Az LLM Nemzetközi Kereskedelmi és Kereskedelmi Jogi Tanfolyamot olyan témavezetők és tapasztalt jogi szakemberek fejlesztették ki, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek. A PG Cert és a PG Dip program moduljaira támaszkodik, és lehetővé teszi számodra egy eredeti kutatás elvégzését egy 60 kredites disszertáció kitöltésével.

A törvény széles körben elismert és elismert tantárgy, és az LLM nemzetközi kereskedelmi és kereskedelmi jogán szerzett ismeretek számos lehetőséget nyitnak Önnek ahhoz, hogy szakmai pályafutását nemzetközi ügyvédi iroda, multinacionális vállalat vagy kormányzati szervezet magas színvonalú karrierjét fejlessze.

Tanítási módszerek és stílus

Mivel 100% -os online egyetem vagyunk, virtuális tanulási környezetet használunk hagyományos campus helyett. A rendszer valós időben nyomon követi és kezeli a tanulási folyamatot, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagához.

Ez a tanulási platform lehetővé teszi mind a diákok, mind a tanárok aktív részvételét a valós idejű beszélgetésekben, és az interneten keresztül hallgathatnak és tekinthetnek meg élő előadásokra és szemináriumokra.

Ön tanfolyamon keresztül támogatja a tanfolyamot, és lehetősége nyílik arra, hogy rendszeresen lépjen kapcsolatba a diákokkal és a tanárral.

Értékelés

A vizsga helyett a megbízásokon alapuló megközelítést alkalmazzuk. Az LLM nemzetközi kereskedelmi és kereskedelmi törvény értékelése az írásos tanfolyam és a disszertáció vagy egyéni projekt kombinációján alapul.

A tanulmányaid végén 60 kredites értekezést fogsz benyújtani.

A program kezdetétől láthatja az aktuális ideiglenes jelöléseit, lehetővé téve számodra, hogy értékelje az aktuális tanulási módjaid sikerét, és világosan azonosítsa a javítani kívánt területeket.

Karrier kilátások

Elkötelezettek vagyunk a diplomások körében a foglalkoztathatóság javításában. Online kurzusaink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy karrierlehetőségeit és a munkahelyen közvetlenül átruházható kulcsfontosságú készségek kombinációját javítsa.

Az LLM Nemzetközi Kereskedelmi és Kereskedelmi Törvényből nyert jogi ismeretek felkészülhetnek Önre egy nemzetközi ügyvédi iroda, multinacionális vállalat vagy kormányzati szervezet szerepére.

A szakképzett ügyvédek vagy barristerek is képesek lesznek használni a tanfolyamon szerzett készségeket és ismereteket, hogy megfeleljenek éves folyamatos szakmai fejlődésüknek (CPD).

Belépési követelmények:

Ennek az izgalmas kurzusnak két belépési útvonal áll rendelkezésre: Akadémiai belépési útvonal és Munkahelyi bejárási útvonal.

21 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha beiratkozol az LLM Nemzetközi Kereskedelmi és Kereskedelmi Jogra, de úgy döntünk, hogy az online tanulás nem az Ön számára, akkor az ajánlati levélben feltüntetett kezdő dátumtól számított 21 napon belül visszavonhatjuk. Ha befizetett egy első letétet, akkor teljes visszatérítést kap.

Fizetési lehetőségek

Díjaink azonosak az összes diák számára, és bárki megkapja a 10% -os kedvezményt, ha az éves tandíjat vagy tanfolyamdíjat fizet előre. Számos Angliában élő brit vagy uniós állampolgárú posztgraduális hallgató is jogosult a kormány által támogatott hallgatói hitelre.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

7 további kurzus University of Essex Online »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
24 hónapok
Nappali
Price
10,906 GBP
havi részletekben fizetendő.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date

LLM International Trade and Commercial Law