LLM adózás

Általános információk

Program leírás

Új közös szak indítása intenzív nyári programot május 2015

Szövetségi adójog összetett és részletes. Diákok, akik kívánják összpontosítani a gyakorlat az adózás, vagy akik szeretnék gyakorolni a vállalati, üzleti tervezés, ingatlan tervezés, vagy a pénzügyi szektor kell alapos ismerete több területen a szövetségi adótörvény. Megszerzése LLM adózási általában szükséges, és természetesen mindig hozzáadott értéket egy diák kívánó gyakorlatot ezeken a területeken.

Körülbelül a gyorsított közös szak

A szív a program egy intenzív 12-hitel, 10 hetes nyári program, amely lehetővé teszi a Suffolk törvény hallgatók számára adó világszerte, és a JD ugyanabban a három év alatt (nap fő) vagy négy év alatt (este diák) megszerzéséhez szükséges csak a jogi diplomát. Az érettségi, sikeres diákok kapna mind a JD és LLM fokozatot.

Amellett, hogy a nyári ülésszak, adó LLM diákok meg kell tennie további nyolc kredit kötelező kurzusok és hat hitelek választani.

Az adó LLM program lesz elérhető a diákok, akik jelenleg beiratkozott egy jogi egyetemet, vagy akik már befejezték a jogi egyetemet a Suffolk, vagy máshol. Ezek a diákok általában szükség, hogy az adó kurzusok mellett a nyári intenzív, hogy ugyanazt a teljes adótörvény oktatás Suffolk diákok egyszerre megszerzése JD és adózási LLM.

Utoljára frissítve Május 2014

Az iskoláról

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unma ... Tovább

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unmatched place to start, build, and launch a successful career and life in the law. Kevesebb