LLM: Pénzügyi megfelelés és kockázatkezelés

Általános információk

Program leírás

LLM: Pénzügyi megfelelés és kockázatkezelés

Thomas Jefferson School of Law 2009 óta kínál LLM-et a pénzügyi megfelelés és a kockázatkezelés területén, és vezető szerepet játszik a területen. A hallgatók LLM fokozatot szereznek a pénzügyi megfelelés és kockázatkezelés koncentrációjával.

A hallgatók megtanulják a pénzügyi intézmények pénzügyi megfelelését és a kockázat csökkentését. Az egyre növekvő kormányzati szabályozással a területen egyre növekszik a foglalkoztatás, és érett idő van az ismeretek megszerzésére az arénában. A programot teljes egészében online kínálják, teljes munkaidőben egy év alatt elkészülhetnek. Nincs tartózkodási követelmény.

Pénzügyi támogatási lehetőségek állnak rendelkezésre a támogatható hallgatók számára. Vannak gördülő felvételek, kezdési dátumokkal 6 kezdő dátumot évente. Kattintson ide a részletekért:

http://tjslgraduateprograms.com/masters-degrees/fin-comp-risk-mgmt/financial-aid-3.html

További információ: e-mail befogadások @ TJSL .edu

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Our mission is to provide an outstanding legal education for an internationally based, diverse student body. While our residential JD program has been around for decades, our online Graduate Programs ... Tovább

Our mission is to provide an outstanding legal education for an internationally based, diverse student body. While our residential JD program has been around for decades, our online Graduate Programs is one of the longest standing law school online master's programs in the world. Kevesebb