LLM a globális jogban és technológiában

Általános információk

Program leírás

A tudomány, a technológia és a kommunikáció terén elért áttörések olyan jogi kihívásokhoz vezettek, amelyekkel még soha nem találkoztak - globális méretű kihívások a holnap vezetői számára. A Suffolk Law LL.M. a globális jogban és a technológiában segít megoldani ezeket a kihívásokat, és felkészülni a jövőbeni jogi gyakorlatra.

A 2002-ben létrehozott Suffolk globális jogi és technológiai programja volt az első ilyen jellegű az Egyesült Államokban: egyetemi hallgató. a különféle szakterületek egyesítése egy programba. Választhat, hogy szakosodott-e az alábbi négy terület egyikére, vagy választhat a tanfolyamok széles választékából a saját szakmai programjának kiválasztásához:

  • A szellemi tulajdonra és az információs technológiára vonatkozó törvény
  • Biotechnológiai és egészségügyi törvény
  • Nemzetközi jog és üzlet
  • Az Egyesült Államok törvényei és jogi módszerei131101_bostonskyline.jpg

követelmények

A jogi doktori programunkba történő felvétel az általános akadémiai teljesítményen alapul, különös tekintettel a jogi egyetemi akadémiai eredményekre, a tapasztalatokra, a cél súlyosságára, az ajánlólevelekre, az önéletrajzra és a hallgató személyes nyilatkozatára.

LLM a globális jogban és a technológiában: a magas technológiájú folyóirat

Suffolk University Law School legújabb tiszteletbeli testülete, a magas technológiai jogú folyóirat (JHTL) ideális hely a hallgatóknak darabok közzétételére, amelyek témái a szellemi tulajdon kérdéseitől a kommunikációt és a médiát, a számítógépes jogot és az internetet érintik.

Jelenleg beiratkozott. a hallgatóknak kizárólagos lehetőségük van csatlakozni a JHTL-hez az LL.M közötti együttműködési megállapodáson keresztül. program és a JHTL. LL.M. A hallgatókat Bridgett Sandusky, a diplomás jogi programok igazgatója jelöli ki, ezután előzetesen írt esszét, cikket vagy papírt kell benyújtaniuk áttekintésre és jóváhagyásra a JHTL főszerkesztője és szerkesztőbizottsága számára. Annak érdekében, hogy külön LL.M. alkalmazott megkülönböztetés, az LL.M. a hallgatónak javaslatot kell benyújtania egy új cikkre, papírra vagy esszére, amelyet jóvá kell hagynia a JHTL főszerkesztője és szerkesztőbizottsága által.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unma ... Tovább

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unmatched place to start, build, and launch a successful career and life in the law. Kevesebb