LLB törvény

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

Tanuljon egy hagyományos, vörös téglából épült egyetemen, ahol a jogot 1927 óta tanítják. Ez a gyakorlati program biztosítja a szükséges jogi ismeretek alapjait, ha a gyakorlatba szándékozik lépni.

A gyakorlati készségek elsajátításának lehetőségei között szerepel a fizetett nyári szakmai gyakorlat egy speciális helyi ügyvédi irodánál, radar és mini-pupillák, amelyeket a Wilberforce Chambersel együttműködve folytatnak, amelyek a barrister által végzett munka tapasztalatait kínálják.

Ezenkívül lehetősége nyílik arra is, hogy a Jogi Klinika modulján keresztül segítsen a nyilvánosság számára a valódi jogi kérdésekben.

Hogy tanulsz

Az egész végzettsége során várhatóan évente 1200 órát fog tanulni. Ennek alapja a 20 óra 20 óra hitel modul. Ez magában foglalja az ütemezett órákat, az elhelyezésre fordított időt és a független tanulmányokat. Az, hogy ez az idő hogyan oszlik meg ezek között, évente változik, és attól függ, hogy milyen kurzust és modulokat tanulsz.

6 ok, hogy a Hullon tanulmányozzuk a jogot

 1. 99% diplomások foglalkoztathatóságának értékelése *
 2. Ismerje meg a törvényes köteleket a tárgyalóteremben
 3. Lehetőség jogi tanácsadás nyújtására valódi ügyfelek számára
 4. Élvezze a szoros támogatást a barátságos jogi iskolánkban
 5. Az iskolán kívüli tevékenységek gazdagsága
 6. Tesztelje készségét a Law Society versenyén

122482_5ee0d7414354b108f5d08460962f30771139d9e34e50744e752a79dc904fcd_1280.jpgsucco / Pixabay

A jövőbeni kilátások

 • Ügyvéd
 • Ügyvéd
 • Jogi végrehajtó
 • Bankár
 • Menedzser
 • Tanár

Arra számítunk, hogy felkészülsz a karrieredre. Valójában díjakat nyertünk azért, ahogy ösztönözzük a hallgatókat, hogy vegyenek részt az ügyfelekkel valós helyzetekben.

Az itt elsajátítandó készségek és ismeretek karrierlehetőségeket nyithatnak meg a jogi területen belüli és kívüli szerepekben is.

Fedezze fel a virtuális túrát

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/law

* A végzettséget követő hat hónapon belül a munkavállaló vagy a további tanulmányokba bevont hallgatók százaléka: az Egyesült Királyságban a teljes munkaidőben foglalkoztatott első fokozatból kilépők; A felsőoktatásból távozó diákok rendeltetési helyének felmérése a 2016/17. Tanévre, közzétette a HESA 2018

Belépési követelmények

Egyesült Királyság lakói

A pontok az UCAS tarifa bármelyik képesítéséből származhatnak, de legalább 80 pontot tartalmazniuk kell

 • A szintek
 • BTEC kiegészítő diploma, diploma vagy kibővített diploma
 • OCR Cambridge műszaki bevezető diploma, diploma vagy kibővített diploma
 • CACHE diploma vagy kibővített diploma
 • Ír távozási bizonyítvány
 • Skót Felsőok
 • Walesi érettségi fokozatú diploma
 • vagy a megfelelő 3. szintű képesítések kombinációja

Alternatív képesítések

 • IB Diploma: 30 pont
 • Hozzáférés a felsőoktatási diplomahoz: 45 kredit érdeme

Nemzetközi diákok

Ha a tanuláshoz 4. szintű hallgató vízumot igényel, vagy ha anyanyelve nem angol, akkor be kell nyújtania elfogadható bizonyítékát angol nyelvtudásának szintjéről.

Ez a kurzus megköveteli a felsőoktatási IELTS 6.5 átfogó készítését, minden készségnél legalább 5,5.

Ha angol nyelve jelenleg nem éri el az egyetem által a programra előírt szabványt, akkor érdeklődik az egyik angol nyelvtanfolyamunk iránt.

Ha angol nyelve jelenleg nem éri el az egyetem által a programra előírt szabványt, akkor érdeklődik az egyik angol nyelvtanfolyamunk iránt.

Ha további információt szeretne kapni erről a programról a University of Hull kérjük, töltse ki az űrlapot és olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Tovább

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Kevesebb