LLM / MSc környezetvédelmi politika és irányítás

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A környezetvédelmi kérdések a világ legnyomottabbak közé tartoznak. Akár az éghajlatváltozással, akár a biológiai sokféleség csökkenésével, akár a környezeti károkkal kapcsolatban, sürgősen szükség van megoldásokra a politikában és a kormányzásban a jelentős hatások enyhítésére, adaptálására, csökkentésére vagy megelőzésére. Ez a mesterképzés foglalkozik ezekkel az aggodalmakkal és vázolja a lehetséges megoldásokat, lehetővé téve Önnek a bolygón tartós és pozitív hatással járó készségek és szakértelem kifejlesztését.

Ezen a kurzuson kiváló ismereteket kap a helyi, nemzeti és nemzetközi környezetvédelmi politikákról és irányításról. Ez foglalkozik a társadalom előtt álló jogi, gazdasági, tudományos és politikai kihívásokkal, amelyek integrált megértést nyújtanak a releváns kérdésekben, amelyek jelentősen növelni fogják a foglalkoztathatóságot.

A legfontosabb okok, hogy velünk tanulhassunk

# 1 A készségek és a tudás hatékonyan versenyezhet a foglalkoztatási lehetőségek terén az egyre növekvő környezetvédelmi szektorban

# 2 A szakértői környezetvédelmi és irányítási előadók és gyakorlati szakemberek ismerete és irányítása előnyös

# 3 Lehetősége lesz a hatékony környezetvédelmi politika és irányítási megoldások azonosítására

A tanfolyam céljai

Ez a mesterképzés:

  • bemutatjuk Önt a környezetvédelmi politika és a kormányzás témájához
  • fejleszti a tudás és a tudatosság a kortárs kérdések a területen
  • szigorú és intellektuálisan kihívást jelentő képzést nyújtson a környezeti kérdésekben előrehaladott szinten, mint előkészületben, vagy előmozdításként a karrier ezen a területen
  • fejleszteni a független kritikai gondolkodás, a kutatás és az írás készségek a Masters szinten
  • Tegyük fel a képességeket, hogy széles körű interdiszciplináris területen vegyenek részt és dolgozzanak ki politikákat, és olyan módon, amely nemcsak a "nemzeti" környezetvédelmi irányítás szűk területe szempontjából fontos, hanem a nemzetközi környezetek széles skálájához is megfelelő

Kutatás-vezette tanítás

Tudományos munkatársaink az egész világon ismertek innovatív kutatásuk során, és szakértőiknek tekintik szakterületüket. Munkájukat jól képviselik nemzeti és nemzetközi folyóiratokban, tudományos konferenciákon a világban és a médiában.

Ön is részesülhet olyan iparági bemutatókból, amelyeket rendszerint a környezeti NGO-k és a környezetvédelmi kérdésekre összpontosító nemzetközi szervezetek képviselői nyújtanak.

Tanfolyam részletei

A kurzus multidiszciplináris és hat oktatott modulból áll, amelyeket a Művészeti és Bölcsészettudományi Karok, a Természettudományi Karok és a Stirling Menedzsment Iskola személyzete nyújt. Mindkét félévben vegyen részt a speciális modulok kombinációjából, és tölts ki egy 10 000 szóbeli értekezést a nyári hónapokban.

Tanítás

Az összes modul kis csoportos tanulási és oktatási munkamódszereken keresztül valósul meg, amelyek nagyszerű lehetőségeket biztosítanak a személyzethez való interakcióra, valamint kommunikációs készségeket fejlesztenek ki a viták és a kulcsfontosságú kérdések bemutatása révén. A heti két órás szemináriumon kell részt vennie. Az aktív részvételt ösztönözni fogják az osztályban, és előfordulhat, hogy az egyes modulokon belül rövid bemutatást kell készítenie a kiválasztott témáról - bár ezeket általában nem értékelik.

Ön is független tanulmányt készít, és széles körben olvassa el a különböző forrásokból - különösen a disszertációhoz. Ez a munka lehetővé teszi Önnek, hogy önálló kutatásokat készítsen az Ön által kiválasztott területen.

Ez a kurzus részét képezi a "Mesterek nagyítása" programnak, amely lehetővé teszi számodra, hogy elindítsd pályafutását egy munkaprojekten keresztül a disszertációodhoz. A projekt megoldásközpontú lesz, és a szervezeten belüli valódi kutatási igényeket kívánja megoldani. Lépj a "Masters of Masters" című verzióhoz, hogy többet tudj meg a programról.

Értékelés

A modulokat a tanfolyam és a vizsga kombinációjával értékelik.

Tanfolyam igazgató

Dr. Thomas Muinzer

thomas.muinzer@stir.ac.uk

Dr. Annalisa Savaresi

annalisa.savaresi@stir.ac.uk

Főbb személyzet

A kurzus oktatói magukban foglalják a különböző tudományágak szakértői csoportját:

Dr. Annalisa Savaresi - Környezettudományi és Pálya igazgatója

Dr. Thomas Muinzer - környezetvédelmi és közjogi tanár

Gavin Little professzor - a környezetvédelmi és közjogi professzor

Simon Marsden professzor - az energiajogi elnök

David Copplestone professzor a Biológiai és Környezettudományi Osztály professzora

Nigel Wilby professzor - egyetemi adjunktus

Díjak - 2018/2019

  • Otthon / EU: £ 6,300
  • Tengerentúli: 15.250 £
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Kevesebb