LLM digitális gazdaság

Általános információk

Program leírás

Anglia Ruskin Egyetem

Áttekintés

Tanulja meg a digitális gazdaság által felvetett jogi és politikai kérdéseket. Fejleszteni kell élvonalbeli stratégiai üzleti készségeket és fejlett jogi ismereteket, hogy stratégiai digitális üzleti vezetővé vagy jogi szakemberré váljon.

 • Mestere a fejlett nemzetközi jogról az angol nyelven, a különféle joghatóságok és háttérrel rendelkező jogi szakemberek mellett.
 • Használjon kis osztályokat: szoros támogatást kap, és egész életen át tartó barátságokat alakíthat ki.
 • Tanulmány a Cambridge jogi negyedének központjában, a korona gróf és a megyei bíróság között félúton.
 • Csatlakozzon egy jogi iskolához elégedett hallgatókkal: jogi egyetemi hallgatóink voltak az Egyesült Királyságban a legjobban elégedettek 2015-ben és 2016-ban *
 • Jogi klinikánk önkéntese: a jogelmélet megvalósítása a közvélemény tagjai által nyújtott segítséggel
 • Kérjen szakembertől első kézből tanácsot és útmutatást a mentorációs rendszerünkről
 • Hozzáférés a Cambridge-i Egyetem Squire Law könyvtárához

* A teljes egyetemi útmutató 2015, valamint a The Times és a Sunday Times University League Table 2016

Fejlessze fel jogi és üzleti készségeit haladó szintre

Az LLM Digitális Gazdaságunkban fejleszteni fogja a készségeit, hogy stratégiai digitális üzleti vezetővé váljon, aki arra képes, hogy a vállalatokat, szervezeteket és kormányokat a digitális gazdaságban rejlő lehetőségek kiaknázására irányítsa, miközben megvédje törvényi jogaikat.

Jogi indokolása, kritikai elemzése, kutatási készségei és független megítélése mind gyakorlásra kerül, mivel a digitális gazdaság középpontjában álló legfontosabb jogi és politikai kérdésekről részletes ismereteket szerez.

Ismerje meg az alapvető témákat és szakosodjon

A modern kor kihívásaira és lehetőségeire összpontosítva, alapmoduljaink bemutatják a joggyakorlatot olyan területeken, mint a kommunikáció, a verseny, a szellemi tulajdon és az adatok.

Választható moduljainkon szakterülete a globalizáció és a világkereskedelem, a nemzetközi versenyjog, a vállalatirányítás vagy a transznacionális kereskedelmi jog.

A tanfolyam végén az összes elsajátított készséget és tudást felhasználni fogja, hogy kutatást végezzen és szakértői felügyelet mellett teljesítsen egy digitális projektet a digitális gazdaság területén.

Előnye a kis osztályoknak

Minden modulunk kis csoportos szemináriumi munkát foglal magában, amelyet független tanulmány egészít ki, lehetővé téve az egyes kérdések egyenkénti kezelését, és világosan megkülönböztetve egymást. Kis osztályaink lehetővé teszik, hogy elkötelezett támogatást kapjon az előadóktól, és szoros barátságot alakítson ki társaikkal.

Kérjen támogatást különféle szakértőktől

A tanfolyam során támogatást és tanácsokat fog kapni a dedikált munkatársaktól, akik szakemberek a területükön. Ide tartoznak a kurzusvezető Tom Serby és Dr. Sarita Patil-Woolhouse (mindkettő kereskedelmi ügyvédként gyakorolt London városában, miután a Cambridge-i Egyetemet végzett); Dr. Ana Keglević Steffek (a kereskedelmi joggal foglalkozó vezető szövegek szerzője) és Rohan Kariyawasam professzor (a Harvard Fulbright tudós, valamint az E15 tanácsadó csoportjának tagja a kínai övútprojektnek).

Mester nemzetközi jog angol nyelven

Az angol jog számos jogi hagyomány és alapelv alapját képezi világszerte, különösen Amerikában és a Nemzetközösség országaiban, például Indiában, Malajziában és Nigériában. A nemzetközi jog angol nyelvtanulása egyedülálló betekintést nyújt a jogi nyelvtan alakításába, valamint a világ minden táján használt nyelv fejlett készségeihez.

Karrier

Átruházható készségek

LLM-mel segítünk átruházható szakmai készségek fejlesztésében, ideértve a logikai érvelést, a kritikai elemzést, a kutatást és a független megítélést, valamint megérteni az infrastruktúra, a tartalom, a verseny, a szociálpolitika, a büntetés és a kereskedelem közötti komplex kölcsönhatást a globális digitális arénában, és nagyobb jogi kommunikációs képesség.

Ezek a készségek felkészítik Önt a nemzetközi gyakorlatra és a legmagasabb szintű tudományos kutatásra, de átvihetők más, a digitális és tudásgazdaságra összpontosító szerepekre is, például jogi / üzleti tanácsadók vagy kutatók civil szervezeteknél vagy magánvállalatoknál, vagy független tanácsadás.

Foglalkoztathatósági események és lehetőségek

Önkéntesen működik a Jogi Klinikánkon, és gyakorolja jogi ismereteit valós környezetben. Dolgozzon együtt a helyi ügyvédekkel, pro bono tanácsot adjon azoknak az embereknek, akiknek korlátozott hozzáférése van a jogi forrásokhoz.

Csatlakozzon mentorációs rendszerünkhöz: partnere egy regionális ügyvédi iroda szakembereivel, hogy első kézből nyújtson tanácsot és útmutatást.

Foglalkoztathatósági szolgálatunk számos fókuszált rendezvényt is szervez, például karrierbörzeket kifejezetten jogi hallgatók számára.

Modulok és értékelés

Core modulok

 • Jog a globális kontextusban
 • Digitális gazdaságosság
 • Jogi kutatási módszerek
 • Fő kutatási projekt (LLM)
 • Szellemi tulajdonjog és szociális média

Opcionális modulok

 • Globalizáció és világkereskedelem
 • Versenyjog a nemzetközi kontextusban
 • Vállalatirányítás
 • Transznacionális kereskedelmi jog

Értékelés

Megmutatja az előrehaladást írásbeli esszék, problémamegoldó feladatok és prezentációk kombinációjával.

Minden hallgató veszi alapmoduljainkat, de kérjük, vegye figyelembe, hogy az opcionális modulok elérhetősége függ az igénytől.

Tandíjak

 • Egyesült Királyság és EU hallgatók, 2019/20 (évente): 8500 £
 • A 2019/20-tól kezdődő nemzetközi hallgatók (évente): 13 100 £

Belépési követelmények

 • Egy első fok, kitüntetéssel, egy kapcsolódó témában és az alsó másodperc minimális végső osztályozásával (2: 2) vagy azzal egyenértékű.
 • Ha az angol nem az Ön első nyelve, akkor várhatóan legalább az IELTS 6.5 (akadémiai szint) vagy azzal egyenértékű angol nyelvű képesítés tanúsított szintjét bizonyítja, amint azt az Anglia Ruskin Egyetem is elismeri.
Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market f ... Tovább

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers and pursue further education abroad. Members of ANEX (Colombia), English UK and recognised by British Council in England Kevesebb
Hatfield , Mexikó város , Bogotá , Salford , Fürdőkád , Cambridge , London , Northampton + 7 Több Kevesebb