LLM nemzetközi kereskedelem és a kereskedelmi jog

Általános információk

Program leírás

A nemzetközi kereskedelmi jog nemzeti és nemzetközi jelentőségű növekedése az angol közös jogrendszer egyik kivitele. A nemzetközi szerződések szerkezetét az angol közös jogelvek uralják. Ezen a kurzuson a nemzetközi kereskedelmi és kereskedelmi jogot befolyásoló kulcsfontosságú területeken fejleszti ismereteit.

A LLM Nemzetközi Kereskedelmi és Kereskedelmi Jog

Ez a népszerű kurzus feltárja a különböző területeken a téma többek között:

 • nemzetközi értékesítési és árufuvarozás
 • biztosítás
 • nemzetközi finanszírozás
 • Nemzetközi vitarendezés
 • A Kereskedelmi Világszervezet törvény.

Ez utóbbi különösen fontos, mivel India és Kína csatlakozott a WTO-hoz.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

 • Fedezze fel különböző szempontból Nemzetközi Kereskedelmi és Kereskedelmi Jog, jelentős export az angol common law.
 • Használja ki szoros kapcsolatot a mi Központ Üzleti és fizetésképtelenségi törvény.
 • Lehetőség, hogy kiegészítse a tanulmány az International Trade Kereskedelmi és Jog akár két modult más LLM témakörben.
 • Válasszon egy tanulmányt az útvonalat, hogy Önnek a teljes munkaidős, részmunkaidős és távoktatási lehetőségek állnak rendelkezésre.
 • Vegyen részt egy nemzetközi nyári egyetem a lehetőséget, hogy vizsgálja törvény az európai kontextusban.
 • Ösztöndíjak.
 • Az egyes modulok lehet tanulmányozni a folyamatos szakmai fejlődés (CPD) díjat.

Hogyan tanulni?

A tanév az LLM tanfolyamok három részre szakadt: a két tízhetes szempontjából (Term egyik fut az elejétől a tanév, amíg a karácsonyi szünetben, két távon közötti karácsony és húsvét), és a nyári időszakban.

A nappali tagozatos hallgatók - akik a tanfolyamot több mint egy tanév - tanulmány három modul minden távon és töltse ki a dolgozat a nyár folyamán.

Részmunkaidős diákok és távoktatás tagozaton -, akik a tanfolyamot több mint két tanévben - tanulmány három modulból egész Feltételek és kettes minden évben (összesen hat), a munka megkezdése kutatja a dolgozat az első nyári időszakban, és befejezték alatt a második.

A teljes munkaidőben és a részmunkaidőben módok modul tanítják egész héten. Attól függően, hogy menetrendet akkor várhatóan részt több mint egy nap. Modulok kivételesen átütemezett miatt természetesen igényeinek.

Szemináriumok által vezetett tudósok, de általában megkövetelik, hogy végezzen átfogó irányított előkészítő munkát, és gyakran járnak rövid előadások vagy egyéb hozzájárulást.

Távoktatási modulok strukturált, irányított tanulási tevékenység, szállított át az egyetem internetes tanulási platform - MOST. Távolság a tanulók is a lehetőséget, hogy részt vegyenek a virtuális megbeszéléseket más hallgatók és oktatók, valamint fogják kérni a teljes további feladatok - mint a vidékfejlesztés esszé tervek és bemutatók - során minden modul.

Belépési követelmények

UK

 • Jó jogi fokozat, 2,2 vagy magasabb.
 • Azok a pályázók, akiknek az első fokozata nem törvény, kötelesek bizonyítani, hogy elkötelezettek az LLM témában, amit tanulmányozni kívánnak.
 • A pályázóknak más tudományágak fogadja majd a megfelelő körülmények között, különösen, ha van tapasztalata a területen, még akkor is, ha nem az ügyvédek.

Megadjuk ezeket a minimális belépési követelményeket, de egyénileg értékeljük Önöket, hogy képesek vagyunk a kurzus előnyeire. Néha kínálunk helyeket a nem szabványos beiratkozási képesítések, valamint ipari vagy szakmai tapasztalatok alapján.

Nemzetközi

Elfogadjuk az iskolák, főiskolák és egyetemek képesítését a világ minden tájáról az UG és PG fokozatba való belépéshez. Ha nem biztos abban, hogyan a nemzetközi minősítés megfelel a követelményeknek kurzus keresse fel a nemzetközi képesítések oldalon.

Alapítvány tanfolyamok

Ha meg kell csinálni egy alapítvány természetesen, hogy megfeleljen a követelményeknek természetesen kérjük keresse Nottingham Trent International College (NTIC). Ha már tanult az Egyesült Királyságban egy iskola vagy főiskola, és szeretné tudni, hogy el tudjuk fogadni a minősítés keresse fel alapítvány tanfolyamok oldalon.

Angol nyelvi felvételi követelményeket

Ha az angol nem az első nyelved, meg kell mutanod, hogy az Ön nyelvi készségei elég erősek az intenzív tudományos tanulmányokhoz. Ehhez a kurzushoz általában az alábbiak egyikére van szükség:

 • IELTS 6.5, minimum 5,5 minden készség.
 • Ugyanilyen angol nyelvű képesítést.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Tovább

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Kevesebb
Nottingham , Nijmegen + 1 Több Kevesebb