LLM a Nemzetközi Pénzügyben

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Fejlessze globális jogi karrierjét egy online LLM-rel a The Dickson Poon School of Law-ből, a világ egyik vezető jogi iskolájából.

A Nemzetközi Pénzügy

Ma a kereskedelem és a pénzügy világában a globális kereskedelem és a tőke és a befektetések szabad áramlása dominál. A jogi gyakorlat folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik az új termékekhez, az új piacokhoz és az új technológiákhoz. A pénzügyi innováció a pénzügyi szabályozás állandóan bővülő keretein belül virágzik, ami új piaci szereplők, új pénzügyi termékek és új kereskedési technikák kialakulását eredményezi.

Annak érdekében, hogy ezeket a jelenségeket konceptuálisan rögzítsük, a hagyományos jogi technikákat innovatív módon kell alkalmazni, és gyakran új jogi mechanizmust kell találnunk, amely jobban illeszkedik a globális gazdasági valóságunkhoz. Ez megköveteli az ügyvédek számára, hogy számos jogforrást használjanak - belföldi, nemzetközi és transznacionális -, valamint a pénzügyi és közgazdasági ismereteken alapuló interdiszciplináris jogi megközelítést.

Ez a jogtudományi mesterek 100% -ban online tanítanak, ami azt jelenti, hogy előrelépheted az oktatásodat anélkül, hogy szünetet vállalnánk a munkából, és a tanulmányaidat az életedre vonatkozó kötelezettségvállalásaidhoz igazíthatod. A világhírű King's College tanítása bárhonnan a világon is eljuthat.

A kurzus olyan diákok számára készült, akik a pénzügyi vagy kereskedelmi jogon belül kívánnak pályafutást folytatni, és ideálisak azoknak az ügyvédeknek, akik szeretnék fokozni a kereskedelem és a pénzügy világának megértését. és befektetések. Érdekes lenne a pénzügyekben és az üzleti életben dolgozók számára is, akiknek szerepe jogi szempont.

A tantárgy részletei

Az online nemzetközi pénzügyi

A program:

  • Az angol, az európai, a nemzetközi és a transznacionális jog szemszögéből részletesen ismerje meg a pénzügyi és kereskedelmi jog (jogi fogalmak, értékek, elvek és szabályok) számos területét.
  • Felkészíthetünk Önöket a finanszírozás alapelveinek és a vállalati jog szempontjából releváns ismeretekkel. Ez elengedhetetlen mindenkinek, aki nemzetközi kereskedelmi és pénzügyi jogot kíván folytatni.
  • Vezessen élvonalbeli megközelítést a kereskedelmi realizmus megértéséhez, amely hatással van a vállalkozásoknak a globális gazdaságban való jogi döntéseire, és segítsen a pénzügyi és kereskedelmi jog számos területén a jelenlegi problémák kritikus tudatosságának fejlesztésében.
  • Kritikusan értékelje a modern pénzügyi piacok működését és működését úgy, hogy mind a technikai, mind a jogi oldalt fedi le, ahogyan a különböző pénzügyi eszközöket jelenleg kibocsátják, tartják és kereskedik.

Alapja a legfejlettebb jogi gondolkodás, amely a főbb jogrendszerekből és a nemzetközi és transznacionális jogrendszerekből származó tapasztalatokból származik. Ön részesül a The Dickson Poon School of Law úttörő transznacionális jogi perspektívájában a jogi kutatásban és a tanításban.

Első helyen áll az Egyesült Királyságban a kutatási kiválóságért (Research Excellence Framework 2014) és az egyik legjobb 10 brit iskolának a világon, tudósaink a legmodernebb jogi oktatást nyújtják intellektuálisan szigorú és ösztönző környezetben. Kaphat magának jogi diplomát a King's College Londonban, és fokozhatja karrierlehetőségeit.

Belépési követelmények

A 2: 1-es kitüntető diplomát (vagy tengerentúli egyenértékű) a törvényben, vagy a 70% -os jogi tartalommal rendelkező diplomát, vagy a jogi diplomát.

Ha magas 2: 2-es (azaz 57% -59%) joggal rendelkezik, vagy 70% -os jogi tartalommal, és legalább 3 éves munkatapasztalattal rendelkezik a jogban, a kérelmet figyelembe kell venni.

Szakmai tapasztalat. A pályázóknak, akik nem jogi végzettséggel (azaz pénzügyekkel vagy üzleti tevékenységgel) elérték a 2: 1 vagy annál magasabb szintet, figyelembe veszik ezt a programot, feltéve, hogy legalább 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek (azaz azok, akik törvényben dolgoznak) ügyvéd, vagy gyakorló ügyvédként dolgoznak). Figyelembe vehetők a kivételes jelöltek is, akik jelentős munkatapasztalattal rendelkeznek, és amelyek a joghoz szorosan kapcsolódnak, de természetüknél fogva nem lényegében jogszerűek (pl. Szerződések vezetői).

Beszámolók

A munkám rendkívül elfoglalt. Sokat utazok, és otthon kell töltenem a családommal. Tudtam, hogy ezeket zsonglőrködtem, és valahogy illeszkednünk kell az egyéb kötelezettségvállalások között. Akár otthon vagy munka közben is, bármikor hozzáférhet a kurzushoz. Ezt a kurzust úgy tervezték, hogy illeszkedjen a munkámhoz és a személyes életemhez, ezért választottam.

- Salio, King's Online diák

Karrier kilátások

A King's-nál a világ egyik legversenyképesebb hallgatói testületébe lépsz, és csatlakozhat a diplomások örökségéhez, amelyeket néhány vezető munkaadó keres. A Dickson Poon School of Law-nek erős kapcsolat van a világ vezető jogi cégeivel és nemzetközi munkáltatóival. A King's College London LLM lehetővé teszi, hogy más jogi szakemberekkel együtt tanulhasson világszerte, és növelje karrierlehetőségeit.

A Nemzetközi Pénzügy

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Tovább

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Kevesebb