Áttörést a tudomány, a technológia és a kommunikáció azt eredményezték, hogy a jogi kihívásokkal soha nem tapasztalt - globális kihívások arányok a holnap vezetői. Suffolk Law LL.M. Globális Law and Technology segít eleget ezeknek a kihívásoknak, és felkészülni a jövő joggyakorlat.

2002-ben létrehozott, Suffolk globális Law és Technológiai program volt az első a maga nemében az Egyesült Államokban: egy LL.M. ötvözi a különböző szakterületek egy program. Választhat, hogy szakosodnak az egyik négy területen az alábbiakban, vagy válasszon a számos tanfolyam közül lehet választani a saját szakmai programja: - A szellemi tulajdon és az Informatikai Jog - Biotechnológia és egészségügyi törvény - a nemzetközi jog és üzleti - US Törvény és Jog mód

Követelményei

Felvételi a Master of Laws program alapja a teljes tanulmányi teljesítmény, különös tekintettel a jogi egyetemet tanulmányi eredmény, szakmai tapasztalat, a szándékra, az ajánlólevelet, újra, és a hallgató személyes adatok.

LLM Global JOG ÉS TECHNOLÓGIA: Journal of HIGH TECH JOG

Suffolk University Law School legújabb Honor Board, a Journal of High Technology Law (JHTL), ideális helyszín a diákok, hogy tegye közzé a darabokat téma kezdve szellemi tulajdon terén a kommunikáció és a média, a számítógép törvény, és az Internet kérdések.

Jelenleg beiratkozott LL.M. diákok az exkluzív lehetőséget, hogy csatlakozzon a JHTL egy együttműködési megállapodást az LL.M. program és a JHTL. LL.M. a diákok kell kineveznie Bridgett Sandusky, A Doktori törvény programok, ami után be kell nyújtania egy korábban írt esszét, cikket, vagy papír felülvizsgálata és jóváhagyása a szerkesztő-in-Chief és a szerkesztőbizottság a JHTL. Annak érdekében, hogy egy különleges LL.M. munkatárs megkülönböztetés, a LL.M. diák meg kell javaslatot nyújt be egy új cikket, papír vagy esszé jóvá kell hagynia a szerkesztő-in-Chief és szerkesztőbizottság a JHTL.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

4 további kurzus Suffolk University Law School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date