LLM a Nemzetközi Banki és Pénzügyi Jogban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Ez egy megkülönböztető program, amely átfogó posztgraduális tanulmányi csomagot biztosít a banki és pénzügyi jog területén.

A program lehetővé teszi az ismeretek és készségek fejlesztését az Egyesült Királyság pénzügyi és tőkepiacát szabályozó jogi szabályokkal, valamint globális szinten. Ez lehetőséget biztosít Önnek a nemzetközi szabályozási keretek megismerésére, amelyekben a bankok és más pénzügyi intézmények működnek, valamint a kereskedelmi pénzügyi kérdésekről, például a nemzetközi szindikált hitelek, kötvénykibocsátások, fedezett hitel és fizetésképtelenség jogi keretéről.

Meg fogja vizsgálni és alkalmazni kell a banki és pénzügyi törvény összetett szabályait az új problémákra, valamint a valós és hipotetikus forgatókönyvekre.

Kutatás és szakmai betekintés

Az LLM Nemzetközi Banki és Pénzügyi Törvényt az üzleti jog és gyakorlat dinamikus központjában kínálják fel, az összes olyan lehetőséggel, amelyet a vezető kutatásvezető egyetem kínál. Ez magában foglalja az oktatáson kívüli tevékenységek lehetőségeit, amelyek javítják az átruházható készségeket és fejlesztenek tudásukat a törvény világméretű hatásáról.

Az Üzleti Jogi és Gyakorlati Központ számos területen széles körű tapasztalatokat és szakértelmet kínál, kapcsolatba lépve az üzleti közösséggel, például a Tanácsadó Testület révén, amely tagjai között gyakorló szakemberek is vannak. Az ipari és a szakmai előadók rendszeresen vesznek részt konferencia- és szemináriumi rendezvényeken, amelyeken ösztönzik a részvételt.

A központ tagjai között nemzetközileg elismert kutatók vannak, és számos oktató személyzet jogi szakképzettséggel rendelkezik.

Tanfolyam tartalom

Az egész évben tanulmányozott kötelező modulok lehetőséget biztosítanak:

 • Fedezze fel a modern bankválság katalizátorait és következményeit.
 • Vizsgálja meg a bankfelügyelet nemzetközi megközelítését.
 • Fedezze fel a bankok szabályozásával kapcsolatos jogi folyamatot.
 • Tanulmányozza a szindikált hitelezést és kötvények kibocsátását a nemzetközi tőkepiacokon.

Ezeket a témákat nemzetközi szempontból vizsgálják meg, és nem csupán az angol jogra összpontosítanak. Ezek a modulok lehetővé teszik a jogi kutatási és írási készségek tökéletesítését is, amelyeket a disszertációban bemutatni tud majd - független kutatás a választott témáról.

Ön is részesülhet támogatásban az akadémiai és személyes fejlesztési programban. Ez az első félévben folytatott tanított programja mentén zajlik, és kifejezetten az iskola bevezetési tevékenységeinek és a folyamatos akadémiai készségek támogatásának a kiegészítésére szolgál, mind az Egyesült Királyságban, mind a nemzetközi hallgatók számára.

Az opcionális modulok széles körű listája azt jelenti, hogy felfedezheti az Ön számára érdeklő témák széles választékát.

Ha részmunkaidős hallgató, akkor négy kötelező választ és két választható modult választ az első évben. Ezután a második évben el fogja venni a kötelező disszertációs modult és két választható modult a program befejezéséhez.

A tanfolyam szerkezete

Az alább látható lista a vizsgált tipikus modulokat / komponenseket mutatja, és időről időre változhat.

modulok

1. év

Kötelező modulok

 • Fizetésképtelenségi törvény
 • Nemzetközi banki törvény: A szabályozási keret
 • Nemzetközi banki törvény: tőkepiacok és kölcsönök
 • Posztgraduális Jogi Kutatási Skills
 • Értekezés

Opcionális modulok (az alábbiakban bemutatott tipikus opciók kiválasztása)

Az alábbiak közül 60 kredit választható:

 • Pénzügyi bűncselekmény
 • Cyberlaw: A Cyberspace szabályozása
 • Nemzetközi e-kereskedelmi törvény
 • Alternatív vitarendezés
 • Nemzetközi Versenyjog
 • Vállalati jog
 • Vállalati pénzügyi és értékpapír-törvény
 • A vállalati társadalmi felelősségvállalás
 • Az üzleti szabályozás és közgazdaságtan szabályozása
 • Nemzetközi Vállalati Irányítás
 • Nemzetközi hitel - és biztosítékjog
 • A nemzetközi pénzügyi jog alapelvei
 • Nemzetközi kereskedelemfinanszírozási törvény
 • Nemzetközi adásvételi jog
 • Nemzetközi adójog és politika
 • A külföldi befektetések nemzetközi törvénye
 • A Kereskedelmi Világszervezet törvénye
 • Védjegyek, földrajzi jelzések, formatervezési minták és kereskedelmi titkok
 • Nemzetközi gazdasági jog
 • Jogi kollízió az üzleti tranzakciókban

125925_54e3dd4b4f52ac14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722c7cd2914ec15a_1280.jpgjessica45 / Pixabay

Tanulás és tanítás

A kötelező és választható moduljainkat kisebb moduláris szemináriumokon és előadásokon keresztül tanítjuk, a modultól függően. Minden hallgató hetente találkozik az első félévben akadémiai képességek továbbképzésére. A disszertáció támogatását két csoportos ülésen, számos egy-egy találkozón és a munkatervezeten keresztüli megjegyzéseken keresztül nyújtják.

A független tanulmány szerves részét képezi ennek a programnak - nem csak az órákra való felkészüléshez, hanem a kutatás és más kritikus készségek fejlesztéséhez.

Értékelés

Az értékelés különféle módszerekkel történik, de elsősorban 4500 szóból álló esszé írását jelenti minden modul végén. A disszertációt úgy értékeljük, hogy benyújt egy írásbeli munkát, amely akár 15 000 szóból áll.

Belépési követelmények

Bachelor diploma 2: 1-vel (Hons) a kapcsolódó területen.

Angol nyelvi követelmények

Összesen IELTS 6.5, minden komponensben legalább 6,0.

Fejleszd az angol nyelvtudásod

Azok a nemzetközi hallgatók, akik nem felelnek meg az angol nyelvű követelményeknek e program számára, képesek lesznek megismerkedni posztgraduális előszavazásos angol nyelvtanfolyamunkkal az angol nyelvszint javítása érdekében.

Ez a pre-szekcionált kurzus egy progresszív útra van tervezve, és megszerzi az egyetemi angol nyelvet a tématerület összefüggésében.

Hogyan kell alkalmazni

A jelentkezési határidők:

 • UK / EU diákok: július 31
 • Nemzetközi hallgatók: július 31

Ha támogatásra kíván pályázni, akkor legalább egy hónappal az adott ösztöndíj határideje előtt be kell nyújtania jelentkezését a választott kurzusra vonatkozó helyre.

díjak

A legfrissebb díjakról olvassa el weboldalunkat.

Ösztöndíjak és pénzügyi támogatás

Ha tehetséged és tehetséged van, azt akarjuk, hogy képes legyen velünk tanulni, akármi is a pénzügyi körülményeidről. Lehet, hogy segítséget nyújtanak a hallgatók számára az egyetem és a kormány által nyújtott hitelek és visszafizetendő támogatások formájában.

A Jogi Iskola évente általában számos ösztöndíjat kínál.

Karrierlehetőségek

A Nemzetközi Banki és Pénzügyi Program lehetővé teszi a diplomások számára, hogy karriert folytassanak abban az esetben, ha a siker arra épül, hogy megértsük, elemezzük és elemezzük a nemzetközi banki és pénzügyi jog fejleményeit. A közelmúltban végzett diplomások sikeres karriert folytattak olyan szervezetekben, mint a Pinsent Masons, a Fidelity International, a KPMG, az Alpha FMC és más szervezetek.

A program egy további lépést jelent a további kutatási projektek számára. Számos hallgatónk úgy dönt, hogy velünk marad, és doktoranduszként folytatja kutatói karrierjét.

Karrier támogatás

A Jogi Iskola karrier és személyes fejlődés támogatását nyújtja az iskola dedikált foglalkoztathatósági tisztviselőin keresztül. Az egész évben személyes találkozókat foglalhat foglalkoztathatósági tisztviselőinken egész évben, hogy megvitassák a karrier-törekvéseiket, és tanácsot kapjanak arról, hogyan lehet a legtöbb időt a lehető legjobban kihasználni velünk.

Az iskola egész évben számos közösségi elkötelezettség (pro bono) és szakmai tapasztalatszerzési lehetőséget, karrierfejlesztő műhelyeket, vendég előadói rendezvényeket és karriervásárokat szervez. Ezek a lehetőségek lehetővé teszik új készségek fejlesztését, javítják karrierlehetőségeiket és a potenciális munkaadókkal való hálózatépítést.

Az iskola-specifikus karriertámogatáson kívül hozzáférhet az Egyetem díjnyertes Karrierközpontjához is. A Karrierközpont személyes találkozókat, tanácsokat kínál a vállalkozás indításához, karrier eseményeket, mentorálási programokat és önéletrajzát, jelentkezését és interjúit.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses.

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses. Kevesebb