LLM nemzetközi kisebbségi jogi törvények

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Meg fogja mélyíteni és szélesíteni a tudás a jog, mint egy tudományos téma keresztül szerezzenek szisztematikus megértését jogi eljárások, módszerek és koncepciók a társadalmi és politikai környezetet, amelyben a jogi folyamatok zajlanak, és a megfelelő elméleti elgondolások törvény.

Maximalizálásával a tudományos potenciál potenciál és finomítani a problémamegoldó készség a transznacionális összefüggésben megszerzése révén a szisztematikus és kritikai megértése komplex jogi, gazdasági, kulturális, etnikai, vallási, etikai és politikai kérdések tájékoztatása nemzetközi kisebbségi jogi törvények akkor növeli a szakmai fejlődés és a horizontot.

A kutatási és íráskészség, amit nyereség lesz hasznosítható a különböző szakmai ágazatok, többek között a jogi szakma, a politikai döntéshozatal, a vállalati szektor, a kormányzati szervek vagy a tudományos körök.

Miért érdemes LLM Nemzetközi Minority Rights Law a Middlesex University?

Egy erős társadalmi igazságosság a fő, Middlesex University School of Law otthona néhány, a világ legelső számok terén a nemzetközi kisebbségi jogok, akinek a munkája segített jogainak védelme sebezhető csoportok szerte a világon.

Ezek közé tartozik adjunktus Dr. David Keane, akinek könyve kasztok szerinti megkülönböztetés elnyerte a Hart Book-díjat; Dean a School professzora Joshua Castellino, akinek szakértelmét hívták fel a széket a 2015 ülésén az ENSZ kisebbségi kérdésekkel foglalkozó fórum; és társult nemzetközi jog professzora Dr. Elvira Dominguez-Redondo, aki tagja a tanácsadó bizottság az Egyetemes Rights Group.

természetesen kiemeli

  • Egy egyedülálló mértékű kínál teljes áttekintést a nemzetközi jog és a gyakorlat a kisebbségi jogok és a bennszülött népek
Ismerje meg a jelenlegi mechanizmusok kisebbségi jogok és az őshonos népek jogait, és a különbség az ENSZ nemzetközi jogi normáknak és azok végrehajtását a földön

A program kapcsolódik szorosan az ENSZ mechanizmusainak és emberi jogi szervezetek, mivel a korábbi és a jelenlegi részvétel az ENSZ eljárásokat a tutorok Ott is lehet gyakornoki lehetőséget a nemzeti és nemzetközi szervezetek, mint az ENSZ vagy az Európai Emberi Jogi Érdekvédelmi Központ az egyetemen.

Utoljára frissítve November 2016

Az iskoláról

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop the ... Tovább

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop their own path to success. Informed by impactful research, and taught by internationally recognised academics and practitioners, our broad-range of contemporary courses are industry-informed and practice-based. Kevesebb