LLM (nemzetközi kereskedelmi törvény)

Általános információk

Program leírás

A Kent LLM (és a hozzá tartozó Diploma program) lehetővé teszi, hogy szélesítse és elmélyítse a tudását és a jogi ismereteket, ha egy vagy több különböző területen szakosodik.

Áttekintés

Ez a Pathway számos szakmához szükséges szakmát nyit meg. Felkínálja Önt a szükséges nemzetközi szellemi eszközökkel a nemzetközi kereskedelmi jog gyakorlásához, vagy az illetékes kormányzati szervekhez, szabályozókhoz és nemzetközi szervezetekkel kapcsolatos munkához politikai döntéshozatali vagy tanácsadói minőségben. Kiváló alapot nyújt azoknak a hallgatóknak is, akik szeretnének kutatói diplomát folytatni a területen.

Összekötődik a nemzetközi kereskedelmi jog technikai jogi eszközeinek alapos megalapozása, a bonyolult képzésekkel az interdiszciplináris keretrendszerben a globális üzleti szabályozás elemzéséhez, valamint a törvény működésének és hatékonyságának reflektív értékeléséhez. Hangsúlyt helyeznek a jog kölcsönhatására más tudományágakkal, különösen a gazdasággal és a politikával kapcsolatban. A modulokat megkülönböztetett tudományos szakemberek tanítják, akik a téma területén széles körű és sokféle tantárgyat fedeznek fel.

A diákok választhatnak, hogy egy programot (vagy őszi vagy tavaszi) töltenek el a Canterbury-i campusunkban és egy (vagy őszén vagy tavasszal) brüsszeli központunkban (visszatérve Canterburybe, hogy befejezzük az értekezést). A megosztott webhelyre vonatkozó opciót eltérő mértékben terhelik. További információért lásd az alábbi díjakat. A brüsszeli központunk programjai elsősorban a nemzetközi jogban és az emberi jogokról szólnak. A diákok felelősek saját szállásuk szervezéséért Brüsszelben. Kérjük, lépjen kapcsolatba az egyetem szálláslehetőségével a rövid távú szálláslehetőségről a Canterburyben.

A Kentben végzett mesterképzés (LLM) azt jelenti, hogy bizonyosságot szerez egy LLM szakterületen. A Kent LLM megadja Önnek a szabadságot, hogy a Pathway választását addig Pathway amíg meg nem érkezik, a Pathway ot a választott modulok határozzák meg.

Think Kent: Kereskedelmi jog

Feltételezzük, hogy mindenkinek visszafizetnie kell az adósságait, és a hitel elszárad, ha az egyének ezt nem tennék. De ez igaz? Ebben az előadásban Iain Ramsay professzor, a Kent Law School professzora szerint jó okok vannak arra, hogy olyan politikát folytassanak, amely támogatja az adósság visszafizetését, és hogy a hitelezési rendszer nem fog megtörni. Valójában jó politikát jelenthet a túl eladósodott egyének csődeljárásra való ösztönzésére, viszonylag gyors adósságlekötésre és új kezdésre.

Nézze meg a Think Kent sorozat előadását: "Ha a háztartások visszafizetik adósságukat?" amit Ian Ramsay professzor ad.

A Kent Law School-ról

Kent Law School (KLS) az Egyesült Királyság vezető kritikus jogi iskolája. Világklasszis kritikus jogi kutatás kozmopolita központja, támogató és intellektuálisan ösztönző helyet kínál a posztgraduális tanult és a kutatási végzettségek tanulmányozására.

Amellett, hogy megtanulják a törvény részleteit, a Kent tanítványait arra tanítják, hogy a történelemről, a fejlődésről és a szélesebb társadalommal való kapcsolataikról gondolkodjanak a törvényen. Ez a megközelítés lehetővé teszi a tanulók számára, hogy teljes mértékben megértsék a törvényt. A kritikai szemléletünk nem csak a törvény tanulmányozását teszi érdekessé, hanem segít a létfontosságú készségek és képességek fejlesztésében, amelyek szükségesek a jogi gyakorlatban.

A Law School felkínálja zászlóshajója Kent LLM-t az egyetem Canterbury campusában (és két meghatározott LLM programot az egyetem brüsszeli központjában). Programjaink nyitva állnak olyan nem jogi diplomások számára, akik megfelelő tudományos vagy szakmai háttérrel rendelkeznek, akik szeretnék fejleszteni a területükön a jog fejlett megértését. Egy szoros, támogató és intellektuálisan ösztönző környezetben tanulsz, szorosan együttműködve a tudományos munkatársakkal. A KLS kritikus kutatás-alapú tanítást használ a programaink során annak érdekében, hogy Ön a törvénytudomány világszínvonalú kutatásának előnyeit élvezhesse.

díjak

A program csak Canterbury-ból történő kézbesítés díja megegyezik a standard LLM programra vonatkozó díjakkal. Azonban a split-site opcióra vonatkozó díjakat (amelyeket Canterbury-ben és Brüsszelben tanítanak) más díjakat számolnak fel.

Nemzeti minősítések

A legutóbbi kutatási kiválósági keretrendszerben a Kent Law School 8. helyen végzett a kutatási intenzitással a Times Higher Education-ben.

A tanfolyam szerkezete

Tudod testre szabni a tanulmányokat az Ön igényeinek és érdekeinek, hogy szerezzen egy LLM vagy oklevelet a törvény egy Pathway , két Pathways közösen, vagy választott széles skáláját modulok különböző jogterületeken szerezni általános LLM vagy Diploma in Törvény.

A Pathway választja a modulok és a disszertáció témája. Ahhoz, hogy elnyerjék az LLM-et egyetlen Pathway , a hat modul közül legalább hármat kell kiválasztani azok közül, amelyek az adott Pathway kapcsolódnak, és a disszertáció az adott jogterületre összpontosít. A másik három modul választható a Law School-ban felajánlott bármelyik közül. Minden hallgatónak meg kell felelnie a jogi kutatási és írási készségek modulnak. Ahhoz, hogy elnyerjék egy nagyobb / kicsi Pathway , három modul közül választhatsz egy Pathway , és három másik Pathway , a disszertáció pedig meghatározza a "nagy" Pathway .

Például egy olyan hallgató, aki legalább három tananyagot tölt be a Nemzetközi Kereskedelmi Jogban, és elvégez egy disszertációt ezen a területen, diplomát szerezhet az LLM nemzetközi kereskedelmi törvényében; egy diák, aki három büntető igazságszolgáltatási modulot és három környezeti jogi modult tölt be, majd vállalja a büntető igazságszolgáltatással foglalkozó értekezést, a Büntetőjogi és Környezetjogi Távoktatási Intézetben végzett.

modulok

A következő modulok jelzik ezt az Pathway . Ez a lista a jelenlegi tanterv alapján épül, és évről évre megváltozhat az új tantervfejlesztésekre, valamint az innovációra és a diákok igényére. A legtöbb Pathways lesz szükség, hogy tanulmányozza a kombinációja szaktárgyuk modulok és egyéb Pathways , így lehet szabni a programot, és fedezze fel más szakterületek, amelyek érdeklik.

 • LW801 szellemi tulajdonjog
 • LW802 Nemzetközi üzleti tranzakciók
 • LW810 Nemzetközi Törvény a külföldi befektetésekről
 • LW847 Világkereskedelmi Szervezet jog és gyakorlat
 • LW905 Nemzetközi Pénzügyi Szolgáltatások Szabályzata
 • LW908 nemzetközi és összehasonlító fogyasztói jog
 • LW923 Gazdasági Szociológia
 • LW811 Nemzetközi kereskedelmi választottbírósági eljárás
 • LW813 Kortárs témák a szellemi tulajdonban
 • LW899 Vállalati irányítás
 • LW907 kereskedelmi hitel
 • LW918 Nemzetközi és Összehasonlító Csőd- és Fizetésképtelenségi Törvény

Tanulmányi támogatás

Barátságos és támogató környezet

Kent Law School élénk és aktív posztgraduális közösséggel rendelkezik, amelyet részben az erős kutatási kultúránk és a személyzet és a diákok közötti szoros együttműködés kölcsönöz. A személyzet rendszeresen és széles körben közzéteszi a folyóiratokban, konferenciákon és könyvekben, és beágyazza kutatásaikat a tanításba. A hallgatóknak rendszeres kapcsolatot tartanak a programjukkal és a modulok összehívóival a kézi munkatársakkal, hogy válaszoljanak minden kérdésre, és hasznos és konstruktív visszajelzést adjanak a benyújtott munkákról. A Jogtudományi Iskola aktívan és inkluzív tanórákon kívüli akadémiai és társadalmi jelenettel rendelkezik, ahol rendszeres vendégelőadások, megbeszélések és workshopok szervezik kutatóközpontjainkat (amelyek közé tartozik a Kritikus Nemzetközi Jogok Központja és a Kent Jogi, Nemi és Szexuális Központ).

Díjnyertes Jogi Könyvtár

Törvénytárunk régóta vezető szerepet tölt be a jogi oktatás és kutatás elektronikus forrásainak fejlesztésében. Az Egyetem Templeman könyvtárának kiterjedt és naprakész jogi gyűjteménye különösen erős az elektronikus anyagokban, és az Elektronikus Jogi Könyvtár számos olyan jogi adatbázist foglal magában, amelyek egyre felbecsülhetetlen értékű kutatási eszközök. Emellett elérheti a több ezer jogi folyóirat online szövegét. A jogtudományi könyvtáros rendelkezésére áll, hogy felkészítse Önt arra, hogy használja ezeket az erőforrásokat és rendszeres jogi kutatói osztályokat folytasson posztgraduális hallgatókkal.

Támogatás

Van egy dedikált posztgraduális irodánk, amely támogatást nyújt az alkalmazástól a diploma megszerzéséig. A Kent Law School posztgraduális hallgatói hozzáférhetnek egy posztgraduális számítástechnikai helyiséghez, tanulmányi területhez és közös helyiségekhez, ahol vezeték nélküli internet-hozzáférés áll rendelkezésre.

Global Skills Award

Minden tanulónak, aki a mesterképzésre regisztrált, jogosult a Globális Skills Award Programban való részvételre. A program célja, hogy kibővítse a globális kérdések és az aktuális ügyek megértését, valamint olyan személyes készségeket fejlesszen ki, amelyek javítják a foglalkoztathatóságot.

Karrier

A foglalkoztathatóság kulcsfontosságú az egész egyetem és a Kent Law School mellett, egy különálló foglalkoztathatósági és karrierfejlesztési tisztviselő támogatásával, valamint a munkahelyteremtési lehetőségek széles választékával, a foglalkoztathatósági eseményekkel és a karrierlehetőségekkel. A posztgraduális hallgatók számára az iskolai foglalkoztathatósági blogon keresztül elérhetők a civil szervezetekkel, jótékonysági szervezetekkel és más szakmai szervezetekkel szerzett diplomás szakmai gyakorlatok.

A diplomások a pénzügyi, a nemzetközi kereskedelemben, a kormányzatban és a törvényekben vettek karriert, vagy csatlakoztak, vagy elkezdték egy nem kormányzati szervezetet vagy jótékonysági szervezetet.

Kentnek kiváló eredménye van a posztgraduális foglalkoztatásnak: a Kentben végzős hallgatóknak, akik 2016-ban érettségizettek, a nemzeti felmérésen résztvevők 98% -a hat hónapon belül dolgozott vagy további tanulmányokat folytatott (DLHE).

Belépési követelmények

Az első vagy a 2.1-es főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű, jogi vagy kapcsolódó tantárgy. Azok a diákok, akik magas 2.2-es szintet érnek el, a Kent Law School (KLS) mérlegelésénél is figyelembe vehetők. Az iskola figyelembe veheti a releváns munkatapasztalatot is, amikor megvizsgálja az alkalmazást.

Minden pályázót egyedi alapon veszünk figyelembe, és további képesítéseket, szakmai képesítéseket és tapasztalatokat is figyelembe veszünk a pályázatok megvizsgálásakor.

Angol nyelvi belépési követelmények

Az egyetem megköveteli, hogy az angol nem anyanyelvi anyanyelvűek a posztgraduális diploma megszerzése előtt elérjék az írásos és beszélt angol nyelvtudás minimumszintjét. Bizonyos alanyok magasabb szintet igényelnek.

Segítségre van szüksége az angolul?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben angol nyelvű feltételeket kell teljesítenie, számos előtanulmányi kurzust kínál angolul akadémiai célokra a Kent International Pathways on keresztül.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Kent Law School is one of the leading law schools in the UK; we are ranked 13th in The Guardian University Guide 2019 for law, 11th in The Times Good University Guide 2019 and 18th in The Complete Uni ... Tovább

Kent Law School is one of the leading law schools in the UK; we are ranked 13th in The Guardian University Guide 2019 for law, 11th in The Times Good University Guide 2019 and 18th in The Complete University Guide 2019. Kevesebb