LLM Emberi Jogi Törvény

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Az innovatív modul opciókkal ez a kurzus bemutatja Önt a nemzetközi emberi jogi törvények legizgalmasabb ötleteinek és fejleményeinek.

Az emberi jogi jog alapos megalapozása, valamint a szakpolitikai érdekek, például a gazdasági és szociális jogok, az üzleti és emberi jogok, valamint a szabadságvesztés és az emberi jogok védelmének lehetősége.

A Jogi Iskola különösen erős az emberi jogokban. Az akadémiai személyzet nagy része nemzetközileg elismert a területen végzett kutatásukért. Tanácsot adtak a kormányoknak, együttműködtek különböző nemzetközi szervezetekkel, köztük az Egyesült Nemzetek Szervezetével és az Európa Tanáccsal, és az emberi jogi érdekképviseleti munkájukban egyesítették a nem kormányzati szervezetekkel. Ezt az akadémiai törekvést és a gyakorlati munkát gyakran az osztályterembe hozzák, így láthatjuk, hogy az emberi jogi jog milyen hatással lehet a helyszínre.

Az iskola is az Emberi Jogok Központja, a világ egyik legelismertebb emberi jogi intézménye. Kutatással, képzéssel, kiadványokkal és kapacitásépítéssel, a kormányokkal, a kormányközi szervezetekkel, az egyetemi oktatókkal, a hallgatókkal és a civil társadalommal együttműködve hajt végre munkáját a végrehajtási programok mellett Európában, Afrikában, Ázsiában és a Közel-Keleten.

A központ az emberi jogokkal foglalkozó diákok tevékenységének középpontjában áll. Éves nemzetközi hallgatói konferenciát és emberi jogi filmsorozatokat, valamint gyakornoki ösztöndíjakat és kutatási segítségnyújtási lehetőségeket biztosít.

Tudjon meg többet.

Tanfolyam részletei

Legalább 90 kreditet tölt be a speciális opcionális modulokból. A fennmaradó 30 kredit az LLM programban rendelkezésre álló opcionális modulok teljes választékából választható ki. Ön is vállal 60-kredit disszertáció.

Az emberi jogi jogi értekezés témájának megválasztásával és a projekt megtervezésével kapcsolatos útmutatást és támogatást egyedi workshopok és egyéni támogatás

Tanítás

Kisebb csoportos szemináriumokon tanítunk ahol lehetséges, lehetővé téve az integrált, interaktív tanulási élményt. Ösztönözni kell, és arra számítanak, hogy felkészülnek és részt vesznek a szemináriumokon, hogy a lehető legtöbbet élvezhessék.

Értékelés

Vizsgálat vagy esszé, vagy mindkettő kombinációja értékelhető. Valamennyi értékelés a tavaszi év végén történik.

Gyakorlati feladatok, útmutatások a vizsga technikájára, időgazdálkodási műhelyek, és egy-egy jogi készségek tanácsadás ülések felkínálják az egész tanévben, hogy felkészüljenek Önre ezekre az értékelésekre.

Belépési követelmények

2.1 (vagy azzal egyenértékű) jogi, bölcsészettudományi vagy társadalomtudományi

Angol nyelvi követelmények

IELTS: 7,0 (legfeljebb 7,0 írásban, 6,5 olvasás, 6,0 beszéd és meghallgatás)

Karrier

A diplomások áttérnek a karrierek széles skálájára . Sokan járnak be a jogi szakmába, vagy visszatérnek korábbi pályájukba szakismeretekkel és továbbfejlesztett kilátásokkal. Mások sikeresen keresik a foglalkoztatást nemzetközi szervezetekkel, valamint nemzetközi és helyi civil szervezetekkel. A közelmúltbeli végzős célállomások közé tartozik a BAE Systems, a Clifford Chance, a London Stock Exchange és a Simmons

Néhány diplomás tovább fokozza akadémiai pályafutását a PhD programon való előrehaladással. Ezek a diákok gyakran úgy döntenek, hogy a Nottingham-i Egyetemen a doktori fokozaton kívül maradnak, és számos egyetemi tanár válik a személyzet tagjává, miután elvégezte velük a LLM / master és PhD diplomát.

A Nottingham-i Egyetem fejlett jogtudománya révén jó helyzetben lesz ahhoz, hogy karrierszinten törekedjen és megvalósítsa céljait.

Utoljára frissítve Február 2019

Az iskoláról

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Tovább

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Kevesebb