LLM a nemzetközi emberi jogi jogokban és fejlődésben

Általános információk

Program leírás

Az emberi jogok és a jog hatalmas növekedési terület, amely az új fejleményekre, fenyegetésekre és a társadalomban gondolkodásunkban bekövetkezett evolúcióra válaszul fejlődik és bővül. Nagy jelentőséggel bír az olyan jelentős globális kihívásokra, mint a háború, a terrorizmus, a nemek, a migráció és az éghajlatváltozás, és jelentősen kapcsolódnak a tudomány és az innováció hatásaihoz.

Ez az új emberi jogi és fejlesztési LLM célja, hogy többszintű formában megismerje az emberi jogokat, és kiemelten hangsúlyozza annak kiegészítését a fejlődéssel.

A kurzus modulok széles skáláját kínálja, amelyek korszerűek, tudományos szempontból szigorúak és készségorientáltak. A szélesebb körű kontextus-kialakítási törvényt és a szakpolitikát ezen a területen szerezte meg, ugyanakkor rugalmasságot biztosít az adott érdeklődés és a karrier-törekvések igényeinek megfelelő személyre szabása érdekében, különféle emberi jogi és fejlesztési modulok közül választva.

ranglisták

A University of Bradford a 2019-es felsőoktatási világegyetemi rangsorban a Business and Economics világában 301-400-at helyezte el.

Belépési követelmények

2: 2 vagy annál magasabb, bármelyik témában, vagy a megfelelő szakmai tapasztalat a posztgraduális szinten.

Angol nyelvre vonatkozó követelmények: IELTS 6,5 vagy azzal egyenértékű, legalább 5,5 minden altesztben.

Ha nem felel meg az IELTS követelménynek, akkor vállalhatja a University of Bradford előszavazásos angol nyelvtanfolyamát.

Mit fog tanulni?

Az intenzív 2 hetes indukció a kurzus elején biztosítja, hogy minden diák, beleértve a nem jogi és / vagy nemzetközi háttérrel rendelkező hallgatókat, megtanulják a tanulási eredmények eléréséhez szükséges alapvető fogalmakat és tudományos ismereteket.

A diákok 180 kreditet kapnak, amely egy 120 kredit tanított elemet és egy 60 kredit-értekezésből áll.

A hallgatóknak 40 kreditet kell vállalniuk a szabályozási és végrehajtási alapelvek, valamint a vállalkozások és társadalom fenntartható fejlődési joga tárgyát képező alapmodulokról, amelyek a témakör tanulmányozásának alapvető témáit tárják fel és biztosítják a szükséges hátteret és szélesebb összefüggést.

Ezenkívül a hallgatóknak összesen 60 kreditet kell fizetniük a következőkből (20 kreditenként), amelyek konkrét és mélyreható ismereteket biztosítanak az emberi jogok és a fejlesztés speciális aspektusaiban:

  • Nemzetközi közjog
  • Nemzetközi Emberi Jogi Törvény
  • Nemzetközi humanitárius jog
  • Nemi törvény
  • elvándorlás
  • Békefenntartó és béketeremtés
  • Üzleti emberi jogok és környezetvédelem
  • A fejlesztés irányítása

A Nemzetközi Kereskedelmi Jog LLM utolsó 20 kreditmodulja egy választott, amely a fenti listából választható, a Jogtudományi Iskolából vagy más osztályokból, például a Menedzsment Iskolából.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy 2019-es bejegyzés esetén a modul információi módosulhatnak.

Utoljára frissítve okt. 2019

Az iskoláról

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Tovább

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Kevesebb