LLM Master of Laws (DL)

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam részletei

Ha átesett a Graduate Diploma in Law, a Jogi gyakorlat tanfolyam, a Bar Szakmai tanfolyam vagy a Bar Szakmai képzés (BPTC), akkor tanulmányozza ezt a kurzust a világ bármely pontjáról, hogy megszerezzék a mesterek írásos disszertáció egy konkrét jogterület.

A kutatási módszerek képzését biztosítja, és rendszeresen kapcsolatba kerül a disszertációfelelősével. Ha törekszünk egy karrier-oktatási törvényre, vagy szakképzett vagy jogi szakterületen szeretnénk dolgozni, akkor ez a tanfolyam segít a megfelelő szakértelem megszerzésében.

Dolgozói felügyeletet kínálunk számos jogi területen, ideértve az üzleti jogot, a nemzetközi jogot, a büntető igazságszolgáltatásot, a munkajogot, az egyenlőségeket és a diszkriminációs jogot, az uniós jogot, az emberi jogokat, a szellemi tulajdont, a szakmai gyakorlatot és a szakmai etikát. Ha érdeklődik egy másik terület iránt, örömmel folytatjuk Önnel ezt a kérdést.

A jogi oktatás és képzés változásai

A jogi oktatást és képzést jelenleg a jogi szektorban működő szakmai szabályozók alaposan felülvizsgálják. A felülvizsgálat megvizsgálja a jelenleg megnyitott útvonalakat és az ügyvédi vagy ügyvédi jogállás megszerzéséhez szükséges képesítést, és magában foglalja a meglévő útvonalak megváltoztatásának és eltávolításának gondolkodását, valamint újak létrehozásának lehetőségét.

Jelenleg a diákok jogosultak a jogi diplomával, a Graduate Diploma Law (GDL), majd a Bar Practice Training Course (BPTC) ügyvédi tisztviselővé válni, ez az út leghamarabb 2017 nyaráig változatlan marad. A minősített jogi fokozat vagy a GDL útja, majd a jogi gyakorlati tanfolyam ügyvédnek minősül, 2019 nyaráig.

A Solicitors Regulatory Authority (SRA) és a Bar Standards Board (BSB) 2016 végéig bejelenti a megállapításokat, és döntéseik ezután befolyásolják az ügyvédek vagy ügyvédek számára rendelkezésre álló útvonalakat.

A tanfolyam előnyei

Önt a személyzet oktatja az akadémiai szakértelemmel és a széles körű iparági tapasztalattal. Az év minden napján 24 órában hozzáférhetsz a Könyvtárunkhoz, így a tanulmányaidat a meglévő kötelezettségvállalások köré is illesztheted.

Belépési követelmények

A kurzusra három lehetőség van: a pályázóknak meg kell felelniük a következő beutazási feltételek egyikének:

  • Egy jogi tárgyú posztgraduális diploma (GDL, LPC, BVC vagy BPTC)
  • Angliában és Walesben ügyvédjelöltet szerzett
  • A szaktanácsadói szabályozó hatóság által elismert joghatósággal rendelkező szakképzett ügyvédet szerzett

Minden pályázatot támogatni kell egy tudományos vagy szakmai referenciával.

Minden pályázathoz mellékelni kell egy kitöltött értekezéses pályázati űrlapot.

Minden pályázónak meg kell felelnie az egyetemi angol nyelvi követelményeknek.

Az IELTS 6.5-es verziója nem rendelkezik 6.0-es vagy azzal egyenértékű képesítéssel. Az egyetem kiváló támogatást nyújt bármely olyan pályázónak, aki további angol nyelvtanfolyamot igényelhet.

ÉRINTETT KÉRELMEZŐK

Egyetemünk fogadja az érett pályázók pályázatait, akik akadémiai potenciált mutatnak. Általában bizonyíték van a közelmúltbeli tanulmányokról, például egy hozzáférési kurzus befejezéséről, bár a legutóbbi releváns munkatapasztalat is figyelembe vehető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes szakmai kurzusainknak minden pályázónak be kell tartania a megadott belépési feltételeket, és ebben az esetben a munkatapasztalat nem tekinthető helyben.

Ha ezen az útvonalon szeretne pályázni, olvassa el az előzetes felkészülési politikánk egyetemi elismerését.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az egyetemünk minden pályázójának meg kell felelnie az általános angol nyelvű GCSE C vagy azzal egyenértékű követelménynek, ennek változatai szerepelnek az egyéni beutazási követelményeken.

Job Prospektusok

Ez a kurzus javítja a foglalkoztathatóság kilátásait egy versenyképes világban. Ez biztosítja Önnek azt a szakértelmet, hogy speciális területekre, például a munkajogba vagy a nemzetközi jogba lépjen. Számos ügyvédi iroda és ügyvédi kamara elismerik az LLM-t, mint továbbképzést, és ezáltal előnyben részesítik a jelölteket. Ha a jogi oktatásban törekszünk, akkor az LLM-t gyakran kell egy előadói pozícióra tekinteni.

  • Gyakornok ügyvédje
  • Ügyvéd
  • Követelések kezelője
  • Jogi előadó

Karrier tanácsadás

Megbízott munkakörök és karrier csapatunk szakértői tanácsot és számos erőforrást kínál, amelyek segítenek Önnek a munkalehetőség és a munkakeresés kiválasztásában. Függetlenül attól, hogy az első vagy utolsó évben vagy, beszélhetünk a Karrier Hivatal munkatársaival, akik felajánlhatják Önnek, hogy munkát kereső önéletrajzot írjon.

Modulok és tanulás

Core modulok

  • Értekezés

Díjak és finanszírozás

Egyesült Királyság és EU

A hallgatók évi tandíja 3000 font. Az Ön által fizetendő összeg az infláció hatásainak figyelembevétele érdekében évente növekedhet.

Nemzetközi

A hallgatók évi tandíja 3000 font. A fizetendő összeget ezen a szinten rögzítik a kurzus minden évére.

Felszerelés

Portland

A Leeds Law School Portland városában található, közel a város jogi negyedéhez. A hallgatók a legális szakértelmüket a célra épített létesítményekben, így a saját tárgyalótermünkben is megszüntethetik.

Virtuális tanulási környezet

A VLE hozzáférést biztosít a tananyagokhoz, például videókhoz, e-könyvekhez és egyéb dokumentumokhoz. Azt is használja, hogy küldje el feladatait és visszajelzést kapjon.

Könyvtár és online források

Könyvtárunk napi 24 órában, a hét minden napján, az év minden napján nyitva áll, amely hozzáférést biztosít szakkönyvekhez és folyóiratokhoz, taneszközökhöz, számítógépekhez, multimédiás eszközökhöz és médiaeszközök bérléséhez. Könyvtárunk digitális forrásainak több tízezer könyvét, ideértve az e-könyveket, a folyóiratokat és az adatbázisokat, elérhetővé válik az Ön számára egy időben és helyen.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Kevesebb