LLB törvény

Általános információk

Program leírás

Tegye meg első lépéseit a kifizetődő jogi karrieren. A Derby LLB kiváló minőségű oktatást, első osztályú eszközöket és valós tanulást kínál. Mivel a joggyakorlat magában foglalja a kiválóságot, előkészíti az utat, hogy ügyvéd vagy ügyvéd minősüljön.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Mint „jogi képesítés”, amely megfelel az Ügyvédi Szabványügyi Testület és az ügyvédek szabályozási hatósága kritériumainak, a Derby LLB fontos alapja a jogszakmai gyakorlásnak. Pályakezdőink rendkívül keresettek az akadémiai szigorúság alátámasztott erős gyakorlati készségeikkel.

Ez a tanfolyam az Ön számára?

Mi adunk egy alapos egyetemi jogi oktatás, így ki tudja építeni az összes kulcsfontosságú jogász készségek. A széles választékú modulok azt jelentik, hogy specializálódhat orvosi, nemzetközi, családi, munkaügyi vagy szociális és közjogi szakterületeken.

Hogyan fog tanulni?

Jelentős gyakorlati tapasztalatokat szerezhet a tervezés, érdekképviselet, interjúk, tárgyalások és probléma-alapú kutatások terén. Kínálunk lenyűgöző tanulmányi lehetőségeket, ideértve a tárgyalótermeket és az interjúk lakosztályait, amelyek megismételik a valós élet körülményeit.

Lehetőségek és tapasztalatok

Professzionális partnerkapcsolatunk megnyitja az ajtót, hogy kihasználhassa az önálló ügyvédek gyakorlatát és gyakorlását, az igazságügyi árnyékolást és a mentorálást. A „pro bono” projektek révén olyan embereket is segíthet, akiknek nehezen férnek hozzá az igazságszolgáltatáshoz.

Karrier és foglalkoztathatóság

Ha ügyvéd vagy ügyvéd akar lenni, a Derby LLB felkészíti Önt a képzés következő szakaszára. Pályakezdőink biztos szerepet vállalnak a Korona Ügyészségben, a magángyakorlatban, a bíróságokban és a jogi központokban. Mások ezt a képesítést egy lépést jelentik a karrier a banki, ipari és oktatási területeken.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Here at the University of Derby, we believe anything is possible. With a broad range of courses at foundation, undergraduate and postgraduate level, we can help you get your career off to a great star ... Tovább

Here at the University of Derby, we believe anything is possible. With a broad range of courses at foundation, undergraduate and postgraduate level, we can help you get your career off to a great start. We know how important it is to have the best teaching, and we’re proud to be rated Gold in the Teaching Excellence Framework; but we also offer so much more, with some of the best university facilities in the country, opportunities for industry experience and practical, hands-on learning to make your studies relevant to life after graduation. To help broaden your horizons, we offer a wide range of opportunities to study abroad, whatever your subject – a great way to experience a different culture, meet new people and add to your CV. Kevesebb