LLM a nemzetközi üzleti jogban (opcionális szakmai elhelyezéssel)

Általános információk

Program leírás

Miért tanulmányozza ezt a programot?

Az LLM nemzetközi üzleti joga mind a jogi, mind a nem jogi hátterű tanulók rendelkezésére áll. Diákjaink jellemzően jogi diplomások, üzleti diplomások, jogi szakemberek és kereskedelmi területen dolgozó emberek mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. Az iparágon belül a nemzetközi üzleti jog gyorsan változó és egyre összetettebb terület.

Ez a posztgraduális kurzus a hallgatók számára analitikus és reflektív készségeket és szakértelmet nyújt a nemzetközi üzleti jogban. Olyan tanulási élményt nyújt, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy fejlesszék tudományos képességeiket, és fokozzák teljesítményüket a foglalkoztatásban és továbbfejlesszék karrierlehetőségeiket. A nemzetközi üzleti jogban elismert posztgraduális képesítéssel rendelkezik.

A kurzus egyik fő jellemzője, hogy a Nemzetközi Kereskedelmi Választottbírósági és Nemzetközi Kereskedelmi Mediáció moduljait további képesítésekhez vezethet.

Azok a diákok, akik a szakmai elhelyezéssel foglalkozó nemzetközi üzleti jogban bejegyezték az LLM-et, sikeresen biztosítják az elhelyezését, a második évre haladnak. Ez gyakorlati tapasztalatot fog nyújtani a diákoknak az üzleti joggal kapcsolatos környezetben való munkavégzés terén.

Azok a diákok, akik a szakmai üzleti elhelyezéssel foglalkozó nemzetközi üzleti jogban regisztráltak az LLM-hez, a második év folyamán biztosítaniuk és sikeresen végre kell hajtaniuk a szakmai elhelyezési modult.

Kötelező modulok

 • Értekezés
 • Fejlett jogi rendszerek
 • A WTO joga és politikája
 • Nemzetközi kereskedelmi választottbírósági eljárás
 • Nemzetközi kereskedelmi peres ügyek

Plusz két opcionális modul

(A számok függvényében)

 • Az EU egységes piaci törvénye
 • Nemzetközi szellemi tulajdonjog
 • Banki és pénzügyi szolgáltatásokról szóló rendelet
 • Független kutatási projekt
 • Nemzetközi Vállalati Irányítás
 • Nemzetközi kereskedelmi közvetítés
 • Az EU kereskedelmi joga és politikája

Tanulási környezet

Az online hallgatók számára a tanítás és a tanulás túlnyomórészt heti szinkron és aszinkron online workshopokon keresztül történik. A campus-alapú diákok számára heti műhelyeket tartanak szerdán. A tanulási etosz a sokszínű hallgatói kohorsz kínálatának és tapasztalatainak felhasználása

Kiterjedt e-törvénykönyvtárunk számos jogi és tudományos forrást biztosít a joghatóságon belül és kívül.

A tanfolyamot az egyetem webalapú táblája, az IKT-val támogatta, a program szerves részét képezi. Az egyetem kiterjedt elektronikus jogi adatbázisokat és folyóiratokat jegyez, míg az összes diák az UCLan hálózatának regisztrált felhasználója, és egy távoli hozzáféréssel rendelkező hálózati teret használ.

Belépési követelmények

 • A felsőfokú végzettségű diplomák alacsonyabb másodosztályú vagy annál magasabb szintű szakmai végzettséggel, vagy azzal egyenértékűnek minősített szakmai képesítéssel.
 • Egyéb képesítések vagy speciális képzések és / vagy tapasztalatok is megfontolhatók, ha a kérelmező képes bizonyítani a tanfolyamra való alkalmasságát és a megfelelő bizonyítékokat.
 • Ahol az angol nem a kérelmező első nyelve, mint az IELTS-nél 6,5-es pontszám (egyéni komponens nélkül 6,0-nél) vagy azzal egyenértékű.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff in ... Tovább

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff include internationally renowned research experts, award winning teachers and legal professionals with extensive practical experience. Kevesebb