LLM sportjog

Általános információk

Program leírás

Sportjogász LLM

Sport egyre fontosabbá vált, mint egy üzleti és jár jelentős pénzügyi tét. Egyre nagyobb az igény a megfelelően képzett sportjog szakemberek és ez a kurzus célja, hogy az ilyen igény kielégítésére.

Körülbelül LLM sportjog

A hatása brit, európai és nemzetközi jogszabályok és rendeletek a sportban növekszik, és ez a kurzus középpontjában a szabályozás a sport egy brit és uniós szinten. Ön meg fogja vizsgálni olyan területeken, mint sport, törvény és az emberi test és részesülnek a jelentős szakértelemmel rendelkeznek a kapcsolódó területeken az egészségügy és a szellemi alkotások joga.

Miért válassza LLM sportjog?

 • Ismerje meg a brit, európai és nemzetközi jogszabályokkal és rendeletekkel kapcsolatos sportot, és megérteni, hogy a sport is egyre fontosabb dolgod.
 • Használja ki szakértelmünket Sport törvény és a kiegészítő területeken az egészségügy és a szellemi alkotások joga.
 • Valósítsa a növekvő kereslet a megfelelően képzett sportok jogászok és a vezetők.
 • Teljes munkaidős és részmunkaidős tanulmány útvonalak.
 • Vegyen részt egy nemzetközi nyári egyetem a lehetőséget, hogy vizsgálja törvény az európai kontextusban.
 • Ösztöndíjak.
 • Az egyes modulok lehet tanulmányozni a folyamatos szakmai fejlődés (CPD) díjat.

Modulok

Meg fogja tanulni hat tanított modulok, majd egy disszertáció. Modulok:

 • Európai Sport Jog és politika
 • Sport, a Szellemi Tulajdon és Kereskedelmi
 • Sport, Jog és szabályozás
 • Sport, törvény és az emberi test

Ön is kiválaszthatja a két modul egy másik téma, kivéve Olaj, gáz és bányászati ​​törvény.

Értékelés

Minden esetben modulok értékelése révén egy darab természetesen a munka. Ez rendszerint úgy valósul meg egy problémamentes vagy esszé jellegű kérdés, de változik a modul. Akkor be és kapnak visszajelzést értékelések során az egyes modulok.

A disszertáció 18.000 - 20.000 szó a megfelelő témakörök közül, és tartalmaz egy-egy felügyelet mellett egy oktató, aki egy szakértő ezen a területen.

Hogyan tanulni?

A tanév az LLM tanfolyamok három részre szakadt: a két tízhetes szempontjából (Term egyik fut az elejétől a tanév, amíg a karácsonyi szünetben, két távon közötti karácsony és húsvét), és a nyári időszakban.

A nappali tagozatos hallgatók - akik a tanfolyamot több mint egy tanév - tanulmány három modul minden távon és töltse ki a dolgozat a nyár folyamán.

Részmunkaidős diákok - akik a tanfolyamot több mint két tanévben - tanulmány három modulból egész Feltételek és kettes minden évben (összesen hat), a munka megkezdése kutatja a dolgozat az első nyári időszakban, és befejezték a második.

A teljes munkaidőben és a részmunkaidőben módok modul tanítják egész héten. Attól függően, hogy menetrendet akkor várhatóan részt több mint egy nap. Modulok kivételesen átütemezett miatt természetesen igényeinek.

Szemináriumok által vezetett tudósok, de általában megkövetelik, hogy végezzen átfogó irányított előkészítő munkát, és gyakran járnak rövid előadások vagy egyéb hozzájárulást.

Nevezési feltételek

Jogi diplomával

Szükséged lesz egy jó jogi diplomát (2.2 vagy újabb), vagy egy kitüntetéssel diplomázott a másik fegyelem, valamint vagy a CPE (Közös Szakmai vizsga), vagy GDL (Diploma Law) átváltási képesítést.

Nem jogi diplomával

A pályázóknak más tudományágak fogadja majd a megfelelő körülmények között, különösen, ha van tapasztalata a területen, még akkor is, ha nem az ügyvédek.

Angol nyelvi követelmények

A nemzetközi diákok bizonyítania kell, hogy elegendő ismerete írásbeli és szóbeli angol megkezdése előtt a kurzus. Mi általában megkövetelik az alábbi lehetőségek közül:

 • IELTS 6.5, minimum 5,5 minden egyes készség
 • egyenértékű angol nyelvű képesítést.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Tovább

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Kevesebb
Nottingham , Nijmegen + 1 Több Kevesebb