LLM a munkajogban

Általános információk

Program leírás

A LLM a munkajogban (egyéves teljes munkaidős vagy kétéves részidős tanulmányok) lehetőséget nyújt a hallgatók számára, hogy fejlett szinten fejlesszék szellemi és elméleti kompetenciáikat, és megerősítsék képességüket a munkajog megértésében kritikus szempontból az alapelvek elemzése.

modulok

A munkajogi LLM a következő kötelező modulokból áll:

A MODUL NEVE

Program formátum

A modulokat heti és intenzív formátumban kombinálva mutatják be. Az előadások hétköznap 18:00 és 20:00 között zajlanak, hogy a napközben dolgozó hallgatókat befogadják.

Minimális felvételi követelmény

Általánosságban elmondható, hogy a felvételi minimumkövetelményként a hallgatóknak átlagosan 65% -ot kell elérniük az LLB-fokozatú jogi tantárgyaknál.

ösztöndíjak

Lehetőség van túrákra is. Kérjük, forduljon Daphney Nemakhavhani asszonyhoz (011 559 4409 vagy daphneyn@uj.ac.za) az érdemi támogatásokkal kapcsolatos további információkért. Ezenkívül azok a hallgatók, akik 2017-ben először jelentkeznek be és két éven belül elvégzik magiszteri diplomájukat, bizonyos feltételek mellett jogosultak a teljes tandíj visszatérítésére (a regisztrációs díj és az IKT-illeték nélkül).

Érdeklődés

Az információkérések a következőkre irányulhatnak:

Mrs. P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus
Tel: 011 559 3843, e-mail: phaladim@uj.ac.za, web: www.uj.ac.za/law

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb