LLM Nemzetközi és Kereskedelmi Vitarendezési Törvény

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Tanfolyam összefoglaló

A kurzus mindenkinek szándékozik, aki bizonyítani kívánja, hogy elkötelezett az állami és magánjogi nemzetközi és kereskedelmi jogi keretek között. A program tanított része olyan modulokat tartalmaz, amelyek a vitarendezési folyamat három fő formáját tükrözik, nevezetesen az ítélet (peres és választottbírósági eljárás), az alternatív vitarendezés (ADR - elsősorban közvetítés) és a tárgyalások.

Ez a kurzus eltér a Nemzetközi Kereskedelmi Jog LLM kurzusától, amely elsősorban a kereskedelem nem vitás aspektusaira vonatkozik (a modulok közé tartozik a versenyjog, a kereskedelem és a biztosítás).

Az osztályméretek általában igen kicsiek, és a Westminster Law School más mesterkurzusain tanulókkal is összekapcsolódhat.

A kurzus lehetőséget nyújt arra, hogy mélyrehatóan tanulmányozzák a szakterületen felmerülő lényegi és eljárási kérdéseket, valamint az egyes folyamatokban részt vevő készségek megszerzését. Középpontjában a törvények és más (nemzetközi és kereskedelmi) szabályok vonatkoznak, amelyek a bírósági eljárásban és a többi vitarendezési folyamatban is alkalmazhatók.

A tanított modulok mellett van egy disszertációmodul is, amely lehetőséget biztosít a szakterület kis területének speciális ismereteinek kifejlesztésére, ami közzéteszthető cikkhez vezethet.

A tanfolyam szerkezete

Az alábbi modulok jelzik, hogy mit fog tanulni ebben a kurzusban.

Más jóváhagyott modulok, mint például a nemzetközi kereskedelmi peres ügyek és a nemzetközi magánjog, igény szerint és a Westminster Law School vezetőjének jóváhagyásától függően elérhetővé válhatnak.

Core modulok

 • Béke, konfliktusok és viták perspektívái
 • Posztgraduális kutatás és disszertáció

Opcionális modulok

 • Összehasonlító kereskedelmi választottbíráskodás: jog és gyakorlat
 • Összehasonlító jog
 • Külföldi közvetlen befektetési választottbírósági eljárás
 • Nemzetközi és transznacionális vitarendezési eljárások
 • Nemzetközi kereskedelmi választottbírósági eljárás
 • Közvetítés: fogalmak, evolúció és gyakorlat
 • Nemzetközi vállalatok és külföldi befektetések
 • Tárgyalás: elmélet, viták, kontextusok, gyakorlat
 • Békefolyamatok és jog
 • A nemzetközi viták békés rendezése
 • A helyreállító igazságszolgáltatás: kultúrák, integráció és jog

Belépési követelmények

UK

Tipikus ajánlat

 • Jó tiszteletbeli oklevéllel kell rendelkeznie az Egyesült Királyság egyetemen, vagy nem brit egyetemen, és megfelelő referenciákkal.
 • Más képesítések vagy tapasztalati útvonalak néha megállapodhatnak.
 • Ha az első nyelved nem angol, akkor IELTS-pontszámra lesz szükség 6,5-re, mindegyik komponensnél 6,0 vagy azzal egyenértékű.

EU és nemzetközi

Tipikus ajánlat

 • Jó tiszteletbeli oklevéllel kell rendelkeznie az Egyesült Királyság egyetemen, vagy nem brit egyetemen, és megfelelő referenciákkal.
 • Más képesítések vagy tapasztalati útvonalak néha megállapodhatnak.
 • Ha az első nyelved nem angol, akkor IELTS-pontszámra lesz szükség 6,5-re, mindegyik komponensnél 6,0 vagy azzal egyenértékű.

Jelentkezési határidők

A University of Westminster nincs hivatalos határideje a pályázatoknak, de sürgetjük a pályázókat, hogy a lehető leghamarabb jelentkezzenek be, és javasoljuk, hogy legalább három hónappal a tanfolyam megkezdése előtt jelentkezzen be, különösen, ha szüksége van egy 4. szintű vízumra az Egyesült Királyságban való tanuláshoz. A pályázati űrlapokat addig dolgozzuk fel, amíg a tanfolyamok teljes vagy tanítás megkezdődik.

Karrier

Karrier

Ez a kurzus az egyének széles körét szolgálja, beleértve a doktori programok felé haladó diplomásokat; gyakorló ügyvédek; más szakemberek, például választottbírók, köztisztviselők, diplomaták, biztosítók, újságírók, bírák, nyelvészek és közvetítők; valamint kereskedelmi igazgatók és vezetők.

A kurzus ideális mindenkinek, akinek szakadási szakasza van, és bárki számára, aki az Európai Unióból és más országokból szeretné javítani az angol karrierjét.

Karrierfejlesztési Központ

Karrierünk és foglalkoztathatósági szolgálatunk azért van, hogy támogassa Önt a teljes potenciál elérésében.

A világ több mint 3000 munkáltatói hálózatának és tapasztalt karrier-tanácsadóknak köszönhetően számos lehetőséget kínálunk Önnek a munka és az új készségek fejlesztésére. A University of Westminster hallgatójaként tanulmányai alatt és a diploma megszerzése után hozzáférhet a szolgáltatásainkhoz.

Mi segíthetünk neked:

 • munkatársak, diplomások vagy önkéntes tapasztalatok keresése a kurzusával kapcsolatban
 • fedezze fel a nemzetközi lehetőségeket a foglalkoztathatóságának növelésére
 • írjon hatékony önéletrajzokat és jelentkezési lapokat
 • az interjú és a vállalati készségek fejlesztése
 • tervezze meg karrierjét karrier tanácsadóinkkal
 • a mentorálás révén betekintést nyerhet a kiválasztott iparágba
 • Találkozzon a munkáltatókkal és fedezze fel karrierlehetőségeit a munkáltatói vásárokon, a szakmai előadásokon és a hálózati eseményeken

Posztgraduális jogtanfolyamok a Westminster Law School-ban

Díjak és finanszírozás

Egyesült Királyság és az EU

UK és EU tandíj: 12 000 font (az ár egy tanévenként)

Alumni kedvezmény

Ez a kurzus jogosult alumni kedvezményre.

finanszírozás

A tandíj-kölcsönök mellett számos finanszírozási lehetőség áll rendelkezésre a tanulmányok finanszírozására.

ösztöndíjak

Az egyetem elkötelezett amellett, hogy támogassa a nagyra törő és kiemelkedő hallgatókat, és számos ösztöndíjat kínálunk a megfelelő egyetemi hallgatóknak, amelyek a tandíj egészét vagy egy részét fedezik.

Nemzetközi

Nemzetközi tandíj: 14.500 £ (tanévenkénti ár)

Alumni kedvezmény

Ez a kurzus jogosult alumni kedvezményre.

ösztöndíjak

Az egyetem elkötelezett amellett, hogy támogassa a nagyra törő és kiemelkedő hallgatókat, és számos ösztöndíjat kínálunk a megfelelő egyetemi hallgatóknak, amelyek a tandíj egészét vagy egy részét fedezik.

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Tovább

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Kevesebb