LLM a kereskedelmi jogban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A program áttekintése

A Kereskedelmi Jog (LLM) program lehetőséget kínál arra, hogy intenzíven tanulmányozza a speciális kereskedelmi és ipari témákat. Koncentráljon az európai kereskedelmi kérdésekre, a nemzetközi kereskedelemre vagy a hazai kereskedelem kérdéseire. Szilárd alapot nyújt mindenkinek, aki belép a jogi szakmába, üzleti és pénzügyi karriert kíván tölteni, vagy házon belüli ügyvéd akar lenni.

Jogi Központunk és Vállalkozási Kutatóközpontunk megmutatja a kritikus ösztöndíjak, oktatások és az üzleti vállalkozások iránti nyilvános elkötelezettség széles körét, valamint a progresszív és innovatív gondolkodás iránti elkötelezettségünket.

Kínálunk egy izgalmas és ösztönző posztgraduális jogi programok, amelyek mindegyike felkészíti a különféle karrier. Ha érdekli a jogtudomány az egyetemi diplomán túl, és fejleszteni szeretné analitikai, kutatási és jogi írási készségeit, akkor a Bristol LLM-et kihívásokkal teli és kifizetődő tapasztalatnak találja. Nagy és élénk nemzetközi közösségünk van, és LLM hallgatóink részesülnek a világszínvonalú szakértők által tanított kis osztályok előnyeiből.

LLM programjaink lehetőséget adnak arra, hogy egy adott területre szakosodjon, de választhat egy szélesebb és általánosabb egységválasztékra is. Minden esetben ösztönözni kell arra, hogy mélyebben vizsgálja meg a választott jogi területeket. Lesz esélyed látni, hogy ezek a jogi területek hogyan működnek különféle kontextusokban, figyelembe véve a releváns kérdéseket elméletileg és gyakorlatilag, és számos szempontból.

Programszerkezet

Ön négy egységet vesz igénybe (összesen 120 kreditpont, mindegyik 30 kreditpont) és egy kötelező disszertációt (60 kreditpont). Lehetősége van három speciális kereskedelmi jogi egységet és egy egységet választani egy másik LLM programból.

Lépjen ki a díjakból

Minden tanított mesterképzésnek, kivéve, ha a szenátus mentességet élvez, lehetővé kell tennie a hallgatók számára, hogy posztgraduális diploma vagy bizonyítvánnyal kilépjenek a programból.

A posztgraduális diploma megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen teljesíteniük kell 120 kreditpontot, ebből 90-nek az M / 7 szintűnek kell lennie.

A posztgraduális bizonyítvány megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen el kell végezniük 60 kreditpontot, ebből 40 M / 7 szintűnek kell lennie.

Fokozat besorolások:

Érdemes vagy megkülönböztető díj megengedett a posztgraduális oktatott mesterek, oklevelek és bizonyítványok esetében, ha ezeket kifejezetten a belépési szintű képesítéseknek nevezik. Az érdem vagy a Megkülönböztetés díja nem engedélyezett a kilépési díjak esetében, ha a hallgatóknak akadémiai okokból kell kilépniük a programból. Érdemes vagy megkülönböztető díjjal történő kilépési díj engedélyezhető, ha a hallgatókat kivételes körülmények akadályozzák meg a tervezett díj kitöltését.

A díj besorolása a végső programjelhez képest a következő:

Díj megkülönböztetéssel *: legalább 100 a 100-ból a tanított alkotóelemért, és a mesterdíjak esetében legalább a 100-ból a disszertációért. ** A karok fenntartják a mérlegelési jogkörüket ezen küszöbérték növelésére.

Díj Merittel *: a 100-ból legalább 60 az oktatott alkotóelemért, és a mesterdíjak esetén a 100-ból legalább 60-ból a disszertációért. A karok fenntartják a mérlegelési jogkörüket e küszöbértékek növelése érdekében.

* A Jogi Főigazgatóság külön rendeleteket tartalmaz a megkülönböztetés és az érdemek odaítélésére.
** A Megkülönböztetés elnyeréséhez a Mérnöki Kar legalább 100-ból 70-et igényel a tanított komponensre, és a mesterdíjak esetében a 100-ból legalább 70-et igényli az értekezés.

Diploma / bizonyítvány szakaszai:

Az összes oktatott mesterképzésnek, kivéve, ha a szenátus mentességet élvez, lehetővé kell tennie a hallgatók számára a választást, vagy el kell hagyniuk a posztgraduális diploma vagy bizonyítvány szakaszában való távozást.

A posztgraduális diploma megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen teljesíteniük kell 120 kreditpontot, ebből 90-nek az M / 7 szintűnek kell lennie.

A posztgraduális bizonyítvány megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen el kell végezniük 60 kreditpontot, ebből 40 M / 7 szintűnek kell lennie.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Belépési követelmények

A második felső osztály felsőfokú jogi diplomát vagy a megfelelő jogi alkotóelemmel rendelkező fokozatot kap. Az egyenértékű képesítéssel rendelkező nemzetközi hallgatóknak be kell nyújtaniuk vizsgálati eredményeik átiratát (ennek hivatalos angol fordításnak kell lennie, ha az eredeti nem angolul).

Az elismert korábbi tanulás jelenleg nem elfogadott. Nincs szükség korábbi vagy szakmai tapasztalatra.

Angol nyelvi követelmények

Ha az angol nem az első nyelv, akkor meg kell felelnie a következő profilszintnek:

Profil B

El kell érnie a kívánt szintű angol nyelvet, hogy a választott kurzuson / programon helyet szerezzen.

A különböző tanfolyamok / programok eltérő szintű nyelvi készségeket igényelnek. Ezeket a képességi szinteket „profiloknak” nevezzük. A kiválasztott kurzus / program profilja megjelenik a tanfolyam / program oldalon.

A követelmények teljesítéséhez szükséges tesztek és szintek minden profiloldalon találhatók.

Az angol nyelvvizsga tesztnek a program / tanfolyam kezdetétől számított két éven belül meg kell szereznie.

Karrier

Széles körű karrierlehetőséget kínál azok számára, akik sikeresen teljesítik LLM-jüket. Megalapozott alapot nyújt minden olyan hallgató számára, aki jogi szakmába kíván belépni, különösen azok számára, akik kereskedelmi ügyvédi irodában akarnak dolgozni vagy karrierjét kezdeni a Kereskedelmi Ügyvédi Kamara területén. Alternatív megoldásként a diplomások dönthetnek úgy, hogy házon belüli ügyvédekként vagy különféle szabályozó szervezeteknél dolgoznak. Egyes diplomások tovább tanulnak vagy kutatnak a Bristoli Egyetemen vagy egy másik vezető egyetemen.

Utoljára frissítve May 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Kevesebb
Látogasson el az iskola weboldalára