LLM (általános)

Általános információk

Program leírás

 • Kezdő dátum: havi bevitel
 • Tanulási mód: Online tanulás
 • Díját nyerte: Kelet-London University
 • Finanszírozás: Részleges ösztöndíjak állnak rendelkezésre

Az LLM (General) célja, hogy lehetőséget biztosítson Önnek:

 • Fokozza képességeit arra, hogy jutalmazó, kielégítő és produktív foglalkoztatást találjon.
 • Adjon releváns, érdekes és ösztönző tanulási tapasztalatokat.
 • Olyan élethosszig tartó tanulási hozzáállás kialakítása, amely javítja a foglalkoztatási lehetőségeket, a jövőbeli karrierfejlesztést és a további tanulmányokat.

A foglalkoztathatóság

További karrierlehetőségek

Ha már van jogi karrierje, akkor ez a kurzus lehetőséget ad arra, hogy célzott, szakmai képzéssel szakosodjon az érdeklődésre számot tartó területeken.

Azt is megtanulhatja ezt a kurzust, ha szakember vagy a kapcsolódó területeken, és hasznos lenne a kortárs jogi kérdések megértésében az üzleti életben, az emberi jogokban, a nemzetközi jogban és más területeken.

A jogi oktatás rendkívül vonzó a munkaadók számára bármely ágazatban, mivel bemutatja az átruházható készségek és analitikai intelligencia hatalmas skáláját, valamint a vállalkozásokra vagy szervezetekre alkalmazandó szabályozási keretek megértését.

Miért válassza a Kelet-London Egyetemet?

Jelentkezzen az Unicaf ösztöndíjra, hogy online tanulmányokat folytasson a Kelet-londoni Egyetemen, és nagyra becsült diplomát szerezzen karrierjének előmozdításához.

Nemzetközi diákok

Büszkén vagyunk nemzetközi az UEL-ben, 19 000 hallgatóval, több mint 120 különböző országból és minden elképzelhető háttérből.

Tudományos kiválóság

Kutatásaink hatvankét százaléka hivatalosan „világvezető” vagy „nemzetközileg kiváló” besorolású.

Alumni hálózat

Az UEL posztgraduális hallgatói automatikusan egy bővülő globális hálózat részévé válnak, amely az elkövetkező évben továbbra is előnyben részesíti karrierjét.

Online tanulás

Tapasztalat: Az Unicafon keresztüli online tanulást egy fejlett tanulási menedzsment rendszer teszi lehetővé, amelynek célja a hallgatók számára az optimális tanulási élmény biztosítása.

Tutor támogatás: Barátságos, tapasztalt Unicaf hallgatói tanácsadók végigvezetik a pályázókat a jelentkezési folyamat minden szakaszában, és mindaddig támogatják Önt, amíg befejezik a programot és meg nem kapják a fokozatot.

Online tanterem: A hallgatók rendszeres kapcsolatban állnak és kölcsönhatásba lépnek oktatókkal és társaikkal a világ minden tájáról.

Belépési követelmények

 • Akkreditált UK 2.2 kitüntetéssel vagy azzal egyenértékű diplomával rendelkezik.
 • Hivatalos átiratok az összes egyetemről, főiskolai intézményről.
 • Angol nyelvtudás: IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű nemzetközi.

Pályázati folyamat

 • Töltse ki és küldje el az űrlapot ezen az oldalon.
 • Egy tanácsadó felhívja Önt, hogy végigvezesse a jelentkezési folyamaton.
 • A felvételi csapat felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megvitassa jelentkezését és segítséget nyújtson a beiratkozáshoz.
Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

The University of East London has been pioneering futures since 1898: from the 2nd Industrial Revolution through to where we are now, the 4th. We are a careers-led university, dedicated to supporting ... Tovább

The University of East London has been pioneering futures since 1898: from the 2nd Industrial Revolution through to where we are now, the 4th. We are a careers-led university, dedicated to supporting our students to develop the skills, emotional intelligence and creativity needed to thrive in a constantly changing world. Kevesebb