LLM a nemzetközi banki törvényben

Általános információk

Program leírás

A program leírása

A jogi és szabályozási infrastruktúra, valamint a globális finanszírozás alapjául szolgáló elméleti alapfogalmak 2008 óta alapvetően megváltoztak. Ez nagy hatással volt a pénzügyi jog elméletére és gyakorlatára, valamint a globális finanszírozás működésére.

Ezek a fejlemények, a folyamatosan változó pénzügyi gyakorlatoktól, a technológia hatásától és a komplex szabályozási infrastruktúrától függően, olyan kihívást jelentenek a környezet számára, amely a globális banki és pénzügyi ágazat szélesebb területén kíván dolgozni, mint ipari vezetők vagy politikai döntéshozók és szabályozók.

A mai globális piacok sikeres karrierje kiterjedt és mélyreható ismereteket igényel a komplex és kifinomult globális és hazai finanszírozási törvények, szabályozások és gyakorlatok terén. Ezt a képességet nem lehet kifejleszteni anélkül, hogy alapos tanulmányozásra és a pénzügyi technológiák zavaró hatására kiterjedő globális finanszírozás működését támogató gazdasági és szabályozó elméletek szilárd megértésére lenne szükség.

Ez a program ideális azok számára, akik sikeresen pályáztak a jogi, számviteli és bankszektorban, vagy azok, akik a szabályozó hatóságokkal, a központi bankokkal és más közszektorbeli szervezetekkel dolgoznak. A diplomások magasan képzett szakemberekként és jövőbeli vezetőként helyezik el magát a banki törvények és pénzügyek szélesebb területén.

Programszerkezet

Edinburgh eddigi erős jogi és pénzügyi szakértelme alapján ez a program, melyet vezető nemzetközi szakértők tanítanak, interdiszciplináris tanulmányt kínál a nemzetközi banki és vállalati pénzügyi törvények és gyakorlatok jogi és gazdasági vonatkozásairól, valamint a globális pénzügyi szabályozásról.

A korábbi hallgatók lehetőséget kaptak arra, hogy magas rangú előadókon vendégelőadásokon vegyenek részt a legmagasabb rangú szabályozóktól kezdve, beleértve az Európai Bankfelügyeleti Hatóság vezetőit és a prudenciális szabályozó hatóságot, a magasan elismert jogi professzorokat és kiemelkedő közgazdászokat.

A program a következőkre összpontosít:

 • az Egyesült Királyságban, az EU-ban, az USA-ban és Ázsiában a nemzetközi pénzügyeket támogató szabályozási politikák és struktúrák interdiszciplináris elemzése;
 • a magánjogi infrastruktúra és a kísérő dokumentumok kulcsszerepe a globális banki és különösen a nemzetközi pénzügyi tranzakciók alátámasztásaként; és
 • ügyvédek szerepe a határokon átnyúló banki és vállalati pénzügyi tranzakciók strukturálásában.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az előre nem látható körülmények vagy az egyes kurzusok iránti kereslet hiánya miatt nem tudjuk az összes tanfolyamot olyan módon működtetni, amilyennek a meghirdetettek a tanév kezdetét jelzik.

Karrierlehetőségek

A múltbeli diplomások a nagy globális bankokkal, a globális ügyvédi irodákkal, a szabályozó ügynökségekkel, a központi bankokkal, a magánszektor tanácsadó cégekkel, a FinTech operátorokkal, a kockázati tőke és a magántőke-befektetési társaságokkal, a vagyonkezelő társaságokkal, a megfelelőségi és könyvelési cégekkel és más állami és magánszektorbeli szervezeteket.

Belépési követelmények

Legalább UK 2: 1-es honorárium, vagy nemzetközi megfelelője, jogi, pénzügyi, számviteli, menedzsment vagy üzleti tanulmányok.

Azt is fontolóra veszik, hogy a jelöltek egy brit 2: 1-es fokozattal, vagy nemzetközi megfelelőjével, egy másik tantárgyban, ha képesek bizonyítani a korábbi magas szintű tanulmányokat vagy tapasztalatokat a jogi és pénzügyi szabályozási témákban.

Más képzettségét és szakmai tapasztalatait az alkalmazás részének is tekintjük.

A programba való belépés versenyképes. A megfontolásra vonatkozó minimális követelmények teljesítése nem garantálja a tanulmányi ajánlatot.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

 • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza

  • UKVI lista többségi angol nyelvű országokban
 • IELTS: összesen 7,0 (minden egyes modulban legalább 6,5)
 • TOEFL-iBT: összesen 100 (minden egyes modulban legalább 23)
 • PTE (A): összesen 67 (legalább 61 a "kommunikációs készségek" szakaszokban)
 • CAE és CPE: összesen 185 (minden egyes modulban legalább 176)
 • Trinity ISE: ISE III mind a négy komponensen

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Kevesebb
Edinburgh , UK Online + 1 Több Kevesebb