LLM a nemzetközi emberi jogi jogokban és fejlődésben

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Az emberi jogok és a jog hatalmas növekedési terület, amely az új fejleményekre, fenyegetésekre és a társadalomban gondolkodásunkban bekövetkezett evolúcióra válaszul fejlődik és bővül. Nagy jelentőséggel bír az olyan jelentős globális kihívásokra, mint a háború, a terrorizmus, a nemek, a migráció és az éghajlatváltozás, és jelentősen kapcsolódnak a tudomány és az innováció hatásaihoz.

Ez az új emberi jogi és fejlesztési LLM célja, hogy többszintű formában megismerje az emberi jogokat, és kiemelten hangsúlyozza annak kiegészítését a fejlődéssel.

A kurzus modulok széles skáláját kínálja, amelyek korszerűek, tudományos szempontból szigorúak és készségorientáltak. A szélesebb körű kontextus-kialakítási törvényt és a szakpolitikát ezen a területen szerezte meg, ugyanakkor rugalmasságot biztosít az adott érdeklődés és a karrier-törekvések igényeinek megfelelő személyre szabása érdekében, különféle emberi jogi és fejlesztési modulok közül választva.

ranglisták

A University of Bradford a 2019-es felsőoktatási világegyetemi rangsorban a Business and Economics világában 301-400-at helyezte el.

Belépési követelmények

 • 2: 2 vagy annál magasabb, bármelyik témában, vagy a megfelelő szakmai tapasztalat a posztgraduális szinten.

Angol nyelvi követelmények

 • IELTS 6,5 vagy azzal egyenértékű, legalább 5,5 értékkel minden egyes alvizsgálatban.

Ha nem felel meg az IELTS követelménynek, akkor vállalhatja a University of Bradford előszavazásos angol nyelvtanfolyamát.

Mit fog tanulni?

Az intenzív 2 hetes indukció a kurzus elején biztosítja, hogy minden diák, beleértve a nem jogi és / vagy nemzetközi háttérrel rendelkező hallgatókat, megtanulják a tanulási eredmények eléréséhez szükséges alapvető fogalmakat és tudományos ismereteket.

A diákok 180 kreditet kapnak, amely egy 120 kredit tanított elemet és egy 60 kredit-értekezésből áll.

A hallgatóknak 40 kreditet kell vállalniuk a szabályozási és végrehajtási alapelvek, valamint a vállalkozások és társadalom fenntartható fejlődési joga tárgyát képező alapmodulokról, amelyek a témakör tanulmányozásának alapvető témáit tárják fel és biztosítják a szükséges hátteret és szélesebb összefüggést.

Ezenkívül a hallgatóknak összesen 60 kreditet kell fizetniük a következőkből (20 kreditenként), amelyek konkrét és mélyreható ismereteket biztosítanak az emberi jogok és a fejlesztés speciális aspektusaiban:

 • Nemzetközi közjog
 • Nemzetközi Emberi Jogi Törvény
 • Nemzetközi humanitárius jog
 • Nemi törvény
 • Migrációs és menekültügyi törvény
 • Békefenntartó és béketeremtés
 • Üzleti emberi jogok és környezetvédelem
 • A fejlesztés irányítása

A Nemzetközi Kereskedelmi Jog LLM utolsó 20 kreditmodulja egy választott, amely a fenti listából választható, a Jogtudományi Iskolából vagy más osztályokból, például a Menedzsment Iskolából.

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2020-as bejegyzésnél a modul adatai változhatnak.

modulok

Mag

 • Jog és készségek alapjai (LAW7029-R)
 • Fenntartható fejlődés törvénye a kortárs üzleti életben és társadalomban (LAW7030-B)
 • Szabályozási elmélet és gyakorlat (LAW7035-B)
 • LLM disszertáció (LAW7032-E)

választási lehetőség

 • Nemzetközi közjog (LAW7044-B)
 • Nemzetközi emberi jogi jog (LAW7043-B)
 • Nemzetközi humanitárius jog (LAW7019-B)
 • Jog és nemek (LAW7038-B)
 • Bevándorlási és menekültügyi törvény (LAW7023-B)
 • Üzleti, emberi jogok és környezet (LAW7041-B)
 • Békefenntartás és békeépítés (PES7046-B)
 • Fejlesztési irányítás (DEV7035-B)
 • Nemzetközi büntetőjog (LAW7046-B)
 • választási

Tanulás és értékelés

Kis csoportokban tanítanak egy interaktív és vonzó tanulási környezetben.

Bizonyos modulokban lehetősége nyílik arra, hogy részt vegyenek a klinikai jogi oktatásban, ahol gyakorlati tapasztalatokat szereznek a valós életben, miközben az oktatók támogatják őket.

A tanfolyamot azáltal is megnöveli, hogy meglátogatják a látogatókat az élet minden területén, beleértve a jogi szakmákat, az egyetemeket és a vállalkozásokat.

A Jogi Klinika

Jogi klinikánk lehetőséget ad a hallgatók számára az elmélet gyakorlati megvalósítására. A diákok a klinikánkat a polgárok tanácsadói irodájával és a CHAS @ StVincent-szel közösen tanácsadják.

A diákokat kiképezték, hogy interjút készítsenek és tanácsot adjanak a nyilvánosság tagjainak a jog bármely aspektusáról. Egy csapat részeként a diákok megvitatják az ügyet és döntenek arról, hogy az ügyfélnek jogi tanácsra van szüksége. A klinikai igazgató irányítása alatt a diákok tanácsot készítenek ügyfeleik számára.

A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a bevándorlási jogról szóló hivatalos képzést kapjanak, ami az OISC (Bevándorlási Szolgálati Biztos Hivatala) 1. és 2. szintű képzettségének odaítéléséhez vezet, a CHAS @ StVincent's együttműködésével. Ez lehetőséget ad a diákoknak arra, hogy részt vegyenek a bevándorlási tanácsadásban, miközben elismert képesítést szereznek.

Mooting

Diákjainknak lehetőségük van arra, hogy részt vegyenek számos belső és külső lövöldözős versenyen.

A lövöldözés kiegészíti a diákok jogi oktatását, és nagyszerű módja annak, hogy megtanulják, hogyan használják a törvényt meggyőző jogi érvek kialakítására. A diákoknak elemezniük kell a problémákat, kutatniuk kell a jogot, írásos beadványokat kell készíteniük és érveiket egy képzett ügyvédnek vagy bírónak kell bemutatniuk.

A verseny a fellebbviteli bíróságok által követett eljárásokat utánozza, és nagyszerű alkalom a diákok számára, hogy gyakorlataikat és ismereteiket gyakorlatba hozzák.

Karrier támogatás

Az egyetem elkötelezett abban, hogy segítse a tanulókat a foglalkoztathatóság fejlesztésében és fejlesztésében, és ez sok program szerves részét képezi. A karrier és a foglalkoztathatósági szolgáltatások keretében szakirányú támogatás áll rendelkezésre, beleértve a részmunkaidős munkát a tanulás, az elhelyezések, a vakáció és a diplomás állásajánlatok terén. A diákokat arra ösztönzik, hogy korai stádiumban hozzáférjenek ehhez a támogatáshoz, és használja a kiterjedt erőforrásokat a Careers weboldalon.

A lehetőségek megvitatása szakemberekkel segít tisztázni a terveket azáltal, hogy feltárja a munkahelyi vadászat lehetőségeit és finomító képességeit. A legtöbb programunkban a karrierfejlesztési tanácsadók közvetlenül a tantervbe vagy speciálisan szervezett műhelyekbe vezetnek be.

Karrier kilátások

A kurzusokat a Jogi Iskola Nemzetközi Tanácsadó Testülete alakítja, amely az igazságszolgáltatás és a jogi gyakorlat vezető szereplőiből, az egyetemekből és a szélesebb iparágból és a társadalomból áll, akik tanácsot adnak a jelenlegi és jövőbeni munkahelyen szükséges készségekről és kompetenciákról. Ez a tanfolyamok kialakításában és megvalósításában táplálkozik, biztosítva, hogy diákjaink olyan ismereteket és tapasztalatokat szerezzenek, amelyek nemcsak tudományos szempontból szigorúak, hanem a munkáltatók által értékeltek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Tovább

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Kevesebb