LLM a büntetőjogban és a büntető igazságszolgáltatásban

Általános információk

Program leírás

A program leírása

Ez a program ideális lehetőséget kínál a kortárs viták mind a büntetőjogban, mind a büntető igazságszolgáltatásban való előrehaladott vizsgálatára.

A tanfolyamok széles körű portfóliója segít megérteni a büntetőjogot és a büntetőjogot alátámasztó kulcsfogalmakat és elméleteket, valamint a gyakorlatban való működésüket.

Alkalmas olyan hallgatók számára, akik az egyetemi szintű jogot tanulmányozták, és különösen a büntető igazságszolgáltatás megértését szeretnék fejleszteni. Felkészíti Önt további munkára ezen a területen, akár szakmai, akár tudományos.

Programszerkezet

Teljesen 180 kreditet kell elvégeznie - 60 kredit a kötelező értekezésben, a fennmaradó 120 kredit a tanított kurzusokon.

Ezeken a kurzusokon a tanulmányait a Jogi Egyetem tudományos közösségének tagjai irányítják. Ön várhatóan előre elkészíti a szükséges anyagokat, és megvizsgálja a megvitatásra kerülő kérdéseket, és értékelni fogja az osztályokban való részvételt.

A disszertációhoz olyan felügyelő lesz, akitől útmutatást és támogatást várhat, de az értekezés célja, hogy Ön önállóan tervezzen és végezzen kutatást és elemzést. A kurzusokat elsősorban az esszé és egyéb írásos munkák alapján értékelik, de szóbeli előadások is szükségesek.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az előre nem látható körülmények vagy az egyes kurzusok iránti kereslet hiánya miatt nem tudjuk az összes tanfolyamot olyan módon működtetni, amilyennek a meghirdetettek a tanév kezdetét jelzik.

Tanulási eredmények

A program befejezése után a diákok a büntetőjogi elméletben és a doktrínában folyó viták megértése, a kritika kritikus elemzésével képesek elemezni a meglévő gyakorlatot és új fejleményeket ebben a témában és a kapcsolódó témákban, valamint a jogi kutatásban és elemzésben a fejlett szintő készségeket.

Belépési követelmények

Az Egyesült Királyság 2: 1-es díjazása, vagy annak nemzetközi megfelelője, a jog.

A társadalomtudományi tantárgyban egy brit 2: 1-es kitüntetést vagy nemzetközi megfelelőjét is figyelembe lehet venni.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

  • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
  • IELTS: összesen 7,0 (minden egyes modulban legalább 6,5)
  • TOEFL-iBT: összesen 100 (minden egyes modulban legalább 23)
  • PTE (A): összesen 67 (legalább 61 a "kommunikációs készségek" szakaszokban)
  • CAE és CPE: összesen 185 (minden egyes modulban legalább 176)
  • Trinity ISE: ISE III mind a négy komponensen

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Karrierlehetőségek

Ez a program ideális felkészülés a diákok számára, akik a büntetőjog és a büntető igazságszolgáltatás területén folytatott további munkát fontolgatják, akár szakmai, akár tudományos jellegűek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Kevesebb
Edinburgh , UK Online + 1 Több Kevesebb