LLB jogi alapképzés

Általános információk

Program leírás

Bachelor of Laws - LLB

Áttekintés

A régóta megalapozott LLB-fokozatunk nagyra becsült program, az egyetlen minősített LLB, amelyet a Karib-térségben a Liverpooli Egyetemmel közösen ítéltek oda. A Kajmán-szigeteki alapképzési program Truman Bodden Law School (TBLS) előnyei magukban foglalják a sziget paradicsomi fokozatú tanulás tapasztalatait nyugodt életmóddal.

Azt is biztosítja a diákok számára, hogy a szigorúan elismert és a magasan elismert brit egyetem által ellenőrzött fokozatot megszerezzék, a kis csoportos tanítás, az egyéni figyelem és a valódi nyílt ajtó politikájának hozzáadott bónuszával. Ez valóban ideális környezet egy bátor ügyvéd számára, hogy tanulmányozzon és virágzhasson elkötelezett akadémiai csapatunk felügyelete alatt. A Jogi Iskola kiváló visszajelzést kap a jelenlegi diákoktól, akik úgy vélik, hogy a kapott személyes tanítás és a minősége "kivételes".

A program a jog mint szellemi fegyelem tanulmányozására összpontosít, és az első lépés az ügyvéd vagy barrister minősítésének, vagy számos más karrier előzetes képzésének.

Felvételi

A TBLS arra törekszik, hogy minden évben jól képzett pályázókat fogadjon el olyan oktatási háttérrel, akik képesek bizonyítani alkalmasságukat, alkalmasságukat és felkészültségüket a jogi végzettségre. A TBLS üdvözli az érett jelöltek pályázatait, és igyekszik minden ilyen kérelmezőnek teljes és egyéni megfontolást adni.

Az egyetemi hallgatók száma: kb. 80; a személyzet-diák arány 10: 1

Belépési követelmények: Mivel az első fokozat nem szükséges az angol nyelvű LL.B fokozat tanulmányozásához, nem szükséges az első nem jogi végzettség. A pályázók, akiknek jó iskolai végzettséggel rendelkeznek (12/13. Fokozatig), mint például a speciális szintek, a nemzetközi érettségi bizonyítvány, a társult végzettség vagy azzal egyenértékű képesítés, mind a TBLS programra érvényesek.

Jogosultsági

  • Két GCE fejlett szint jár,
  • Három GCSE áthalad a C vagy magasabb színvonalon.
  • A GCSE tantárgyainak tartalmaznia kell az angol nyelvet és a matematikát, illetve a természettudományi témát vagy a földrajzot vagy a közgazdaságtant.
  • Elfogadhatóak az átadások egyéb előírt kombinációi is.
  • Kemény példányban kitöltött kérelmet kell benyújtani a Law School megadott címre az alábbi, július 31-én abban az évben felvételt.

Nemzetközi hallgatói felvételi információk

A TBLS üdvözli a nemzetközi pályázókat, hogy jöjjenek és tanuljanak velünk. A hallgatói testünket a Karib-térség, Európa, Dél-Amerika, USA, Kanada, Afrika és a Távol-Kelet nemzetközi diákjainak széles skálája alkotja. A nemzetközi pályázókra vonatkozó további információkért kattintson az alábbi linkre.

A tanítás módja

Minden modul nagyobb csoportos előadásokból és kéthetente kiscsoportos oktatói ülésekből áll. Osztályok vezetik a diákokat a jogi tanulmányokban, de lehetővé teszik a kulcskészségek fejlesztését is. A gondolkodás és a visszajelzések lehetővé teszik a diákok számára, hogy haladjanak és javuljanak a tanfolyam során.

Utoljára frissítve Január 2019

Az iskoláról

The Truman Bodden Law School is situated in George Town, the capital of the Cayman Islands and has been in operation since 1982.

The Truman Bodden Law School is situated in George Town, the capital of the Cayman Islands and has been in operation since 1982. Kevesebb
Kajmán-szigetek Online