LLM [Law Conversion]

Általános információk

Program leírás

Az LLM [Law Conversion] ideális a nem-jogi diplomások számára, hogy átalakítsák a karrierjét a jog. A képzett ügyvédektől, ügyvédektől és bíróktól gyakorlati alapot kap a törvény.

A toborzók aktívan keresik a sokféle átruházható készséggel rendelkező diákokat, és sok vállalatnál gyakornokok fele nem jogi (GDL) háttérből áll. Az LLM [Law Conversion] biztosítja, hogy magasabb képzettséget mutasson ki a képzési szerződések és a pupillák igénylésekor, a kutatásra összpontosítva, és biztosítva, hogy képes legyen alkalmazni a törvényt a gyakorlatban.

A sikeres befejezés után közvetlenül a Jogi Ügyféltanfolyamra (LPC) léphet fel, ha ügyvédi jogviszonyra vagy a Bar Szakmai Képzési Kurzusra (BPTC) szeretne ügyvédet keresni. Ezenkívül a hallgatók egy nemzetközileg elismert önálló mesterképzést is elvégeznek

Az LLM-t a BPP University ítéli oda, és teljesíti az Ügyvédi Hatóság (SRA) és a Bar Standards Board (BSB) által meghatározott akadémiai fokozat követelményeit.

Kulcs információ

 • Ösztöndíjak és finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a Student Loans Company posztgraduális kölcsönfinanszírozást
 • Használja ki a jogi szakmával való szoros kapcsolatainkat éves programunkon keresztül a hálózati események és a karrier mentorálással
 • A szakemberek jogi tanácsadásait a helyét elfogadó pillanatától és a tanulmányai befejezésétől számított legfeljebb 12 hónapig
 • Kiegészítse tanulmányait az extra tantervű tevékenységekkel, amelyek a mozgató, vitázó és pro bono munkák között mozognak.
 • Rugalmas tanulmány az Ön menetrendjének megfelelően: teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben
 • Adjon hozzá értéket és összpontosítson az Ön LLM-jére [Law Conversion], és ingyenes tanfolyamokon járjon el, amelyeket az oktatók segítenek az ügyvédi irodákkal együttműködve biztosítani, hogy készen álljon a gyakorlatra, és végül a rendkívül sikeres foglalkoztathatósági hétünkre összpontosuljon.
 • Próbálja ki a gyakorlati munkát a díjnyertes pro bono centrummal
 • Garantált hely a mi LPC vagy LLM jogi ügyeire (ügyvédek)
 • Ismerje meg a gyakorlati szakterületeket az opcionális előadásokkal és workshop-okkal, beleértve az Extra előadások sorozatát, beleértve a társasági jogot, a szellemi tulajdonra vonatkozó törvényeket és a város törvényeit, valamint gyakorlati tapasztalatainkat, beleértve a jogi írást, a jogi kutatásokat és az ügyfelek interjút.

A program tanítása

Az LLM [Law Conversion] tanulmánya teljes vagy részmunkaidős, így rugalmasságot biztosít az előzetes kötelezettségvállalások körül. Önnek képzett oktatók, akik magukban foglalják ügyvédek, barristerek és bírák, akik segíthetnek fejleszteni a jogi karrierjét. Sok oktatónk továbbra is gyakorol és kapcsolatban áll a kamarákkal, az ügyvédi irodákkal és a házon belüli csapatokkal minden szinten.

A kurzus mesterképzésen történik, így építhet a korábbi egyetemi tanulmányok során szerzett készségekre. A független kutatásokra helyezve a lehetőséget, hogy fejlessze a fejlett készségeket, kereskedelmi tudatosságot és speciális ismereteket, amelyeket a jogi szakma követel.

Annak érdekében, hogy minden sikered legyen, a program elindítása előtt minden szükséges eszközt megtalálunk. Minden tananyag, beleértve a szövegeket és az esküvőket, szerepel a díjban és az összes forrásban, és on-line egyenértékű.

Face to Face Szállítás

Az LLM [Law Conversion] programot a szemtől-szembe és az online tanítás kombinációjával szállítjuk. Minden héten csatlakozol az élő online előadásokhoz, amelyek áttekintést nyújtanak az adott tématerületről, beleértve a legfontosabb elveket, a viták területeit és a vitát más elméletek mellett. Minden munkamenet egy oktatón keresztül érkezik, és egy második oktató támogatja, aki képes válaszolni a kérdésekre, és valós időben részt venni a hallgatókkal. Minden előadást rögzítünk és rendelkezésre bocsátunk online virtuális tanulási környezetünkkel, amely lehetővé teszi, hogy bármikor újra megtekinthesse a témákat.

Minden online előadást egy két órás kéthetes szeminárium kísér. Ez lehet online vagy szemtől-szembe a modultól függően. A szemináriumok legfeljebb 18 hallgatóból származnak, és lehetővé teszi az elmélet gyakorlati megvalósítását. Esettanulmányok segítségével szembe kell néznie a valós élethelyzetekkel, amelyekkel találkozhat a gyakorlatban, és együttműködhet a szóbeli és írásbeli érvek kidolgozásával és értékelésével. Javítani fogja az esettel kapcsolatos elemzési képességét és saját következtetéseit annak érdekében, hogy tanácsot adjon az ügyfeleknek.

Az LLM egy mesterszintű program, amely elkötelezettséget igényel a siker érdekében. Javasoljuk, hogy hetente átlagosan 40 órát szenteljen, beleértve a 12 órás kapcsolattartási időt és a négy óra szemináriumkészítést a független tanulmány mellett.

Opcionális előadások és workshopok

Annak érdekében, hogy karrier-készen álljon, számos további előadást és workshopot kaphat, amelyek az interjúk élményét biztosítják. Főbb jellemzői:

Az Extra sorozat: többféle speciális jogi előadás, beleértve a társasági jogot, a szellemi tulajdon és a nemzetközi közjog. Az előadásokat a jelenlegi szakemberek, a külső oktatók és oktatók biztosítják, hogy tudományos ismereteket és gyakorlati betekintést nyújtsanak a jogi gyakorlat kulcsfontosságú területeire. Ez lehetővé teszi, hogy több szakértelmet mutasson, mint a többi diplomás.

A készségek a gyakorlatban: egy sor szakmai készséggel foglalkozó munkaértekezlet, melyet vezető városi cégekkel fejlesztettek ki, olyan képességekkel, mint a jogi írás, jogi kutatás és személyes bemutató készségek. Ezeket a workshopokat külső oktatók és oktatók biztosítják.

Mandarin Kínai: ismerkedjen meg a világ egyik legfontosabb piacán használt nyelvvel, ingyenes mandarin kínai órákkal (csak Londonban).

Ahol lehetséges, választható előadások és workshopok is elérhetők a VLE-on, az élő közvetítés után.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Extra sorozat és a gyakorlati készségek előadása és műhelye középről középre változik, mivel a hallgatói érdeklődés és a kereslet vezérlik őket. Központi vagy online tantermi élőben, a kezdő dátumtól, a helytől és a módtól függően kerülnek átadásra.

Szakmai karrier tanácsadás

Szakmai pályafutásunk a támogatástól és útmutatástól kapja a hely elfogadásától számított 12 hónapig, miután befejezte a tanulmányait velünk. Egyedülálló támogatásunkkal az élvezetet adjuk Önnek, amikor egy képzési szerződést vagy pupillage-ot kapunk. Mindent megtalálsz, amire szükséged van, ideértve a megüresedett állások adatbázisához való hozzáférést, a pályázati űrlapok kitöltésével kapcsolatos tanácsokat, az intenzív interjúkészítő munkát, a munkáltatói kutatásokat és a hálózatfejlesztési lehetőségeket.

Ön is hozzáférhet:

 • Alkalmazás-áttekintés a képzési szerződések vagy az ügyvédi irodákban, vállalatoknál és a nonprofit szektorban végzett képzéshez
 • Támogatás kutató cégekkel
 • Tanácsok az önéletrajzokról és a betűkről
 • Segítség az értékelési központok felkészüléséhez
 • Tanácsadás az alternatív karrierekre

Soha nem hagyja el a tanácsadást üres kézzel. Együtt segítünk Önnek abban, hogy elkészítsen egy karrier-cselekvési tervet, amely részletezi, milyen lépéseket kell tennie ahhoz, hogy elérje karriercéljait

Díjnyertes Pro Bono

A díjnyertes Pro Bono Center segítségével jogi tanácsadások és oktatási projektek széles skáláján vehet részt a képzett ügyvédek felügyelete mellett. Ez páratlan lehetőséget ad arra, hogy a legkülönbözőbb területeken tényleges eseteket dolgozzon. A Pro bono értékes tréninget tud nyújtani a valós élethelyzetekben, amelyek kiegészítik velünk a tantermi órákat.

Pro Bono Központunk kiváló hely a jogi és gyakorlati ismeretek gyakorlásához, támogató környezetben. A rendelkezésre álló projektek széles köre, többek között:

 • Munkaügyi tanácsadási szolgálat személyzete
 • Jogi oktatási előadások biztosítása az iskolákban
 • Börtönök és hajléktalanok
 • Olyan fogvatartottak kivizsgálása, akik elvesztették a fellebbezési jogokat

Miután megkezdte tanulmányait, a Pro Bono Központról hallja a különböző projektekről és a regisztrációról.

Kapcsolódni a jogi szakmához

Több mint 200 olyan szervezetnél dolgozunk, amelyek jogi szolgáltatásokat nyújtanak. Ezek közé tartoznak a helyi tanácsok, a multinacionális vállalatok és az ügyvédi irodák belső csoportjai. Néhány közülük mágikus körcégek, kereskedelmi óriások, niche szolgáltatási cégek és a nagy utcán elismert nevek szerepelnek. Tehát bízhat benne, hogy kapcsolatban állunk a megfelelő emberekkel, hogy segítsünk a karriered fejlesztésében.

Belépés

Végzettség

Azok a diákok, akik az LLM [jogkonverzió] tanulmányozását kívánják megkövetelni, a következőket követelik meg:

 • Egy elismert brit intézmény (vagy ezzel egyenértékű)
Angol nyelvi követelmények

Ha az első nyelv nem angol, akkor az IELTS 6.5-es (teljes) vagy azzal egyenértékű szintre van szüksége, valamint legalább 6,0 az összes összetevőben a fenti beiratkozási követelmények mellett.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Tovább

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Kevesebb
Manchester , London , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Több Kevesebb