Tegye meg első lépéseit a kifizetődő jogi karrieren. A Derby LLB kiváló minőségű oktatást, első osztályú eszközöket és valós tanulást kínál. Mivel a joggyakorlat magában foglalja a kiválóságot, előkészíti az utat, hogy ügyvéd vagy ügyvéd minősüljön.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Mint „jogi képesítés”, amely megfelel az Ügyvédi Szabványügyi Testület és az ügyvédek szabályozási hatósága kritériumainak, a Derby LLB fontos alapja a jogszakmai gyakorlásnak. Pályakezdőink rendkívül keresettek az akadémiai szigorúság alátámasztott erős gyakorlati készségeikkel.

Ez a tanfolyam az Ön számára?

Mi adunk egy alapos egyetemi jogi oktatás, így ki tudja építeni az összes kulcsfontosságú jogász készségek. A széles választékú modulok azt jelentik, hogy specializálódhat orvosi, nemzetközi, családi, munkaügyi vagy szociális és közjogi szakterületeken.

Hogyan fog tanulni?

Jelentős gyakorlati tapasztalatokat szerezhet a tervezés, érdekképviselet, interjúk, tárgyalások és probléma-alapú kutatások terén. Kínálunk lenyűgöző tanulmányi lehetőségeket, ideértve a tárgyalótermeket és az interjúk lakosztályait, amelyek megismételik a valós élet körülményeit.

Lehetőségek és tapasztalatok

Professzionális partnerkapcsolatunk megnyitja az ajtót, hogy kihasználhassa az önálló ügyvédek gyakorlatát és gyakorlását, az igazságügyi árnyékolást és a mentorálást. A „pro bono” projektek révén olyan embereket is segíthet, akiknek nehezen férnek hozzá az igazságszolgáltatáshoz.

Karrier és foglalkoztathatóság

Ha ügyvéd vagy ügyvéd akar lenni, a Derby LLB felkészíti Önt a képzés következő szakaszára. Pályakezdőink biztos szerepet vállalnak a Korona Ügyészségben, a magángyakorlatban, a bíróságokban és a jogi központokban. Mások ezt a képesítést egy lépést jelentik a karrier a banki, ipari és oktatási területeken.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
University of Derby
Utoljára frissítve Augusztus 2, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
9,250 GBP
Egyesült Királyság / EU évente (2019/20). Nemzetközi díj 13 250 font évente (2019/20)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date