LLM a nemzetközi üzleti és kereskedelmi jog

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Ez a kurzus célja, hogy bemutassa Önnek a nemzetközi üzleti szabályozás elméletét és gyakorlatát a globalizáció összefüggésében.

A tanfolyam előadásokat, oktatóanyagokat, szemináriumokat, kiscsoportos foglalkozásokat, gyakorlati tapasztalatokat és workshopokat tartalmaz. Két modulot oktatunk minden héten, négy óra tanítási idő alatt. Emellett a diákok 15 000 szóbeli értekezést készítenek, amelyet egy kutatási módszertan modul támogat.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

London a globális banki, pénzügyi és kereskedelmi központok közé tartozik, így jó helyzetben lesz ahhoz, hogy kihasználhassa a nagyvállalatok közelsége előnyeit az UWL tanulás során.

Az LLM Nemzetközi Üzleti és Kereskedelmi Jog kurzus célja a diákok arra törekszenek, hogy jogi szakértőként dolgozzanak a multinacionális vállalatok területén.

A kurzus az üzleti struktúrára, a vállalati folyamatokra, az adózásra, a szellemi tulajdonra, a vitarendezésre és a nemzetközi pénzügyek jogi vonatkozásaira vonatkozó törvényeket foglalja magában, így felveheti azokat a készségeket és ismereteket, amelyeket a banki és pénzügyi szektorban keresnek.

Az UWL tanuló diákok hozzáférhetnek egy olyan helyszíni tárgyalóteremhez, amely a legkorszerűbb technológiát tartalmazza, beleértve a laptopokat és a videokészülékeket a bírák / szószólók számára, és ideális a diákmotoros versenyek számára.

UWL kiváló kapcsolatokat tart fenn a nagyvállalatokkal, hogy segítsen vállalni az értekezést és fejleszteni karrierlehetőségeit.

A Guardian University Guide 2012 rangsorolt ​​minket, mint a legmodernebb londoni jogásziskola.

Tutor információk

Ezt a kurzust a Jogi és Kriminológiai Iskola végzi, hogy mind a magas színvonalú tanítást, mind a személyes figyelmet Önnek a lehető legtöbbet hozza ki az egyetemi oktatásból.

A jogi és kriminológiai tanszék oktatói magukban foglalják:

Matteo Zambelli , a Zambelli Tassetto, a Studio Legale ügyvédi iroda vállalati pénzügyi gyakorlatában partner. Szakmai területei közé tartoznak az értékpapír-szabályozás, a nemzetközi banki jog, a nemzetközi pénzügyek jogi vonatkozásai és a nemzetközi választottbírósági eljárások.

Törvényes oktató Michael Derks .

Karrier és tanulmányi folyamat

Célunk, hogy olyan multinacionális vállalatokkal dolgozzanak ki diplomások, akik foglalkoztatási kilátásokkal rendelkeznek, mert megértik a nemzetközi üzleti szabályok jogi szabályozását és korlátait, valamint a nemzetközi kereskedelmi ügynökségek és multinacionális vállalatok pénzügyi világát.

Kereshet munkalehetőségeket a befektetési, jogi, tanácsadási és könyvelési cégeknél, különösen a nemzetközi gyakorlatra koncentrálva. A jogi szakemberek és a humánerőforrás szakemberek gyakorlása igénybe veheti szakképzettségüket, valamint a tanfolyamon szerzett készségeket és ismereteket a választott területen.

Miután sikeresen elvégezte ezt a tanfolyamot, úgy dönthet úgy, hogy folytatja tanulmányait, és továbbhalad egy PhD-re.

A tantárgy részletei

Ez a kurzus globális szempontból a nemzetközi üzleti jogra összpontosít, azonosítva a nemzetközi környezetben folytatott üzleti tevékenység kulcsfontosságú jellemzőit, a szabályozás főbb forrásai, a szerződés főbb koncepciói és a társasági jog.

Ön is bevezeti az üzleti viták megoldását, és feltárja a vállalati társadalmi felelősség fogalmát, és különösen a fejlődő országokban folytatott üzleti tevékenységet. A kurzus más közjogi és polgári jogi joghatóságokra is kiterjed, és a diákoknak kritikus összehasonlító jogi megközelítést biztosít a nemzetközi kereskedelmi joghoz.

modulok

  • Nemzetközi kereskedelmi törvény
  • A nemzetközi pénzügy jogi vonatkozásai
  • A nemzetközi üzleti struktúrákról szóló törvények
  • Nemzetközi kereskedelmi választottbíráskodás és közvetítés
  • Kutatásmódszertan
  • Értekezés.

A nemzetközi pénzügy jogi vonatkozásai
A modul a nemzetközi finanszírozást az angol jog szempontjából vizsgálja, és a felmerülő gyakorlati és elméleti kérdésekkel összefüggésben. A nemzetközi pénzügy legfontosabb módszereit - például a konzorciális hiteleket, a kötvényeket, a pénzügyi származtatott ügyleteket, valamint az olyan más joghatóságokkal, mint az Egyesült Államokkal, a Közel-Kelettel, Ázsiával és Afrikával - érintő modellek, ez a modul összehasonlító megközelítést kínál a nemzetközi pénzügyek törvényeire vonatkozóan.


Nemzetközi kereskedelmi törvény
Ez a modul a nemzetközi magánügyletek gyakorlati és elméleti kérdéseit vizsgálja. A modul nagy hangsúlyt fektet az ilyen tranzakciók hagyományos kereskedelmi értékesítésére és finanszírozására, de magában foglalja a szellemi tulajdonjogra vonatkozó elveket is, amelyek ismerete alapvető fontosságú a modern nemzetközi üzleti környezetben.


A nemzetközi üzleti struktúrákról szóló törvények
Ez a modul a gyakorlati és elméleti kérdéseket vizsgálja a különböző joghatóságokkal foglalkozó üzleti szervezetekben.


Nemzetközi kereskedelmi választottbíráskodás és közvetítés
Ez a modul részletesen bemutatja a nemzetközi kereskedelmi választottbírósági és közvetítői elméletet és gyakorlatot, valamint az alternatív vitarendezés egyéb formáit.


Kutatásmódszertan
Ez a modul alapos alapot biztosít a mester szintű kutatási módszerekhez. A jogi környezetben a kutatásnak megfelelő alapvető tartalmi területeket tárgyalja, és támogatja Önt arra, hogy megfelelő szintű kompetenciákat érjen el ezen a téren, valamint bővítse a kutatási eszközök ismereteit.


Értekezés
Értekezésem lehetőséget ad arra, hogy bemutasson egy adott tématerület mestereit, kiegészítve egy kiterjedt, öngazdag kutatással. Értekezésem kidolgozza és teszteli azon képességét, hogy a nemzetközi banki és pénzügyi környezetet érintő jogi kérdésekkel kapcsolatban jelentős témát fogalmazzon meg, értékelje és értékelje kritikusan.

Belépési követelmények

Jó egyetemi diploma vagy ezzel egyenértékű szakmai képesítés megfelelő jogtartalommal.

A hároméves jogi vagy releváns kereskedelmi munkatapasztalattal rendelkező diákok interjúknak is tekinthetők.

A kiterjedt munkatapasztalattal rendelkező pályázók eseti alapon kerülnek megvitatásra.

A nemzetközi hallgatóknak meg kell felelniük az angol nyelvi követelményeknek az IELTS 6.5-es vagy annál magasabb szintjén, és legalább 5,5-nek kell lennie mind a négy egyedi komponens (olvasás, írás, beszéd és hallgatás) esetében.

Egyes országokban, ahol az oktatás angol nyelven érhető el, elfogadhatjuk a helyi képesítéseket.

Utoljára frissítve November 2018

Az iskoláról

The University of West London not only provides a high quality education closely linked to employment, but puts the student at the heart of a friendly and supportive community.

The University of West London not only provides a high quality education closely linked to employment, but puts the student at the heart of a friendly and supportive community. Kevesebb