Tanfolyam áttekintése

A LegalTech LLM a gyorsan növekvő terület élvonalába helyezi Önt, izgalmas karrierlehetőségeket nyitva a jogi szakma technológiájának erejéig.

A mesterséges intelligencia és a kapcsolódó technológiák gyorsan növekvő szerepet játszanak a jogi gyakorlatban. Ez az innovatív és aktuális mesterképzési program képességeket fog adni az új technológia megértéséhez és átfogásához, az innovációhoz és a „LegalTech” gyakorlati megvalósításához.

Meg fogja vizsgálni, hogy az olyan technológiák, mint például a mesterséges intelligencia (AI) és a Blockchain befolyásolják a jogi szolgáltatásokat. Lehetősége lesz arra is, hogy együtt dolgozzon az AI rendszerekkel, fejlesszen LegalTech alkalmazásokat és megoldásokat, kényelmesebbé váljon a Big Data használatával, és megértse a technológiával kapcsolatos jogi és szabályozási kihívásokat.

Miért a LegalTech a Swansea-n?

A Hillary Rodham Clinton Jogi Iskola posztgraduális hallgatójaként egy világszerte elismert jogi iskolába tartozhat, és egy virágzó tudományos környezettel rendelkezik, amely elkötelezett az oktatás és a kutatás kiválósága iránt, és kivételes hallgatói tapasztalatokat kínál.

Swansea University az Egyesült Királyságban a kutatás minőségének 26. és a kutatás hatása szempontjából a 26. helyen található (REF 2014)

Az Ön LegalTech tapasztalata

Megszerzi tudását és tapasztalatait ahhoz, hogy 21. századi ügyvédké vagy jogi szolgáltatóvá váljon, aki különféle technológiákat képes telepíteni a jogi gyakorlat támogatására és az innováció elősegítésére a szakma egész területén.

A következőkön keresztül is megtanul:

 • Vendég előadások a LegalTech szakértőinek;
 • Munkahelyi tanulás önkéntes munka és / vagy gyakorlat útján;
 • Részvétel kutatási partnerekkel folytatott együttműködési kutatási projektekben;
 • Kapcsolat az iskola Jogi Innovációs és Vállalkozási Központjával (CIEL).

Megtudhatja, hogyan kell a mesterséges intelligenciát alkalmazni a törvényre, és hogyan alkalmazzák a törvényt az AI-re.

Megtanulja az AI-fogalmakat és az AI-eszközökkel dolgozik saját LegalTech-megoldásainak kidolgozásában, tapasztalatokat szerezhet a nagy és kicsi adatokkal való munka során, és tudását gyakorlati gyakorlati gyakorlatokban alkalmazhatja.

A tanfolyam olyan készségeket és tapasztalatokat fog nyújtani, amelyek kiegészítik jogi ismereteit, és betekintést nyújtanak a számítógépes gondolkodás kapcsolódásához a jogi folyamatokhoz.

LegalTech foglalkoztatási lehetőségek

Diplomások az LLM LegalTech jó helyzetben vannak, hogy ösztönözze és jutalmazza a lehetőségeket. A jövőd a hagyományos vagy speciális szerepekben rejlik:

 • Jogász
 • Jogi adatok tudósa
 • Jogi mérnök
 • Jogi projektmenedzser
 • Jogi kockázatkezelő
 • Jogi technikus

Belépési követelmények

Ha szenvedélyesen szereted a jogi technológiát, szeretnénk hallani tőled!

A tanfolyam célja a jogi diplomások és a jogi szakma minden szintjén dolgozó szakemberek. A programot hallgatóktól nem várható el előzetes tapasztalat a kódolásban vagy a technológiával való együttműködésben.

Üdvözöljük a leendő diákok pályázatait a világ minden tájáról. Ideális esetben 2: 1-es jogosítvánnyal rendelkezel, bár a 2: 2-es jelölteket a teljes és egyedi modul teljesítmény alapján veszik figyelembe. A megfelelő tapasztalattal rendelkező pályázókat is erősen ösztönözni kell alkalmazni.

Ha az angol nem az első nyelv, akkor elfogadható angol nyelvű képesítésre lesz szüksége, mint például az IELTS teszt (a teljes pontszám legalább 6,5, és legalább 6,0 minden komponensben).

Karrier és foglalkoztathatóság

Karrier és foglalkoztathatóság A Swansea Foglalkoztatási Akadémia (SEA) segíteni fog Önnek a karriered minden szakaszában, amely segíti a fényes jövő építését.

Karrier-támogatási szolgáltatásaink:

 • Foglalkoztathatósági workshopok, munkáltatók megbeszélései, megrendezett rendezvények és karrier vásárok
 • Egyéni tanácsadás és útmutatás a szakmailag képzett karrier tanácsadók részéről
 • Segítségnyújtás állásajánlatok, gyakornokok, munkalehetőségek és önkéntességi lehetőségek megtalálásában
 • Az információforrásokhoz való hozzáférés a karrier-menedzsment témakörök széles skáláján
 • Finanszírozás a hallgatói szakmai lehetőségek és a Student Society / Club események támogatására.

Segítséget és tanácsadást nyújtunk a Swansea University Alumni számára akár két évvel a diploma megszerzése után is.

Foglalkoztathatóság a jogi iskolában

A Jogi Iskola proaktív megközelítést alkalmaz a diplomások foglalkoztathatóságának javítása érdekében, egy külön foglalkoztathatósági és gyakorlati tisztviselővel. Az iskola számos helyi, országos és nemzetközi szakmai gyakorlatot, szakmai tanfolyamokat, tanácsokat és támogatást kínál az ambíciói eléréséhez szükséges készségek fejlesztéséhez.

Pályakezdőink sokféle karriert folytatnak, beleértve a következőket:

Ügyvéd, jogi mérnök, jogi projektmenedzser, jogi adatok tudós, jogi kockázatkezelő, jogi technológus.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

7 további kurzus Swansea University »

Utoljára frissítve Szeptember 4, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
15,400 GBP
Egyesült Királyság / EU: 7000 GBP. Nemzetközi: 15 400 GBP. (Teljes idő)
Helyszínek szerint
Dátum szerint