LLM nemzetközi pénzügyi jog

Általános információk

Program leírás

Az új LLM Nemzetközi Pénzügyi Jogi kurzus célja, hogy reagáljon a gyors fejlődésre a törvény kidolgozásában a nemzetközi pénzügyek és felkészítse a diákokat a jövőben pályára a pénzügyi szektorban.

A kurzus nem csak a pénzügyi tranzakciókra és a banki tevékenységre, hanem a biztosításra is kiterjed, amely hatalmas iparág mind az Egyesült Királyságban, mind a nemzetközi szinten.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

 • Teljesítse a megfelelő szakképzett nemzetközi pénzügyi jogászok iránti keresletet a jogi szakmán belül és azon túl.
 • Számos ösztöndíj áll rendelkezésre.
 • Ideális azok számára, akik a pénzügyi jog szélesebb területén keresnek munkát.
 • A nemzetközi pénzügyi jog területén - például elméleti, etikai, politikai, gazdasági és szociológiai tényezők - befolyásoló tágabb tényezők megismerése.
 • Előnyt jelent az a kar, amely előremutató tanítást nyújt a területen.
 • Az opcionális széleskörű modulok lehetővé teszik a diákok számára, hogy a fokozatot saját érdekeikre szabják.
 • Vegyen részt egy nemzetközi nyári iskola, és fedezze törvény európai szemszögből.
 • A posztgraduális jogtudományi hallgatók 98% -a végzett vagy folytat további tanulmányokat a diploma megszerzése után hat hónappal (DLHE, posztgraduális képzésben résztvevők 2015-16).

Mit fog tanulni

Hat tanított modulot tanulmányoz, majd egy disszertációt követ. A disszertáció kiterjedt tudományos munka, önállóan kutatott és írt. Ebben a munkában támogathatod egy-egy felügyeletet az Ön által választott területen működő oktatói szakértőktől. Az akadémiai alkalmasságra és a megfelelő szakértő oktató elérhetőségére figyelemmel kiválaszthatja saját tantervét a kurzus disszertációs moduljához.

Karrier és foglalkoztathatóság

A karrierfejlesztés szerves részét képezi a programnak, és a karrier csapatunk számos workshopot működtet, ahol azonosítja azokat a módszereket és stratégiákat, amelyek lehetővé teszik karriercéljainak elérését. A posztgraduális jogtudományi hallgatók 98% -a végzett vagy folytat további tanulmányokat a diploma megszerzése után hat hónappal (DLHE, posztgraduális képzésben résztvevők 2015-16).

Ez a kurzus segítséget nyújthat azoknak, akik helyet keresnek egy professzionális jogi képzésen (LLM LPC és LLM BPTC), és fokozzák a jogi ágazatban foglalkoztatottak életrajzát. A hallgatók számára, akinek akadémiai pályafutását szeretnék folytatni, a kurzus kiváló alapot nyújt a kutatásban és a fejlett íráskészségek fejlesztésében.

Belépési követelmények

UK

Mit keresünk?

 • Jó jogi fokozat, 2,2 vagy magasabb.
 • Azok a pályázók, akiknek az első fokozata nem törvény, kötelesek bizonyítani, hogy elkötelezettek az LLM témában, amit tanulmányozni kívánnak.
 • A pályázóknak más tudományágak fogadja majd a megfelelő körülmények között, különösen, ha van tapasztalata a területen, még akkor is, ha nem az ügyvédek.

Megadjuk ezeket a minimális belépési követelményeket, de egyénileg értékeljük Önöket, hogy képesek vagyunk a kurzus előnyeire. Néha kínálunk helyeket a nem szabványos beiratkozási képesítések, valamint ipari vagy szakmai tapasztalatok alapján.

Nemzetközi képesítések

Elfogadjuk az iskolák, főiskolák és egyetemek képesítését a világ minden tájáról az UG és PG fokozatba való belépéshez. Ha nem biztos abban, hogyan a nemzetközi minősítés megfelel a követelményeknek kurzus keresse fel a nemzetközi képesítések oldalon.

Alapítvány tanfolyamok

Ha meg kell csinálni egy alapítvány természetesen, hogy megfeleljen a követelményeknek természetesen kérjük keresse Nottingham Trent International College (NTIC). Ha már tanult az Egyesült Királyságban egy iskola vagy főiskola, és szeretné tudni, hogy el tudjuk fogadni a minősítés keresse fel alapítvány tanfolyamok oldalon.

Angol nyelvi felvételi követelményeket

Ha az angol nem az első nyelved, meg kell mutanod, hogy az Ön nyelvi készségei elég erősek az intenzív tudományos tanulmányokhoz. Ehhez a kurzushoz általában az alábbiak egyikére van szükség:

 • IELTS 6.5, minimum 5,5 minden készség.
 • Ugyanilyen angol nyelvű képesítést.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Tovább

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Kevesebb
Nottingham , Nijmegen + 1 Több Kevesebb