LLM a nemzetközi üzleti jogban

Általános információk

Program leírás

A nemzetközileg gondolkodó ügyvédek nagy igényt képviselnek. The LL.M. A Nemzetközi üzleti jog célja, hogy kifinomult, globálisan orientált, technológiai szempontból hozzáértő, lekerekített ügyvédeket képzzen, akik értékes hozzájárulást nyújtanak a rendkívül összetett nemzetközi ügyletekben és műveletekben működő szervezetekben. Ez a holisztikus program előkészíti a mai jogi szakemberek következő hullámát, hogy tartós jele legyen a világ színpadán.

The LL.M. A nemzetközi üzleti jog lehetővé teszi, hogy üzleti megközelítést alkalmazzon a globális jogi tranzakciók kezelésében. Az IE sokszínű és dinamikus egyetemi környezetének megtapasztalása mellett lehetőség nyílik a világszerte zajló csereprogramokban és a legális kockázati klinikákban való részvételre. Madridi gyakorlati, eset-alapú módszertanunk segítséget nyújt abban, hogy megbirkózzon a nagy globális cégekkel, nemzetközi ügyvédi irodákkal, szervezetekkel, kormányokkal és közszektorbeli szervezetekkel vagy civil szervezetekkel.

Ezen túlmenően ez a program lehetőséget biztosít a diákoknak az amerikai jog tanulmányozására és a szükséges gyakorlatok megszerzésére, hogy a globális gyakorlat valósággá váljon. Partnereink a BARBRI-val, az Egyesült Államokban a legnagyobb bár felülvizsgálati kurzussal lehetővé teszik, hogy diákjaink ügyvédnek minősüljenek, hogy egyesítsék LL.M. program az amerikai jogtanfolyamokkal, amelyek felkészítik őket arra, hogy átadják a kaliforniai bárvizsgát, és amerikai ügyvédnek minősüljenek.

Gyors tények

 • Formátum: nappali - On-campus
 • Bevitel: október
 • Campus: Madrid
 • Angol nyelv
 • Hossz: 10 hónap
 • Felvételi időszak: Gördülő felvételi folyamat

The LL.M. a nemzetközi üzleti jogban megalapozott, nemzetközileg irányított szakembereknek szól, átlagosan három éves tapasztalattal.

Arra törekszik, hogy készségeit és tapasztalatait globális szintre vigye olyan új ismeretek és perspektívak beszerzésével, amelyek lehetővé teszik számukra a siker elérését vagy az ügyfelek problémáinak hatékony és eredményes megoldását.

A következő professzionális szerepek egyikében a világszínpad egyik fő szereplőjévé válni:

 • Társult (LLP)
 • Elemző
 • Külföldi munkatárs
 • Ügyvéd
 • Junior Associate
 • Házon belüli ügyvéd
 • Menedzser a vállalati jogi területen
 • Változó készítő a vállalati pénzügyi szektorban

Fejlessze karrierlehetőségeit világszerte

Ahogy egyre inkább globalizálódó, egymástól függő világban élünk, és a jogi szakemberek iránti kereslet egyre több jogrendszer működését és bonyolultságát megérti, globálisan gondolkodó ügyvédeket kell képeznünk.

Az IE Law School ban elkötelezettek vagyunk a globális jogi oktatás előmozdításában, hogy az ügyvédek nemzetközi szinten, különböző jogrendszereken keresztül folytathassák karrierjüket, és kezelhessék a határokon átnyúló tranzakciókat és a több joghatóságot érintő kérdéseket.

A szakadék áthidalása érdekében együttműködünk a BARBRI-val, az Egyesült Államokban az első számú bárvizsga felülvizsgálati kurzussal. az ügyvédek minősülnek a kaliforniai szakvizsgára, és képesek lettek az Egyesült Államokban gyakorolni a jogot. A BARBRI innovatív és rugalmas tanulmányi eszközeinek köszönhetően rangsorolták az első számú bár felülvizsgálati kurzusát. Azoknak a BARBRI nemzetközi diákoknak, akik a személyi tanulmányi terv 80% -át vagy annál többet teljesítettek, 76% -uk telt el a bárvizsgán.

A BARBRI-vel való partnerségünk lehetőséget ad a diákoknak az amerikai jog tanulmányozására és a szükséges gyakorlatok megszerzésére a globális gyakorlat valósággá tételéhez. A BARBRI Nemzetközi Bár előkészítő programja az alkalmazkodóképességgel rendelkezik; Pontosabban, úgy tervezték, hogy segítse az Egyesült Államokon kívüli és képzett ügyvédeket az Egyesült Államok legnehezebb bárvizsgáiban.

A program

Az MBA modul széles körű ismereteket nyújt a hallgatók számára az üzleti menedzsment és a stratégia alapelveiről, és lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az LL.M mellett üzleti igazgatás igazolást is szerezzenek az IE Business School-tól. fokozat. The LL.M. A Nemzetközi Üzleti Jog felkészíti a hallgatókat a globális jogi tranzakciók üzleti megközelítésre történő kezelésére azáltal, hogy nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik, amelyek tele vannak világméretű cserékkel, jogi kockázati klinikákkal és gyakorlati esettanulmányokkal, amelyeket alkalmaznak a nagy globális cégekre, nemzetközi ügyvédi irodákra, szervezetekre, kormányokra és állami szektor vagy civil szervezetek. Ez az LL.M. lehetőséget ad a hallgatóknak a jogi határok túllépésére, hogy túllépjék a globális rendszert.

Egy gazdagító tanulási tapasztalat

A Nemzetközi Üzleti Jog LLM célja, hogy a diákokat olyan globális ügyvédekké alakítsa, akik problémamegoldók és üzleti stratégák. Az MBA modulon, a Nemzetközi Immersion Heteken, a Moot Court-okon és a Venture Law Clinicon keresztül diákjaink készen állnak arra, hogy egymás mellett dolgozzanak az ügyfelekkel, és legyenek a következő vezetők a jogi gyakorlatban és az innovációban globális szinten.

Brüsszeli merülési hét

A diákok a versenytársak vezetőivel találkoznak a világ legrangosabb nemzetközi cégein és a globális vállalatok belső részlegein. Az utazás leállítása érdekében a diákok az európai politikai gépet lobbistákkal látogatják és találkoznak az Európai Bizottság szabályozóival.

London Immersion Week

A hallgatók ki vannak téve a világ pénzügyi tőkéjének legális piacának. Előtérben ülünk a londoni jogi piacon, ahol kapcsolatba lépünk a londoni legfontosabb ügyvédekkel, és megvitatjuk gyakorlataikat, valamint a londoni pénzügyek, a nemzetközi jog és a jogi szolgáltatások változó helyzetét.

Bécs Moot Court verseny

A húsvéti ünnepek alatt négy diák utazik Bécsbe, Ausztriába, hogy versenyezzenek a Willem C. Vis Nemzetközi Kereskedelmi Választottbírósági Versenyen, a világ egyik legnagyobb és legismertebb versenyjogi versenyén.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Explore a different way of understanding law that prepares you for the world, whatever it may be.

Explore a different way of understanding law that prepares you for the world, whatever it may be. Kevesebb