LLM Advanced Studies az európai és a nemzetközi emberi jogi törvény

Általános információk

10 locations available

Program leírás

Ha egy adott állam megsérti az emberi jogokat, eredményesebb-e a kérdés megoldására a nemzeti, regionális vagy nemzetközi emberi jogi védelmi mechanizmusokat használni? És milyen mechanizmus valószínűleg a leghatékonyabb az emberi jogi jogsértések meghatározott típusainak kezelésében?

Mit jelent ez a mester program?

A kortárs világban a jogi rendszerek együttélése és kölcsönhatása jellemzővé vált. Ugyanez érvényes az országos, regionális és globális szinten kifejlesztett emberi jogi rendszerekre.

Ez a program egy koncentrált és igényes posztgraduális képzési program.

A kis léptékű oktatás intenzív interakciót tesz lehetővé a hallgatók és az oktatók között , lehetővé téve a mélyreható elemzést, tanítást és kutatást. A program arra összpontosít, hogy összehasonlító szempontból tanulmányozza az emberi jogokat, miközben lefedi a nemzetközi és a regionális emberi jogi rendszereket is.

Büszkék vagyunk arra, hogy képesek vagyunk hozzájárulni a programhoz olyan elismert emberi jogi szakértők számára, akik a területen dolgoznak, akik a legfrissebb fejleményeket és kérdéseket hozzák az osztályterembe a valós idejű megbeszélésekhez.

Természetesen ehhez a programhoz elengedhetetlen strasbourgi és genfi emberi jogi szervezetekkel folytatott tanulmányút , amely hozzájárul az emberi jogi törvények valódi megértéséhez az elmélet gyakorlati megvalósításához való hozzájárulás révén.

Az európai és nemzetközi emberi jogi törvények megválasztásának okai a Leiden University ?

Az európai és nemzetközi emberi jogi jog továbbképzési programjának hallgatójaként Ön részesül:

  1. Szakértői oktatók: Az egyetemi szakemberek tapasztalatain kívül részt vesznek az ENSZ-nek, az EU-nak, a civil szervezeteknek vagy más szervezeteknek dolgozó, elismert emberi jogi szakértők előadásaival, mesterkurzusai és műhelyeivel.
  2. Életváltó munka: megtanulod, hogyan fejlessd ki saját hangodat, hogy beszélj a világon élő emberekről, akik egyébként elhallgattatták volna. Ön hatékonyan támogatja az alapvető emberi jogok és az alapvető szabadságok helyreállítását.
  3. Kiváló hírnév: A Leiden Law School kiváló hírnevet szerzett az emberi jogi kutatásban és oktatásban.

Az európai és a nemzetközi emberi jogi törvény a megfelelő program az Ön számára?

Szeretne aktívan dolgozni az emberek jogainak védelmében szerte a világon? Szeretne alkalmazni az emberi jogokkal kapcsolatos ismereteit a valós politikai, társadalmi és jogi környezetbe? Akkor ez a program az Ön számára. Önnek is megfelelő háttérrel kell rendelkeznie a törvényben.

Belépés és alkalmazás

Jelentkezni szeretne erre a mesterképzésre a Leiden University ? A jelentkezésről és a felvételi szakaszról szóló lépésről lépésre kattintva megtudhatja, hogyan jelentkezhet a programjára:

https://www.universiteitleiden.nl/en/education/study-programmes/master/european-and-international-human-rights-law/admission-and-application

Utoljára frissítve szept. 2019

Az iskoláról

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national an ... Tovább

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national and international challenges facing modern society. Together with academics and fellow students from all over the world, you will actively address these challenges. We keep an open mind, do not shy away from difficult discussions and allow one another the space to disagree. We expect the same active, open-minded and critical attitude from you. We challenge you to look beyond your own boundaries. Leiden University welcomes anyone who wants to achieve their full potential. Our modest community size in the historical cities of Leiden and The Hague creates a highly personal and committed atmosphere. Together, we map out a learning path that suits you and your ambitions. You will also be encouraged to conduct research in cooperation with eminent and enthusiastic scholars. The knowledge and skills you develop here will benefit you for the rest of your life, regardless of the career path you choose! Kevesebb
Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Hága , Hága , Hága , Hága + 9 Több Kevesebb