LLM Advanced Studies nemzetközi polgári és kereskedelmi jog

Általános információk

10 locations available

Program leírás

Milyen következményekkel jár a globalizáció a nemzetközi kereskedelemben? Melyek a nemzetközi üzleti szerződések alapvető elemei? Ha vita merül fel a határokon átnyúló üzleti tranzakciókról, melyik ország vagy régió jogszabályait kell alkalmazni, és melyik bíróság rendelkezik joghatósággal? Tanulja meg, hogyan kell kezelni az ilyen kérdéseket nemzetközi összehasonlító szempontból egyaránt.

Mit jelent ez a mester program?

A globalizáció és a növekvő nemzetközi kereskedelem a polgári és kereskedelmi jog gyors nemzetközivé válásához vezetett, ezáltal összetett és többrétegű tudományágot képezve. Leiden University Nemzetközi Polgári és Kereskedelmi Jogi programja a nemzetközi, az EU és a nemzeti törvények különféle szintjeivel foglalkozik, mivel ezek egymás mellett léteznek és kölcsönhatásba lépnek. Ez a program felkészíti Önt a szükséges ismeretekkel az ilyen összefonódott rétegek teljes megértéséhez és alkalmazásához a domain-specifikus jogi kérdésekben.

A nemzetközi polgári és kereskedelmi jog megválasztásának okai a Leiden University ?

A fejlett mester európai és nemzetközi üzleti jogának hallgatójaként Ön részesülhet az alábbiak közül:

  1. Átfogó megközelítés: Ez a program valóban mindent magába foglaló törekvésében, hogy világossá tegye a nemzetközi, nemzetközi és összehasonlító jogi szempontokat.
  2. Egyedi esettanulmányok: Az ICCL program számos előadója polgári és kereskedelmi jogi gyakorlattal foglalkozik, és valós helyzetükben használja a tanulási élményt.
  3. Kiváló hírnév: A Leiden Law School kifejlesztette kiválóságának hírnevét azáltal, hogy az egyetemi szintű oktatást és az innovatív kutatást kombinálja. Minőségi hagyománya vonzza a rangos professzorokat és szakembereket a világ minden tájáról, akik tanítják Önt egy kihívásokkal teli és támogató légkörben.

A nemzetközi polgári és kereskedelmi jog a megfelelő program?

Szeretne mélyreható megértést szerezni a nemzetközi, polgári és kereskedelmi jog összetett területeit alkotó nemzetközi, uniós, ENSZ és nemzeti jogszabályok összefonódó rétegeihez? Akkor ez a program az Ön számára.

Ez a program jól illeszkedik, ha olyan jogi végzettségű, aki egy olyan kihívást jelentő mester tanulmánya vagy jogi szakembere, aki a határokon átnyúló kereskedelem, a szerződéskötés és a versengés különféle magánjogi és kereskedelmi jogi aspektusaiban kíván szakosodni.

Ezt a programot teljes egészében egy év alatt teljesítheti, vagy két évig részmunkaidős hallgatóként.

Belépés és alkalmazás

Jelentkezni szeretne erre a mesterképzésre a Leiden University ? A jelentkezésről és a felvételi szakaszról szóló lépésről lépésre kattintva megtudhatja, hogyan jelentkezhet a programjára:

https://www.universiteitleiden.nl/en/education/study-programmes/master/international-civil-and-commercial-law/admission-and-application

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national an ... Tovább

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national and international challenges facing modern society. Together with academics and fellow students from all over the world, you will actively address these challenges. We keep an open mind, do not shy away from difficult discussions and allow one another the space to disagree. We expect the same active, open-minded and critical attitude from you. We challenge you to look beyond your own boundaries. Leiden University welcomes anyone who wants to achieve their full potential. Our modest community size in the historical cities of Leiden and The Hague creates a highly personal and committed atmosphere. Together, we map out a learning path that suits you and your ambitions. You will also be encouraged to conduct research in cooperation with eminent and enthusiastic scholars. The knowledge and skills you develop here will benefit you for the rest of your life, regardless of the career path you choose! Kevesebb
Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Hága , Hága , Hága , Hága + 9 Több Kevesebb