LLM a nemzetközi jog és pénzügy

Általános információk

Program leírás

Miért ez a tanfolyam?

A globális pénzügyi és gazdasági válság az 2008-as nagy hatással volt az egész világon. Pénzügyi szabályozás most a prioritás a politikai döntéshozók és a kormányok. Ennek eredményeként, mi folyamatosan figyelembe véve a különböző jogi követelmények és korlátozások, ha pénzügyi döntéseket és politikákat.

Ez persze összehozza a megbízók a jog, a politika és a számviteli. Akkor dolgozzon ki egy alapos megértése ezen elvekkel a pénzügyi piacokon. Azt is szert egyedülálló perspektíva a gyorsan változó területen a szabályozás.

Mit fogsz tanulni

Fogsz tanulni egy sor kötelező jog osztályok által oktatott Strathclyde Law School. Akkor is kötelező a pénzügyi és számviteli osztály által kínált Strathclyde Business School.

Ezek az osztályok lesznek olyan témákat, mint például:

  • nemzetközi banki gyakorlat
  • jogi szempontból a pénzügyi szabályozás
  • elveit vállalati pénzügyek
  • számviteli pénzügyi elemzés

Azt is választhat választható órák, amelyek olyan témákat, mint például:

  • nemzetközi befektetési jog
  • összehasonlító szerződési jog

A nyári félévben, akkor egy teljes dolgozat.

Munkatapasztalat

Itthon vagyunk a Strathclyde törvény Klinika. A törvény Clinic egy lehetőség, hogy a munka, mint egy diák tanácsadója valós ügyfelek.

Akkor lehet alkalmazni, hogy a munkát a Small Business Law Unit (SBLU) a törvény Klinika. Ez biztosítja pro-bono tranzakciós és vitarendezés jogi szolgáltatásokat a vállalkozások Glasgow és a környező területeken.

A SBLU segíteni fogja a helyi üzlettulajdonosok és a szervezeteknek, hogy megértsék a jogi felelősséget. Ez is segít a helyi üzleti és szervezet megvédeni magukat, ha szükséges.

Szeretnénk segíteni ezek a vállalkozások sikeresek. Segítségünkkel tudnak:

  • előnyös a szélesebb közösség által új munkahelyek teremtése
  • növeli a szolgáltatásokhoz való hozzáférés
  • ösztönözze azokat a közösségen belüli további vágyaikat

Belépési követelmények

Normális körülmények között egy első osztályú vagy 2: 1 kitüntetéssel diplomázott (Jog / Számvitel / Pénzügy / Bank). Bejegyzés is lehetséges megfelelő szakképesítését.

Elfogadjuk a 2: 2, ha van megfelelő és jelentős szakmai tapasztalattal.

Ha a kérelmező nem rendelkezik egy kitüntetéssel diplomázott, akkor úgy, ha jelentős és megfelelő szakmai tapasztalattal.

Angol nyelvi követelmények

Posztgraduális tanulmányok, a University of Strathclyde minimum teljes pontszám IELTS 6.5 (nem egyedi vizsgálati pontszám alatti 6.0), vagy azzal egyenértékű. A teszteket két évig érvényes.

Előre ülések tanfolyamok angol állnak rendelkezésre.

Díjak és finanszírozás

Skócia / EU

2016/17 - £ 12,000

Egyesült Királyság többi részén

2016/17 - £ 12,000

Nemzetközi

2016/17 - £ 19,000

Karrier

Egyre ügyvédek és egyéb kapcsolódó szakemberek működnek környezetben, ahol értik a pénzügyi és számviteli elvek, amelyek a vállalkozások működését.

Tanulás ezen program felállítja majd a tudás, a megértés és elemző készségek megfelelő megmunkálás vagy tervez karriert a banki és pénzügyi nemzetközi figyelmet, ideértve a nemzetközi cégek, bankok és a vállalkozások, és a kormányzati vagy nem kormányzati szervezetek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understandin ... Tovább

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understanding of the world and strive to make a significant contribution to the economy, society and culture of Scotland and beyond. With one of Scotland’s top law schools, and as the country’s largest provider to teacher education, we also have significant expertise in developing the professional practice needed to equip modern societies at all levels. Kevesebb