüneburgi Leuphana Egyetemen
 • Díjak: évente: 7.000 GBP (EU) * / 15.500 GBP (nem EU) * a Glasgowi Egyetemen vagy 10.000 USD Nyugat-Indiai Egyetemen
  * változhat

A kétéves LLM tanulmányi program kínál egy mélyreható tanulmányt a nemzetközi gazdasági jog kettős diplomát Leuphana University Lüneburgi Németországban és a University of Glasgow Skócia, illetve az egyetem a nyugat-indiai Barbados.

Ötlet és célok

A köz- és magángazdasági jog integrálásával a program két jogterületet ötvöz, amelyek gyakran önállóan szerepelnek a jogi szakirodalomban és a tanításban is. Ez a felosztás e program keretében leküzdésre kerül, hogy a diákok holisztikus megközelítést alkalmazzanak a nemzetközi gazdasági jogra, amely a gyakorlatban ezt a jogterületet jellemzi.

A program célja, hogy széles körű, tudományos és mélyreható kapcsolatot biztosítson a nemzetközi gazdasági jog szereplőivel és struktúráival (Lüneburgi első tanulmányi év), valamint a nemzetközi gazdasági jog egyik fő témájához, mint pl. Társasági

 • mélyreható ismerete a nemzetközi gazdasági jog különböző területein
 • a nemzetközi piacok és kapcsolatok funkcióinak alapgondolata
 • képesek elemezni a globális kapcsolatok lehetőségeit és korlátait, valamint a nemzetközi gazdasági vonatkozásokra vonatkozó nemzetközi szabályozást
 • Ideális felkészülés a gazdasági kérdések globális kereteken belüli alkalmazására.

A sikeres befejezése a program, a diákok kapnak egy Master of Laws (LL.M.) a nemzetközi gazdasági jogi származó Leuphana University Lüneburgi és Master of Laws (LL.M.) a University of Glasgow, vagy A Nyugat-Indiai Egyetem jogtudománya (LL.M), attól függően, hogy a diákok melyik helyen választják a második tanulmányi évüket.

Programszerkezet

A tanulmányi program fejeződik Lüneburgban, ahol a diákok töltik az első évben (október-augusztus), és a második évben sem Glasgow vagy Barbados (szeptembertől augusztusig).

Lüneburgban összesen hat kötelező modult kell kitölteni. A következő kötelező modulok mindegyike 10 kreditet tartalmaz: nemzetközi jog, nemzetközi gazdasági jog, európai jog, európai gazdasági jog, nemzetközi magánjog és európai magánjog.

Glasgow-ban / Skóciában a diákoknak lehetőségük van egy pálya-specializáció kiválasztására hétből: Corporate

A Bridgetown / Barbados, a diákok a lehetőséget, hogy válasszon kurzusok széles skáláját modulok terén a vállalati

Az első tanévben szerzett konszolidált ismeretek és a második gazdasági évben a nemzetközi gazdasági jog egyik fő témájára való szakosodás alapján a hallgatók a program végén befejezik tanulmányaikat a Masters értekezésének megírásával.

A tárgykör nemzetközi kontextusának köszönhetően Lüneburgban, Glasgowban és Barbadosban a tanulmányi program valamennyi modulja csak angol nyelven áll rendelkezésre. A szakmai képesítések mellett az egyetemek közötti szoros partnerség biztosítja a nyelvi és kulturális készségek megszerzését, amelyek nagy jelentőséggel bírnak a nemzetközi gazdasági jog gyakorlata szempontjából.

Karrier kilátások

A diákok kifejezetten a multinacionális cégek vezetői pozícióira készülnek, valamint tanácsadói pozíciókat látnak el mind az állami, mind a magánszektorban. Ez a nemzetközi gazdasági jog átfogó és mélyreható elemzésével és annak nemzeti jogba való beillesztésével érhető el, a nemzetközi gazdasági jog egyik alapvető területére és az interdiszciplináris készségek megszerzésére összpontosítva, különösen a nyelv és a nyelv terén. interkulturális kompetenciák. A szakosodás különböző lehetőségei lehetővé teszik a különféle szakmai területek, valamint a kutatási, oktatási és adminisztrációs szakmai pályafutás hangsúlyozását.

A Masters program célja a nemzeti és a nemzetközi jog a diákok, akik akár egy Bachelor of Laws (LL.B.), egy főiskolai diplomát túlnyomórészt jogi elemek, az első államvizsga, vagy nemzetközi egyenértékű.

A pályázóknak, akiknek az első nyelve nem angol, az odaítélő egyetemek minimális angol nyelvtudást állapítanak meg. Az összes angol nyelvű teszt elfogadható az EU és a nemzetközi diákok számára a programhoz való felvételhez:

 • IELTS Academic (Nemzetközi Angol Nyelvvizsgáló Rendszer): az összesített pontszám 6,5, a szubtest kevesebb, mint 6,5, vagy
 • ibTOEFL: 92; nem kevesebb mint 22-nél kisebb alvizsgálat van, legalább 23-nál, vagy
 • CAE (Cambridge Advanced angol nyelvű tanúsítvány): B minimum, vagy
 • CPE (Cambridge angol nyelvtanúsítvány): C minimum, vagy
 • PTE Academic (angol nyelvvizsga, akadémiai teszt): 68; legalább 60 írásban.

Még akkor is, ha még nem fejezte be a főiskolai diplomát, kérheti ezt a programot. A sikeres teljesítésnek a teljes teljesítés 81% -ában kell bizonyítania (a teljes tanulmányi teljesítménytől függően 180 KP vagy 210 KP).

Résztvevő egyetemek

Leuphana University of Lüneburg

Leuphana University of Lüneburg egy fiatal és dinamikus állami egyetem, amely híres innovációs és egyedülálló egyetemi modelljéről a német egyetemi környezetben. Egy átfogó és holisztikus oktatási filozófia alapján humanista és fenntartható egyetemnek tartja magát. Bár Friedrich III császár már 1473-ban engedélyt adott a felsőfokú jogi jogalap megalakítására Lüneburgban, több mint 500 évig tartott a Leuphana Law School megnyitása, amely csak 2013-ban jött létre.

A Leuphana Law School az első jogi iskola egy német állami kutatóintézetben, amely interdiszciplináris tanulmányi programokat kínál, főleg angol nyelven. Összegyűjti az összes Leuphana-alapú jogtudóst, akik az egyetemi és a posztgraduális fokozatokhoz vezető oktatást és felügyeletet nyújtanak. A jog és az üzleti kérdések egyesítése egy speciális interdiszciplináris megközelítéssel, a Leuphana Jogi Iskola kutatása és tanítása innovatív és nemzetközileg is koncentrált.

Glasgow-i Egyetem

A Glasgow-i Egyetem az angol nyelvű világ negyedik legrégebbi egyeteme, és a világ 100 felsőoktatási intézményének (QS World University Rankings) rangsorolja. A vezető brit egyetemek Russell-csoportjának alapító tagja, és kutatási erőműnek számít. A 15. század óta a Glasgow-i Egyetemen tanították a törvényt, és ma a Jogtudományi Iskola Skóciában és az Egyesült Királyságban jár el .

A Nemzetközi Iskola szakértelmére támaszkodva a School of Law előmozdítja az akadémiai szigorú kutatást, amely hozzájárul a tudomány elméleti és gyakorlati fejlődéséhez. A posztgraduális programok széles körű szakirányú kurzusokat kínálnak az alapvető jogterületeken, beleértve a nemzetközi jogot, a nemzetközi versenyjogot, a nemzetközi kereskedelmi jogot, a vállalati és pénzügyi jogot. Minden évben a világ minden tájáról érkeznek diákokat Glasgowba, hogy egyedülálló szakmai és személyes tapasztalatot szerezzenek.

Nyugat-Indiai Egyetem

A Nyugat-Indiai Egyetem (UWI) a legnagyobb és legrégebbi felsőoktatási szolgáltató az angol nyelvű karibi térségben, ahol főbb kampuszai vannak Barbadosban, Jamaica-ban és Trinidadban és Tobagóban.

Az UWI nemzetközi egyetem, több mint 40 országból származó karokkal és diákokkal, valamint több mint 100 egyetemrel együttműködő kapcsolatokkal. A UWI Alumni hálózat tartalmaz egy Nobel-díjas, több tucat Rhodes Scholars és több mint 18 jelenlegi és korábbi karibi miniszterelnök és államfők.

A Jogtudományi Kar 1970-ben jött létre, amelynek székhelye a Barbados-i Cave Hill Campus-ban található. A kar jól felszerelt, hogy jogi posztgraduális képzésben részesüljön a vállalati és kereskedelmi jog és a közjog területén, a modern technológiákkal együtt, szakképzett szakemberekkel együtt, mind tudományos, mind gyakorlati szakértelemmel.

A kereskedelmi jog és a társasági jog koncentrációját úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a korszerű jogi tanulmányok programja iránt érdeklődő hallgatók igényeinek, amelyek a társasági jogra, a pénzügyi jogra, a szellemi tulajdonjogra és a transznacionális kereskedelmi ügyletekre irányulnak.

Utoljára frissítve jún. 2019

Az iskoláról

Leuphana University established Germany’s first public college. Its Graduate School merges the academic demands of masters and doctorates, and its own Professional School offers highly regarded furthe ... Tovább

Leuphana University established Germany’s first public college. Its Graduate School merges the academic demands of masters and doctorates, and its own Professional School offers highly regarded further education programmes. Kevesebb