LLM a foglalkoztatás, a munka és az egyenlőség területén

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A program áttekintése

Programunk célja a foglalkoztatás, a munka és az egyenlőség törvényének megértése gazdagítása, a munkaviszonyokat szabályozó különféle jogi tudományágak vizsgálata. Ez lehetőséget kínál a törvény, a szabályozás, a politika és a gyakorlat hatásával kapcsolatos széles körű kérdések megvizsgálására. Meg fogja tanulni az alapvető elméleti vitákat és a jogi módszerek releváns aspektusait, különféle intézményekkel, gyakorlatokkal, magatartással és ötletekkel való együttműködésben. A programot egy különféle módszertani érdekű munkajogok világ vezető csoportja tanítja, akik kapcsolatban állnak a Bristoli Munkajogi Központtal.

Programszerkezet

A program két részből áll. Az első részben két alapvető kötelező egység van: az egyéni foglalkoztatási jogok és a kollektív munkajog. Ezek alapvető alapot nyújtanak a munka területét érintő alapvető jogi kérdésekben. Nem csak az Egyesült Királyság jogi anyagát, hanem a nemzetközi és regionális jogi normákat és az emberi jogi normákat is vizsgálja. Meg fogja vizsgálni a különféle transznacionális tevékenységeket és a piaci szabályozás formáit.

Ezenkívül két további egységet is kiválaszt a speciális munkajog és egyéb lehetőségek közül. Ezek magukban foglalhatják a nemzetközi munkajogi és szociális jogokat, a migrációt és a munkát, valamint a munkajogi és foglalkoztatási törvény filozófiai alapjait. Alternatív megoldásként lehetnek más érdeklődésre számot tartó lehetőségek, például az emberi jogok, a társasági jog vagy a nemzetközi jog.

A program második részében 12 000 szavas disszertációt ír majd az Ön által választott témáról személyzetünk felügyelete alatt. Ez azt jelenti, hogy segítséget nyújt a kutatás és írás készítésében egy vezető munkaügyi jogász, aki aktívan kutat a területen.

Lépjen ki a díjakból

Minden tanított mesterképzésnek, kivéve, ha a szenátus mentességet élvez, lehetővé kell tennie a hallgatók számára, hogy posztgraduális diploma vagy bizonyítvánnyal kilépjenek a programból.

A posztgraduális diploma megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen teljesíteniük kell 120 kreditpontot, ebből 90-nek az M / 7 szintűnek kell lennie.

A posztgraduális bizonyítvány megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen el kell végezniük 60 kreditpontot, ebből 40 M / 7 szintűnek kell lennie.

Fokozat besorolások:

Érdemes vagy megkülönböztető díj megengedett a posztgraduális oktatott mesterek, oklevelek és bizonyítványok esetében, ha ezeket kifejezetten a belépési szintű képesítéseknek nevezik. Az érdem vagy a Megkülönböztetés díja nem engedélyezett a kilépési díjak esetében, ha a hallgatóknak akadémiai okokból kell kilépniük a programból. Érdemes vagy megkülönböztető díjjal történő kilépési díj engedélyezhető, ha a hallgatókat kivételes körülmények akadályozzák meg a tervezett díj kitöltését.

A díj besorolása a végső programjelhez képest a következő:

Díj megkülönböztetéssel *: legalább 100 a 100-ból a tanított alkotóelemért, és a mesterdíjak esetében legalább a 100-ból a disszertációért. ** A karok fenntartják a mérlegelési jogkörüket ezen küszöbérték növelésére.

Díj Merittel *: a 100-ból legalább 60 az oktatott alkotóelemért, és a mesterdíjak esetén a 100-ból legalább 60-ból a disszertációért. A karok fenntartják a mérlegelési jogkörüket e küszöbértékek növelése érdekében.

* A Jogi Főigazgatóság külön rendeleteket tartalmaz a megkülönböztetés és az érdemek odaítélésére.
** A Megkülönböztetés elnyeréséhez a Mérnöki Kar legalább 100-ból 70-et igényel a tanított komponensre, és a mesterdíjak esetében a 100-ból legalább 70-et igényli az értekezés.

Diploma / bizonyítvány szakaszai:

Az összes oktatott mesterképzésnek, kivéve, ha a szenátus mentességet élvez, lehetővé kell tennie a hallgatók számára a választást, vagy el kell hagyniuk a posztgraduális diploma vagy bizonyítvány szakaszában való távozást.

A posztgraduális diploma megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen teljesíteniük kell 120 kreditpontot, ebből 90-nek az M / 7 szintűnek kell lennie.

A posztgraduális bizonyítvány megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen el kell végezniük 60 kreditpontot, ebből 40 M / 7 szintűnek kell lennie.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Belépési követelmények

A második másodosztályú felsőfokú jogi diplomát (vagy azzal egyenértékű nemzetközi).

Kivételesen azon pályázókat is figyelembe vesszük, akik:

  1. A második másodosztályú felsőfokú végzettség, amely magában foglalta a pályázó által javasolt tanulmányi terület szempontjából releváns tartalmat; vagy
  2. Felső második osztályú kitüntetéssel diplomát bármely tárgyban, valamint a megfelelő tapasztalattal rendelkezik a tudományága szorosan kapcsolódik a program.

A két kivételes esetben a pályázóknak be kell mutatniuk azt, hogy személyes nyilatkozatukban megmagyarázzák, miért tartoznak képesítésük vagy tapasztalataik az (1) vagy (2) kategóriába.

Az elismert korábbi tanulás jelenleg nem elfogadott. Nincs szükség korábbi vagy szakmai tapasztalatra.

Angol nyelvi követelmények

Ha az angol nem az első nyelv, akkor meg kell felelnie a következő profilszintnek:

Profil B

El kell érnie a kívánt szintű angol nyelvet, hogy a választott kurzuson / programon helyet szerezzen.

A különböző tanfolyamok / programok eltérő szintű nyelvi készségeket igényelnek. Ezeket a képességi szinteket „profiloknak” nevezzük. A kiválasztott kurzus / program profilja megjelenik a tanfolyam / program oldalon.

A követelmények teljesítéséhez szükséges tesztek és szintek minden profiloldalon találhatók.

Az angol nyelvvizsga tesztnek a program / tanfolyam kezdetétől számított két éven belül meg kell szereznie.

Karrier

A munkajogi szakember képesítést kínálhat az ország legjobb ügyvédi irodáival való együttműködésre, a kamarai ügyvédek gyakorlására, valamint a menedzsment, a közszolgálat és a szakpolitikák kereskedelem útján történő folytatására. szakszervezetek, munkáltatói szervezetek és nem kormányzati szervezetek, sőt nemzetközi és európai szervezetek is.

Utoljára frissítve May 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Kevesebb
Látogasson el az iskola weboldalára