LLM Advanced Law és Digitális Technológia Tanulmányok

Általános információk

10 locations available

Program leírás

Hogyan befolyásolja a kreatív alkotások digitalizálása és tömeges terjesztése a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat ? Milyen módon fejlődhet a digitális technológiai szabályozás az egyének és szervezetek jobb védelme érdekében az identitáscsalásoktól vagy a biztonsági megsértésektől?

Mit jelent ez a mester program?

A program középpontjában a digitális technológiák , például az internet, a számítógépek, a mobil eszközök, a meggyőző technológiák és a környezeti intelligencia, a jog és a digitális technológiák, valamint a nemzetközi és multidiszciplináris összefüggések ismereteinek elmélyítése és bővítése áll.

A program a hallgatóknak alapos betekintést nyújt a kialakulóban lévő és konvergáló digitális technológiák globális nemzetközi, uniós, nemzeti vagy üzleti szintű szabályozásának többféle módjába (azaz a törvénybe, a szerződésbe és a technológiába).

A program fejleszti a hallgatók bizalmát a komplex és nehéz jogi anyagok kezelésére és bemutatására, szóban és írásban, a törvény és a digitális technológiák különböző témaköreinek speciális szókincse segítségével, olyan eszközök segítségével, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy ezt később hatékonyan kezeljék. szakmai életüket. Ezenkívül megteremti a jog és a digitális technológiák területén folytatott további tudományos kutatások alapjait.

A törvény és a digitális technológiák megválasztásának okai a Leiden University ?

A törvény és a digitális technológiák hallgatójaként az alábbiak lesznek az előnyei:

  1. Multidiszciplináris tanulás: Az internet és a digitális technológiák irányításával és irányításával foglalkozik, különös tekintettel a szabályozási elméletre (internetes irányítás és techno-szabályozás), valamint a nemzeti és nemzetközi jogokra (kemény törvény, soft law és esetjog).
  2. Kiváló hírnév: A Leiden Law School kifejlesztette kiválóságának hírnevét azáltal, hogy az egyetemi szintű oktatást és az innovatív kutatást kombinálja. Minőségi hagyománya vonzza a rangos professzorokat és szakembereket a világ minden tájáról, akik tanítják Önt egy kihívásokkal teli és támogató légkörben.
  3. Nemzetközi környezet: A tanterv nemzetközi színtéren kívül a diákok és oktatók egyedülálló keveréke, amely minden kontinenset képvisel, a programunkat valóban globális élménysé teszik.

A törvény és a digitális technológiák a megfelelő program az Ön számára?

Szeretne többet megtudni a digitális technológiák fejlesztésével és konvergenciájával kapcsolatos összetett jogi és szabályozási kérdésekről? A jog és a digitális technológiák egy olyan koncentrált és igényes posztgraduális program, amely elősegíti tudását az egyre növekvő területről. Célja mind a jogi szakemberek, mind pedig a felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára, akik nemzetközi és multidiszciplináris szempontból szeretnék mélyreható ismereteket szerezni a jogi és a digitális technológiákról.

Belépés és alkalmazás

Jelentkezni szeretne erre a mesterképzésre a Leiden University ? A jelentkezési és felvételi szakaszban található lépésről lépésre követve megtudhatja, hogyan jelentkezhet a programjára :

https://www.universiteitleiden.nl/en/education/study-programmes/master/law-and-digital-technologies/admission-and-application

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national an ... Tovább

Are you curious, critical and involved in the world around you? At Leiden University, the oldest university in the Netherlands, you can make a valuable contribution to tackling the various national and international challenges facing modern society. Together with academics and fellow students from all over the world, you will actively address these challenges. We keep an open mind, do not shy away from difficult discussions and allow one another the space to disagree. We expect the same active, open-minded and critical attitude from you. We challenge you to look beyond your own boundaries. Leiden University welcomes anyone who wants to achieve their full potential. Our modest community size in the historical cities of Leiden and The Hague creates a highly personal and committed atmosphere. Together, we map out a learning path that suits you and your ambitions. You will also be encouraged to conduct research in cooperation with eminent and enthusiastic scholars. The knowledge and skills you develop here will benefit you for the rest of your life, regardless of the career path you choose! Kevesebb
Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Leiden , Hága , Hága , Hága , Hága + 9 Több Kevesebb