LLM a büntetőjogban és a büntető igazságszolgáltatásban

Általános információk

Program leírás

Ez az Pathway a Birmingham Law School hosszú távú kutatási erősségeire támaszkodik a büntetőjog és a büntető igazságszolgáltatás területén. A büntetőjog az állam hatalmának leginkább invazív állításával foglalkozik: ha nem tesz eleget a törvénynek, akkor büntetni fog. Ez az Pathway átfogó elemzést ad a büntetőeljárásról a törvény elemzésével, filozófiai alapjaival és a gyakorlatban való működésével.

A diákok tanulhatnak, hogy széles körű áttekintést kapjanak a büntető igazságszolgáltatási folyamatokról, vagy olyan különféle szempontokra specializálódjanak, mint az elméletek, a rendőrség, a büntető igazságszolgáltatás egészségügyi szempontjai vagy a bűnüldözési együttműködés nemzetközi vonatkozásai. Számos modult hoztak létre és tanítanak az adott szakterület vezető tudósai, és a diákok részesülnek a kutatókkal való szoros kapcsolatból.

Miért tanulnák ezt a tanfolyamot?

 • Modul választás - Az Egyesült Királyságban elérhető LLM modulok egyik legszélesebb skálája
 • Foglalkoztathatóság - a diplomások sokszínű pályára lépnek, sokan a legmagasabb szintű jogi iskolákban és ügyvédi irodákban dolgoznak
 • Szakmai kapcsolatok - éves jogdíj, látogatás a vezető cégekbe és azokból

modulok

Egy moduláris programot követ (összesen 180 kredit), amely hat tanított modult tartalmaz (20 kreditenként) és 15 000 szó (60 kredit) értekezését; utóbbit a tanulmányi év végén kell benyújtani. A büntetőjog és a büntető igazságszolgáltatás Pathway követő hat hallgató a hat modul közül legalább háromat az alábbi listából tanulmányoz:

 • Bűnügyi bizonyítékok és bizonyítékok
 • Büntetőjogi: törvényhozás
 • A globális bűnözés problémái
 • Emberi jogok és büntető igazságszolgáltatás
 • Nemzetközi és európai jogi válaszok a terrorizmusra
 • Nemzetközi büntetőjog és igazságszolgáltatás
 • Helyreállító igazságszolgáltatás
 • Társadalmi-jogi módszer
 • Társadalom-jogi elmélet
 • Transznacionális büntetőjog

A hallgatók választhatják a fennmaradó három moduljukat a teljes Birmingham LLM modul listájáról.

Tanulás és tanítás

A Birmingham LLM Pathways úgy tervezték, hogy mélyrehatóan elemezzék a fontos jogi témákat. A modulok mindössze 20 kredit értéket foglalnak magukban, amelyek 10 kétórás szemináriumot tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy jelentős szakértelemmel rendelkezzenek minden jogterületen.

Az LLM kurzus 12 hónapig tart, szeptembertől szeptemberig. Minden LLM Pathways azonos alapstruktúra van:

 • A kurzus I. részében hat 20 kreditmodult vesz igénybe: a rendelkezésre álló tartomány attól függ, hogy milyen Pathway . Az e modulokban végzett értékelés esszé vagy formális vizsga alapján májusban és júniusban van.
 • A kurzus II. Részében kutasson és írjon egy 15 000 szóbeli értekezést egy kiválasztott jogtudományi témában a személyzet felügyelete alatt.

Jog Iskola indukció

A kurzus kezdetekor egy átfogó üdvözlő és indukciós program van, amely segít abban, hogy betekintést nyerjen a Birmingham LLM megértéséhez. Ismerkedjen meg azzal a különböző módokkal, amelyekkel egész évben támogathatjuk Önt annak érdekében, hogy az Ön LLM tanfolyama izgalmas és jutalmazó élmény legyen.

A diákok regisztrálhatnak a modulok érkezés előtt, valamint a tanév elején. Az indukciós folyamat részeként lehetőséget kap arra, hogy többet megtudjon a különböző modulokról, és olyan döntéseket hozhasson, amelyek megfelelnek érdeklődési körének.

Részmunkaidős tanulmány

Az LLM összes Pathways részmunkaidőben vehető igénybe, és két év alatt teljesíthető. Ez a tanulási mód különösen alkalmas olyan barristerek és ügyvédek számára, akik a szakmai gyakorlatot az egyetemi szintű tanulmányokkal kívánják kombinálni, így a folyamat során CPD-pontokat kapnak.

Az LLM részmunkaidős diákjainak órái 9 és 18 óra között vannak ütemezve, és a diákok rendszerint 2-4 órányi órát tartanak minden héten. A díjak ugyanazok, mint a teljes munkaidős tanulmányok esetében, de két év alatt megosztottak.

Az Egyesült Királyságon kívüli hallgatók számára lehetőség nyílik arra, hogy megismerkedjenek az angol jogrendszerrel, mivel ez az alapja a kínált moduloknak. Az Angol Nemzetközi Tanulmányi Egyetem számos támogatást nyújt az angol nyelvtanuláshoz és íráshoz.

Belépési követelmények

A pályázóknak jó tiszteletbeli jogi diplomával vagy egy másik tudományág végzettségével kell rendelkezniük, amelyet a Közös Szakmai Vizsga engedélyével bővítenek.

Nemzetközi diákok

Tudományos követelmények: különféle országokból származó képesítéseket fogadunk el. Az alábbi praktikus útmutatónk segítségével megnézheti, milyen képesítéseket fogadunk el az Ön országából.

Angol nyelvre vonatkozó követelmények: ehhez a kurzushoz IELTS 7.0-t kérünk legalább 6,5-rel bármely sávban, vagy PTE-t 67-ös mind a négy készséghez. Ha felkínálnak egy tanulmányi helyet, és nem felel meg a nyelvi követelményeknek, akkor lehetőséged van beiratkozni az angol nyelvre az akadémiai célú elnökségi kurzusra - ha sikeresen befejezi a kurzust, akkor képes lesz teljesíteni a nyelvet követelmény a nyelvi képesítés megismétlése nélkül.

Az IELTS 7.0, amelynek bármely sávjában legalább 6,5 van, egyenértékű:

 • TOEFL: Összesen 95, legalább 22 sáv bármelyik sávban
 • Angol Pearson Test (PTE): 67 tudományos ismeret mind a négy készségnél
 • Cambridge English (2015-ös vizsgák): Haladó vagy jártasság - legalább 185 teljes pontszám, bármely komponensben legalább 176
Utoljára frissítve okt. 2019

Az iskoláról

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allo ... Tovább

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allows your research to flourish. Located in the Arts building at the main Edgbaston campus, our team of academic and operational staff are on hand to offer support and advice whenever you need it. Kevesebb